“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Θέλω τη βοήθεια σας για την ορκομωσία μου! Θα είναι την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη και δεν έχω ιδέα τι να φορέσω…θέλω όμως να βάλω σίγουρα τα παπούτσια της φωτογραφίας που σας στέλνω..που είναι ψηλά αλλά πολύ άνετα στο περπάτημα. Με τι να τα συνδυάσω εκτός απo φόρεμα??? Ευχαριστώ…

Απάντηση
Φίλη μας αν θελεις να βάλεις τα ankle boots που μας έστειλες τότε για να είσαι κατάλληλα ντυμένη για την περίσταση, συνδύασέ τα με ένα black dress σε χαλαρή γραμμή όχι πολύ μίνι, οπακ καλσόν και δώσε λίγο λάμψη με ένα χρυσό κόσμημα στο λαιμό.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι η Ιωάννα και χρειάζομαι τη γνώμη σας! Έχω μια μπλούζα ζιβάγκο χρυσή με γκλίτερ, με τι να τη φορέσω? Με φούστα? Με παντελόνι? Και τι χρώμα παπούτσι? Το τζιν ταιριάζει? Έυχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας με αυτή την εντυπωσική μπλούζα πρέπει να βάλεις κάτι minimal από κάτω -ένα ωραιο μαύρο παντελόνι σε crop στιλ και loafers είναι μία λύση (ή γόβες κλασικές για βράδυ) ενώ το τζιν ειναι ωραία ιδέα αρκεί να ειναι σκούρο κλασικό μπλε.


Ερώτηση

Γεια σας!!! Στις 30 Δεκεμβρίου διεξάγεται η χοροεσπερίδα του σχολείου μου και δεν έχω αποφασίσει τι να φορέσω. Η αλήθεια είναι πως είμαι ανάμεσα σε 2 ολόσωμες φόρμες Βsb. Ποιο απο τα δύο χρώματα θα μου προτείνατε (ροζ , μαύρο) και με τι παπούτσι ; Θα μπορούσατε να μου επισημάνετε άλλα site που θα μπορούσα να κοιτάξω για ολόσωμες φόρμες;


Απάντηση
Όλες ειναι πολυ ωραίες αλλά αν θες να κάνεις την διαφορά σε μία βραδιά που θα επικρατεί το μαύρο βάλε την άσπρη ή την ροζ. Συνδύασε μαύρες γόβες και με τις δύο.

Ερώτηση

Καλησπέρα με λένε Ελίνα και θα βαφτίσω το μικρό μου. Έχω πάρει μία πουκαμίσα μεταξωτή σε nude απόχρωση και θα το συνδυάσω με μία μαύρη πένσιλ φούστα. Τι χρώμα παπούτσια θα μου προτείνατε και αν μπορώ να φορέσω μεγάλα και μακριά σκουλαρίκια

Απάντηση
Μπορείς να βάλεις μπορντό παπούτσια και να συνδυάσεις σκουλαρίκια οχι μεγάλα αλλά μικρά με χρώμα.

Eρώτηση
Γεια σας, πρόσφατα έμαθα για τις συμβουλές που δίνετε και θα ήθελα να ρωτησω κάτι. Αρχές Νοέμβρη έχω έναν γάμο με βάπτιση και θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να φορέσω. Έχω ύψος 1,57, σχετικά μεγάλο στήθος και λίγο κοιλίτσα. Είμαι 18 χρόνων και 67 κιλά. Θα έκανε κάποιο φόρεμα που έχω σε πράσινο φόρεμα με χρυσή λεπτομέρεια στο λαιμό και αν ναι με τι παπούτσια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας εννοείται ότι το φόρεμα ειναι πάντα μία κοψμή επιλογή για γάμο ή βάφτιση αλλα αν θες στείλε μας μία φωτό να το δούμε και να σου απαντήσουμε πιο συγκεκριμένα.

And More