ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Αρχικά, ευχαριστώ πολύ για τις συμβούλες σας, είναι πολύ βοηθητικές!!
Τέλος Νοεμβρίου θα πάω σε ένα πάρτι σε κλαμπ και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να συνδυάσω αυτό το φόρεμα με αυτά τα σνίκερς. Είμαι 25 ετών.

Απάντηση
Bεβαίως και μπορείς ειναι πολύ fresh look μας αρέσει πολύ και θα μπορείς να είσαι άνετη μέχρι το πρωί!

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια. Πρόσφατα αγόρασα ενα εμπριμέ (φλοράλ) πουκάμισο -φορεμα. Πως να το φορέσω σε μια πρωινή εκδήλωση την επόμενη Κυριακή;

Απάντηση
Φίλη μας φόρεσε το shirt-dress σου με οπακ καλσόν, ankle boots σε μαύρο χρώμα και σε πανωφόρι ένα παλτό ή ένα blazer ανάλογα τον καιρό και το κρύο. Σε αξεσουάρ μπορείς να βάλεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε χρυσό χρώμα και να κρατήσεις μία chain bag!

Ερώτηση
Γεία σας κορίτσια! Πρόσφατα αγόρασα τα παρακάτω παπούτσια τα οποία είναι βελουτέ. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν με τι στιλ και χρώμα ρούχα αλλά κυρίως παντελόνι και τζιν μπορώ να τα συνδυάσω για πρωινά σύνολα για την σχολή, αφού ειμαι φοιτήτρια.

Απάντηση
Φίλη μας πολύ ωραία αγορά. Λοιπόν θα τα φορέσεις με όλα σου τα σύνολα που έχουν σαν βάση casual παντελόνι ή jean αλλα και με καποια girly φορέματα ή φούστες με οπακ καλσόν. Μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με όλα τα χρώματα εκτός απο fluo και σίγουρα με διάφορα boho ή floral pritns.

Ερώτηση
Γεια σας, έχω έναν γάμο και θέλω να φορέσω μία μπλε ηλεκτρίκ φόρμα φαρδιά στο κάτω μέρος.Τι χρώμα γόβες μπορώ να φορέσω, έχω nude και κίτρινες αλλά δεν ξέρω ποιές ταιριάζουν καλύτερα. Επίσης τι χρώμα τσαντάκι? Θα έχω και λευκό σακάκι.

Απάντηση
Φίλη μας φόρεσε τις nude γόβες καλύτερα και κράτησε ένα off white clutch αφου θα έχεις και το σακάκι σου λευκό. Η συμβουλή μας είναι να μην το φορέσεις αλλα να το ρίξεις στους ώμους όπως τα it girls.

Ερώτηση
Γεια σάς! Είμαι 19 χρονών και μ’ αρέσουν πολύ τα στιλάτα ντυσίματα. Λοιπόν θέλω να πάρω αυτές της γόβες και να τις βάλω την πρωτοχρονιά. Με τι θα μου προτείνετε να τις βάλω;

Aπάντηση
Φίλη μας το συγκεκριμένο style θα μας άρεσε περισσότερα με maxi dress ή με zip culotte σε πιο μακριά γραμμή παρά με κάτι mini. Δες διάφορες εκδοχές σε αυτό το ύφος και ξαναμιλάμε προς τις γιορτές!


Ερώτηση

Γεια σας! Είμαι η Χρύσα, 28 ετών, 50 κιλά με 1.67 ύψος και λόγω του ότι ήμουν αθλήτρια δεν μπορώ να πάρω βάρος λόγω μεταβολισμού. Τι τύπος ρούχων μου ταιριάζει; Κυρίως παντελόνια; Τα στενά δεν με κολακεύουν γιατί τα πόδια μου είναι ψηλά και υπερβολικά λεπτά. Θα χαιρόμουν πολύ εαν μου απαντούσατε!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Χρύσα θα σου προτείναμε να έρθεις να κάνεις ενα makeover και να δούμε μαζί τι σου ταιριάζει με βάση το σωματότυπο σου. Μπες στην στήλη του fashion και δήλωσε συμμετοχή, σε περιμένουμε!

And More