ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Γεια σας! Θέλω τη βοήθειά σας για τις επικείμενες μέρες των γιορτών. Μου αρέσει πολύ το βελούδινο τοπ από Zara αλλά το θέμα είναι το χρώμα. Παρότι μου αρέσει, έχω ήδη αγοράσει μπαλαρίνες σε animal print και αναρωτιέμαι αν ταιριάζουν μαζί, π.χ. με τζιν από κάτω. Αν όχι, τι μου προτείνετε σε χρώμα για να συνδυάσω τις μπλαρίνες; Ήθελα να πάρω κάτι σε βελούδο και να μην είναι μαύρο γιατί έχω βαρεθεί το μαύρο.
Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας μην ανησυχείς, ο συνδυασμός που σκέφτεσαι είναι πολύ fresh, άνετα μπορείς να τα φορέσεις όλα μαζί!

Ερώτηση
Kαλησπέρα ,
Θα ήθελα την γνώμη σας, με τι να συνδυάσω ένα σακάκι σκούρο καφέ από βελούδο σιφόν. Αν σας είναι εύκολο θα ήθελα ιδέες για σύνολο απογευματινό και βραδινό. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας το βελούδο είναι φέτος απο τις πιο ωραίες τάσεις, μπορείς να το φορέσεις με τζιν και μποτίνια το πρωί ενώ το βράδυ με ψηλόμεσο shorts και overknee boots!

Ερώτηση
Καλημέρα σας, πως μπορώ να τα συνδυάσω τα κομμάτια που έχω για γάμο και τι σακάκι να φορέσω; Το φόρεμα είναι μπλε σκούρο και η φόρμα είναι αμάνικη και λίγο πιο φαρδιά κάτω.
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας με το φόρεμα συνδύασε ενα παλτό σε ίσια γραμή μαύρο ή ενα blue black blazer ενώ με την ολόσωμη φόρμα ενα μαύρο σακάκι!

Ερώτηση
Γεια σας, είμαι η Ιωάννα! Έχω ένα πλεκτό άσπρο φόρεμα μέχρι το γόνατο. Τι χρώμα καλσόν να βάλω και τι χρώμα παπούτσια; Το οπάκ καλσόν ταιριάζει; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Mπορείς να συνδυάσεις το λευκό σου φόρεμα με οπακ καλσόν και μαύρα μποτάκια δερμάτινα ενώ σε πανωφόρι συνδύασε ένα leather jacket!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Θα φορέσω αυτο το φόρεμα το Δεκέμβριο σε γάμο κα θα θελα να με βοηθήσετε σε τι παπούτσια να φορέσω και τι σακάκι να πάρω;
Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας με αυτό το φόρεμα συνδύασε platform pumps σε nude απόχρωση ενώ για πανωφόρι με ένα αρχαιοελληνικού τύπου φόρεμα το χειμώνα μόνο μια μάλλινη εσάρπα χαλαρά περασμένη γύρω σου θα ταίριαζε!


And More