“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας, έχω έναν γάμο και θέλω να φορέσω μία μπλε ηλεκτρίκ φόρμα φαρδιά στο κάτω μέρος.Τι χρώμα γόβες μπορώ να φορέσω, έχω nude και κίτρινες αλλά δεν ξέρω ποιές ταιριάζουν καλύτερα. Επίσης τι χρώμα τσαντάκι? Θα έχω και λευκό σακάκι.

Απάντηση
Φίλη μας φόρεσε τις nude γόβες καλύτερα και κράτησε ένα off white clutch αφου θα έχεις και το σακάκι σου λευκό. Η συμβουλή μας είναι να μην το φορέσεις αλλα να το ρίξεις στους ώμους όπως τα it girls.


Ερώτηση
Καλησπέρα. Στο τέλος του μήνα γίνομαι νονά και έχω πάρει μία κοραλί maxi φούστα με ένα άσπρο τοπάκι.Τι χρώμα σακάκι θα μπορούσα να συνδυάσω; Ευχαριστώ

Απάντηση
Ενα ανοιχτό γκρι ή ένα off white είναι πολύ σωστά για το σύνολο σου.

Ερώτηση
Γεια σας! Με λένε Κατερίνα, πηγαίνω λύκειο και είμαι 1,68 και 63 κιλά. Προέκυψε γάμος-βάφτιση 1 Οκτωβρίου και ειλικρινά δεν ξέρω τι να βάλω(!)

Απάντηση
Φίλη μας αγχώνεσαι καθόλου -θα βάλεις ένα ωραίο ρομαντικό φόρεμα και ένα ζευγάρι ankle strap γόβες με μεσαίο τακούνι. Θα βρεις σε όλες τις οικονομικές αλυσιδες πολλές επιλογές και απο τα δύο.

Eρώτηση
Γεια σας, έχω να πάω σε έναν γάμο και θα ήθελα να με συμβουλέψετε τι χρώμα μανικιούρ-πεντικιούρ να κάνω με το κυπαρισσί -με χρυσές λεπτομέρειες φόρεμα που έχω πάρει. Τα πέδιλα είναι nude -bronze.

Απάντηση
Φίλη μας τα χρώματα για το φθινόπωρο στα νύχια είναι λίγο πιο σκούρα και σίγουρα mat. Δες εδώ το άρθρο για τις νέες τάσεις και πάρε μερικές ιδέες.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια, θέλω την συμβουλή σας. Έχω ένα γάμο τελη Οκτώβρη στη Σύρο και δεν έχω ιδέα τι να φορέσω -καλοκαιρινό ή χειμωνιάτικο ρούχο. Αν βάλω φόρεμα κοντό με καλσόν ή χωρίς?
Ευχαριστώ!!!!

Απάντηση

Φίλη μας τέλος Οκτωβρίου στη Σύρο φόρεμα με καλσόν όχι δεν είναι σωστή λύση. Είτε θα βάλεις το φόρεμα σκέτο αφού δεις οτι ο καιρός το επιτρέπει ή θα επιλεξεις κάτι πιο safe τύπου παντελόνι και τοπ.

Ερώτηση
Γεια σας!! Χρειάζομαι την βοηθειά σας!! Είμαι μαμά και βαπτίζω το παιδί μου αρχές Οκτωβρίου. Αρχικά σκεφτόμουν να φορέσω κίτρινο μακρύ φόρεμα με δαντέλα και πέδιλα σε nude χρώμα. Αυτό που με προβληματίζει είναι το χρώμα του φορέματος και επίσης τι να διαλέξω απο πάνω διότι θα έχει αρκετή ψύχρα!!!
Σας ευχαριστωωωωωω

Απάντηση

Φίλη μας το χρώμα του ρούχου είναι κάπως καλοκαιρινό αλλα αν το σετααρεις με nude αποχρώσεις στα αξεσουάρ δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα για το πανοφώρι αυτό είναι ενα θέμα αφού δεν ταιριάζει τύποτα αψογα το μόνο που μπορείς να εχεις μαζί σου ειναι μία λιγο πιο ζεστή πασμίνα ωστε να σε κραταει ζεστή.

Ερώτηση
Θα ήθελα τη συμβουλή σας. Έχω έναν γάμο 8/10 και δεν ξέρω καθόλου τι να φορέσω…. Αλλαγή εποχής

Απάντηση
Φίλη μας ακριβως επειδή είναι αλλαγή εποχής απόφυγε επιλογές τύπου φορέματα και επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα με μανίκι ή ένα tuxedo για ακόμη περισσότερο style.

And More