“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Ερώτηση

Γεια σας, αρχές Οκτώβρη εχω μια βάπτιση σε εκκλησάκι στην πόλη, τι να φορέσω? Ευχαριστώ!

Απάντηση
Έχεις πολλές επιλογές ανάλογα με το τι νιώθεις πιο άνετα. Μπορείς να φορέσεις ένα ωραίο φόρεμα σε mini χαλαρή γραμμή με ankle strap pumps ή μία ολόσωμη φόρμα ενώ και μία zip culotte με ένα ωραίο τοπ θα ήταν πολύ chic.

Ερώτηση
Κορίτσια καλημέρα!!! Στις 28 Οκτώβρη παντρεύεται η ξαδέρφη μου και εχω ράψει το φόρεμα που σας επισυνάπτω. Είναι midi με ανοιχτή πλάτη μέχρι χαμηλά. Θέλω τη γνώμη σας ως προς το τι πανωφόρι ταιριάζει. Μαύρο σακάκι νομίζω δεν πηγαίνει και τόσο επειδή είναι κλειστό μπροστά. Όποια άλλη συμβουλή ως προς το γενικό styling… ευπρόσδεκτη! (π.χ. το ζωνάκι σκέφτομαι να μην το βάλω). Σας ευχαριστώ πολύυυυ!!!

Απάντηση
Φίλη μας μπορεις να βάλεις ενα σακάκι σε γκρι ή b&w απόχρωση, να κρατήσεις το ζωνάκι είναι ωραίο και να ολοκληρώσεις με ωραιες κλασικές μαύρες γόβες το σύνολο σου.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια, συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε!! Θα ήθελα και εγώ την πολύτιμη βοήθειά σας.
Τώρα τον Οκτώβριο γίνομαι κουμπάρα. Επίσης είμαι έγκυος και πήρα ένα φόρεμα πολύ όμορφο φούξια μωβ δαντέλα μακρύ maxi, το οποίο έχει όλη την πλάτη έξω. Βοηθήστε με τι παπούτσι να βάλω, ψηλό ή χαμηλό, πλατφόρμα, μπαλαρίνα, γόβα αχ θα τρελαθώ…..Τσαντάκι??? Χρωμα ??? Τα μαλλιά μου ειναι καρεδάκι μέχρι τον ώμο ξανθά με μπόλικη ρίζα χαχαχαχα…… κάποιο αξεσουάρ??? Μακιγιάζ???Βοήθεια……

Απάντηση
Φίλη μας ψυχραιμία, βασικά εχεις βρει το βασικό κομμάτι αρα εχεις ξεμπερδέψει με το μεγαλύτερο πρόβλημα του τι να φορέσεις.Τώρα ένα ζευγάρι γόβες με medium τακούνι είναι μια χαρά σε nude pink απόχρωση, ενα ζευγάρι σκουλαρίκια ίσως αφου έχεις και καρέ θα πηγαίνουν τέλεια, ενώ σε τσαντάκι κράτησε ενα μικρό clutch σε metal pink απόχρωση.

Ερώτηση
Καλησπέρα με λένε Ελίνα και θα βαφτίσω το μικρό μου. Έχω πάρει μία πουκαμίσα μεταξωτή σε nude απόχρωση και θα το συνδυάσω με μία μαύρη πένσιλ φούστα. Τι χρώμα παπούτσια θα μου προτείνατε και αν μπορώ να φορέσω μεγάλα και μακριά σκουλαρίκια

Απάντηση
Μπορείς να βάλεις μπορντό παπούτσια και να συνδυάσεις σκουλαρίκια οχι μεγάλα αλλά μικρά με χρώμα.

Ερώτηση
Με τι παπούτσια και αξεσουάρ συνδυάζεται αυτό για γάμο 4/11;;

Απάντηση
Θα μας άρεσε πολύ με βελούδινα παπούτσια ή πέδιλα ή γόβες με στρογγυλή μύτη και χωρίς αξεσουάρ αφού ειναι όλο δαντελα το φόρεμα.


Ερώτηση

Θα πάω σε ένα γάμο, μπορώ να βάλω μία πουκάμισα μεταξωτή με κολάν παντελόνι και γόβα;

Απάντηση

Φίλη μας το κολάν δεν ειναι πολύ chic επιλογή μπορεις να το αντικαταστήσεις με ενα παντελόνι σε πολύ slim γραμμή.

And More