ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας! Είμαι μεγάλη φαν του country style, συνεπώς έχω αδυναμία στις western μπότες/μποτάκια. Εκτός από κάποια ξένα e-shops (Asos.com, Next.co.uk κλπ) όπου έχω εντοπίσει κάποια ωραία ζευγάρια, δεν έχω βρει κάτι παρόμοιο σε ελληνικά sites. Έχετε υπόψη σας κάποιο ελληνικό brand ή e-shop που να έχει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Απάντηση
Φέτος το western είναι από τις πιο μεγάλες τάσεις και μπορείς να βρεις τετοια μποτάκια ακόμη και στις μεγάλες οικονομικές αλυσίδες.

Ερώτηση
Καλησπέρα!!! Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση!!! Την επόμενη βδομάδα έχω έναν γάμο και θα βάλω το παρακάτω φόρεμα. Θα ήθελα να πιάσω κάπως τα μαλλιά μου και έλεγα για κάτι απο τα παρακάτω..
Τι θα με συμβουλεύατε πιο χαμηλά όπως στην 2 και στην 4 ή λιγο πιο ψηλά όπως στην 1 και στην 3??
Ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα που έχεις επιλέξει είναι πολύ εντυπωσιακό με αρκετά sexy cuts, τα μαλλιά σου λοιπόν θα πρέπει να έχουν ένα minimal-δυναμικό στιλ.Θα σου προτείναμε να τα πιάσεις σε ένα ψηλό ponytail που θα ολοκληρώσει τέλεια το look σου και στο μακιγιάζ ανάλογα ποιο ειναι το δυνατό σου σημείο να τονίσεις -μάτια ή χειλη. Προσοχή με αυτό το look μην προσθέσεις καθόλου κοσμήματα.

Ερώτηση
Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω, είμαι καλεσμένη σε ένα αραβώνα σε χωριό. Μπορώ να βάλω ένα παντελόνι μαύρο με το σακάκι του και μια μπλούζα διάφανη σε αποχρώσεις μπλε, μαύρο και μπεζ; Τα παπούτσια μου είναι γόβα μπεζ και η τσάντα θα είναι ωραία όπως τα περιγράφω.

Απάντηση
Φίλη μας γενικά στο γάμο μπορείς να βάλεις ενα ωραίο κοστούμι όπως το περιγράφεις απλά αλλαξε το top βάλε κατι πιο φωτεινό και ισως καποιο κόσμημα για στο λαιμό.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια, θέλω την συμβουλή σας. Έχω ένα γάμο τελη Οκτώβρη στη Σύρο και δεν έχω ιδέα τι να φορέσω -καλοκαιρινό ή χειμωνιάτικο ρούχο. Αν βάλω φόρεμα κοντό με καλσόν ή χωρίς?
Ευχαριστώ!!!!

Απάντηση
Φίλη μας τέλος Οκτωβρίου στη Σύρο φόρεμα με καλσόν όχι δεν είναι σωστή λύση. Είτε θα βάλεις το φόρεμα σκέτο αφού δεις οτι ο καιρός το επιτρέπει ή θα επιλεξεις κάτι πιο safe τύπου παντελόνι και τοπ.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι η Χρύσα, 28 ετών, 50 κιλά με 1.67 ύψος και λόγω του ότι ήμουν αθλήτρια δεν μπορώ να πάρω βάρος λόγω μεταβολισμού. Τι τύπος ρούχων μου ταιριάζει; Κυρίως παντελόνια; Τα στενά δεν με κολακεύουν γιατί τα πόδια μου είναι ψηλά και υπερβολικά λεπτά. Θα χαιρόμουν πολύ εαν μου απαντούσατε!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Χρύσα θα σου προτείναμε να έρθεις να κάνεις ενα makeover και να δούμε μαζί τι σου ταιριάζει με βάση το σωματότυπο σου. Μπες στην στήλη του fashion και δήλωσε συμμετοχή, σε περιμένουμε!


And More