ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Γεια σας κορίτσια!! Θέλω τη βοήθειά σας! Τέλη Οκτώβρη παντρεύεται μια φίλη μου και δεν ξέρω τι να φορέσω. Οι επιλογές που έχω είναι ή ένα αμάνικο κοντό φόρεμα με πούλιες σε ίσια γραμμή και χρώμα γκρι ματ με μαύρες γόβες ή μίντι μαύρη βελούδινη κλος φούστα με μπορντώ αμάνικο crop top. Η αλήθεια είναι πως κλείνω προς τη δεύτερη επιλογή αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει περισσότερο με μαύρες peep toe ή με τα χρυσά που σας επισυνάπτω. Έχω σωματότυπο κλεψύδρα, κανονικό βάρος και μαύρα μακριά μαλλιά. Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας και για styling/makeup και μην δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες!! Ευχαριστώωω!!!

Απάντηση
Το σύνολο με την φούστα και το crop top είναι πολύ πιο ωραία αλλά προτίμησε τα peep toes και όχι τα χρυσά πέδιλα.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας στις 30 Οκτώβρη έχω έναν γάμο στις 12 το μεσημέρι!!
Με προβληματίζει λίγο το τι να φορέσω! Ο γάμος ειναι στα Χανιά στην Κρήτη! Έχω ύψος 1,73 και 53 κιλά! Εαν μπορούσατε να με βοηθήσετε με 1-2 σύνολα ! ☺️
Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων !

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να βάλεις ένα φόρεμα με μανίκι σε midi γραμμή και γόβες ή μία ωραία ολόσωμη φόρμα και να είσαι πολύ στιλάτη και άνετη. Απόφυγε μίνι και πολύ ανοχτά χρώματα.

Ερώτηση
Γειά σας κορίτσια, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι της μόδας φέτος οι cowboy boots. Εχω ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και θα ήθελα να το φορέσω . Αν μπορείτε στείλτε μου και φωτό με συνδυασμούς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Angy

Απάντηση

Φίλη μας οι cowboy boots δεν είναι τάση αν όμως έχεις μποτάκια σε western style είναι πιο εύκολο να τα συνδυάσεις με casual ντυσίματα πχ τζιν με πουκάμισα ή ωραία πουλόβερ.


Ερώτηση

Γειά σας, στις 12 Νοεμβρίου γίνομαι νονά και έχω επιλέξει το φόρεμα που σας επισυνάπτω στη φωτογραφία. Η ερώτηση μου είναι, τι να επιλέξω για πανωφόρι, παπούτσια, τσάντα,(έχω μακρύ μαλλί, καστανό σκούρο και ίσιο) και τι μακιγιάζ να κάνω? Η βοήθειά σας μου είναι πολύτιμη. Ελπίζω να απαντήσετε άμεσα μιας και δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου. Το ύψος μου είναι 1,78 και είμαι 85 κιλά. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Με το φόρεμα αυτό μπορείς να συνδυάσεις μαύρα peep toes και ενα σατέν clutch. Tώρα σε πανοφώρι δεν ταιριάζει κάτι σε αυτό το ancient greek φόρεμα παρα μόνο μία πασμίνα που μπορείς να εχεις μαζί σου.Τα μαλλιά σου σίγουρα θα τα εχεις πιασμένα σε ένα χαλαρό boho κότσο δες φωτό που σου στέλνουμε.

And More