ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω, είμαι καλεσμένη σε ένα αραβώνα σε χωριό. Μπορώ να βάλω ένα παντελόνι μαύρο με το σακάκι του και μια μπλούζα διάφανη σε αποχρώσεις μπλε, μαύρο και μπεζ; Τα παπούτσια μου είναι γόβα μπεζ και η τσάντα θα είναι ωραία όπως τα περιγράφω.

Απάντηση
Φίλη μας γενικά στο γάμο μπορείς να βάλεις ενα ωραίο κοστούμι όπως το περιγράφεις απλά αλλαξε το top βάλε κατι πιο φωτεινό και ισως καποιο κόσμημα για στο λαιμό.

Ερώτηση
Γεια σας!! Έχω ένα γάμο του ξαδέρφου μου στα μέσα του Οκτωβρίου και έχω αγοράσει το φόρεμα που σας στέλνω το οποίο φοράει στη φωτό η Καινούργιου. Λέω να φορέσω γόβες και να κρατήσω ένα clutch, τι λέτε; Τι χρώμα; ‘Eχω μπερδευτεί λίγο, εσείς τι λέτε; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας καλύτερα να συνδυάσεις αυτό το φόρεμα με πέδιλα με χοντρό τακούνι και ένα ωραίο μικρό clutch. Τώρα για τα χρώματα μπορείς να κινηθείς σε nude απόχρώσεις ή σε μπορντό που του ταιριάζουν παρα πολύ.

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι 36 ετών, κοκκινομάλλα, 1.65 ύψος, βάρος 73 κιλά και σωματότυπο αχλάδι που σημαίνει ότι το περισσότερο βάρος το έχω στην περιφέρεια. Το πρόβλημά μου είναι ότι στις 30 Οκτωβρίου παντρεύεται ο αδερφός μου και όπως καταλαβαίνετε χρειάζομαι τις συμβουλές σας γιατί είναι πάνω που αλλάζει ο καιρός και δεν ξέρω τι να φορέσω. (Παπούτσια, μαλλιά, χτένισμα;)
Από πάνω τι θα ήταν καλό να βάλω λόγω του ότι θα κάνει ψύχρα;
Περιμένω με αγωνία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να φορέσεις μία ωραία παντελόνα σε σκούρα απόχρωση και να τραβήξεις το βλέμμα στο επάνω μέρος με ανοιχτόχρωμο τοπ και λαμπερό κόσμημα. Θα συνδυάσεις ψηλοτάκουνα παπούτσια -γόβες ή peep toes για έξτρα ύψος και για πανοφώρι μπορείς να βάλεις ενα ωραίο blazer ή ένα tweed coat. Λόγω του χρώματος των μαλλιών σου απόφυγε έντονες αποχρώσεις και κινήσου σε ασπόμαυρο, κυπαρισσί ή μπεζ.

Ερώτηση
Καλημέρα! Ειμαι 26 χρονών, 1.63 κ 52 κιλά. Θέλω να αγοράσω ένα καλό πανωφόρι (παλτό ή blazer) δεδομένου ότι έχω μόνο ενα καθημερινό λαδί παρκά. Σκέφτομαι να πάρω ενα μπλε ή κόκκινο ( ή κ μπορντό) παλτό. Το παλτό ή το blazer συνδυάζεται / φοριέται πιο εύκολα? Ποιο χρώμα μου προτείνετε; Και με ποια χρώματα θα μπορούσα να συνδυάσω το καθένα; Αν μπορείτε επισυνάψτε μου σχετικές εικόνες.

Απάντηση
Φίλη μας το πανοφώρι που θα επιλέξεις εχει να κανει γενικά με το στιλ που ντύνεσαι. Αν σε βολεύει το blazer ή το παλτό. Γενικά το blazer ολοκληρώνει τέλεια πιο androgyne style ενώ το παλτό πάει με περισσότερα outfits. Θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ενα γκρι παλτό που παει με όλα σε χαλαρή γραμμή.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι η Χρύσα, 28 ετών, 50 κιλά με 1.67 ύψος και λόγω του ότι ήμουν αθλήτρια δεν μπορώ να πάρω βάρος λόγω μεταβολισμού. Τι τύπος ρούχων μου ταιριάζει; Κυρίως παντελόνια; Τα στενά δεν με κολακεύουν γιατί τα πόδια μου είναι ψηλά και υπερβολικά λεπτά. Θα χαιρόμουν πολύ εαν μου απαντούσατε!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Χρύσα θα σου προτείναμε να έρθεις να κάνεις ενα makeover και να δούμε μαζί τι σου ταιριάζει με βάση το σωματότυπο σου. Μπες στην στήλη του fashion και δήλωσε συμμετοχή, σε περιμένουμε!

Ερώτηση
Θα ήθελα τη συμβουλή σας. Έχω έναν γάμο 8/10 και δεν ξέρω καθόλου τι να φορέσω…. Αλλαγή εποχής!

Απάντηση
Φίλη μας ακριβως επειδή είναι αλλαγή εποχής απόφυγε επιλογές τύπου φορέματα και επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα με μανίκι ή ένα tuxedo για ακόμη περισσότερο style.


And More