ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Aγαπημένη ομάδα του tlife. Ακόμη μια φορά θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας. Περιμένω την αποψή σας για μαλλιά, μακιγιάζ που θα ταίριαζε με το φόρεμα. Μην βάλετε την photo αν έχετε την καλοσύνη. Ευχαριστώ! Ράνια

Απάντηση
Ράνια εντυπωσιακό το φόρεμα σου. Θα σου προτείναμε στα μαλλιά 2 επιλογές: ίσια όπως της φωτό που μας έστειλες ή ponytail ενώ στο μακιγιάζ κράτησε nude τόνους -δηλαδή σαν να μην είσαι βαμένη σε όλο το πρόσωπο και τόνισε τα μάτια σου με smokey eye make up! Mην προσθέσεις καθόλου κοσμήματα!

Ερώτηση
Γεια σας! Διαβάζω τις συμβουλές σας και πάντα με βοηθούν οπότε αποφάσισα να σας πω την δικιά μου! Παίρνω το πτυχίο μου τέλη Νοέμβρη και για την ορκομωσία μου αποφάσισα να φορέσω ενα γκρι σκούρο-ανθρακί κοστούμι που έχει πολύ ωραία εφαρμογή. Μπορείτε να μου προτείνετε μπλούζα μέσα από το σακάκι; Έχω στο μυαλό μου πως ένα απλό αμάνικο με V και ίσως λίγη δαντέλα θα ταίριαζε. Επίσης αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι τα παπούτσια! Θέλω να βάλω ψηλά αλλά δεν θα ήθελα γοβα με τακούνι στιλέτο γιατί φοβάμαι απο το άγχος μην..πέσω! Έχετε κάποια πρόταση;;; Ευχαριστώ !!!!!!!!!!

Απάντηση
Φίλη μας απο μέσα θα βάλεις κάτι πιο φωτεινό π.χ. ένα μπεζ ή ένα ροζ ανοιχτό παστέλ top. Σε παπούτσι σίγουρα γόβα αλλά μη σε απασχολεί το στιλέτο φέτος η αγορά έχει πάρα πολλές επιλογές παπουτσιών με block heel, δηλαδή τακούνι τετράγωνο που είναι και chic και άνετο!

Ερώτηση
Αγαπημένο μου tlife, χρειάζομαι ακόμα μια φορά τη βοήθειά σου και είναι η πιο σημαντική από όλες τις φορές! Βαφτίζω το γιο μου τέλος του μήνα και ψάχνω να δω τι θα βάλω.. Η βάφτιση θα είναι απόγευμα και βράδυ το πάρτυ. Προσανατολίζομαι σε άσπρο jumpsuit με μακρύ μανίκι, με nude γόβες.. Μήπως έχετε υπόψην συγκεκριμένα που μπορώ να βρω τέτοιο ρούχο;; ´Ηθελα να μου πείτε τι νομίζετε γι αυτό σαν επιλογή, και αν όντως βρω κάτι τέτοιο, με τι accessories θα το συνδυάζατε εσείς, συγκεκριμένα σκουλαρίκια, μαλλιά κτλ. Συνήθως προτιμώ τα ίσια πιο ήσυχα μαλλιά. Είμαι 31 έτους, μελαχρινή 1,60 , 68 κιλά. Αν μου προτείνετε κάτι άλλο που νομίζετε θα κολακεύει καλύτερα σας ακούω!
Ευχαριστώ πάρα πολύ και περιμένω με αγωνία σύντομα την απάντηση σας!!
Κυριακή

Απάντηση
Φίλη μας η jumpsuit είναι πολύ καλή επιλογή. Θα σου προτείναμε να μπεις online στα καταστήματα BSB οπου έχει πολλές ολόσωμες φορμές (και λευκές). Σε παπούτσι συνδυάζεις μαύρη ή nude γόβα ενώ σε κόσμημα μπορεις να βάλεις κατι ωραίο χρυσό στο λαιμό σου!

Ερώτηση
Καλημέρα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Αρχές Δεκεμβρίου έχω μια βάπτιση το απόγευμα. Έχω αγοράσει ένα μπλουζάκι σουέτ μπορντό το οποίο είναι κλειστό στο λαιμό με τρύπες με κοντό μανίκι. Με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω και τι παπούτσια. Θα ήθελα να έχω ένα απλό ντύσιμο και μοντέρνο ντύσιμο για αυτή την ώρα. Έχω ύψος 1,65 και 54 κιλά. Περιμένω την απάντηση σας. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας ιδανικά συνδύασε το top σου με μία ωραία zip culotte, ρίξε στους ώμους ένα παλτό και φόρεσε γόβες που δένουν στον αστράγαλο!

Eρώτηση
Γειά σας, αγόρασα το αμάνικο παλτό της φωτογραφίας (το χρώμα του είναι σκούρο μπορντό με μαύρες λεπτομέρειες). Αρχικά, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το συγκεκριμένο κομμάτι. Θεωρείτε πως είναι ένα ρούχο που φοριέται εύκολα; Τί θα πρέπει να προσέξω; Δευτερευόντως, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ταιριάζει να συνδυάσω το παλτό με ένα μαύρο σακάκι από μέσα για τις πιο κρύες μέρες.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Μαρία

Απάντηση
Φίλη μας το ρούχο σου έχει ενδιαφέρον αλλά δε θα το χαρακτηρίζαμε τόσο ευκολοφόρετο. Λόγω του ότι το shape του μοιάζει με σακάκι δεν ταιριάζει φορεμένο με άλλο σακάκι από μέσα, αλλά μπορείς να το φορέσεις με ένα πλεκτό με ζιβάγκο από μέσα, και ίσως με ένα oversized παλτό από πάνω για της κρύες ημέρες. Ένας ωραίος τρόπος να το φορέσεις είναι με ένα στενό ή flare μάυρο παντελόνι και μια ζώμη στη μέση για να του δώσεις σχήμα.


Ερώτηση

Καλημέρα! Ειμαι 26 χρονών, 1.63 κ 52 κιλά. Θέλω να αγοράσω ένα καλό πανωφόρι (παλτό ή blazer) δεδομένου ότι έχω μόνο ενα καθημερινό λαδί παρκά. Σκέφτομαι να πάρω ενα μπλε ή κόκκινο ( ή κ μπορντό) παλτό. Το παλτό ή το blazer συνδυάζεται / φοριέται πιο εύκολα? Ποιο χρώμα μου προτείνετε; Και με ποια χρώματα θα μπορούσα να συνδυάσω το καθένα; Αν μπορείτε επισυνάψτε μου σχετικές εικόνες.

Απάντηση
Φίλη μας το πανοφώρι που θα επιλέξεις εχει να κανει γενικά με το στιλ που ντύνεσαι. Αν σε βολεύει το blazer ή το παλτό. Γενικά το blazer ολοκληρώνει τέλεια πιο androgyne style ενώ το παλτό πάει με περισσότερα outfits. Θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ενα γκρι παλτό που παει με όλα σε χαλαρή γραμμή.

And More