“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας.Έχω μια κοντή κυπαρισσί φούστα και σκοπεύω να την φορέσω στην πενθήμερη (αρχές Μαρτίου).Επειδή ο καιρός θα είναι λίγο κρύος, με τι μπορώ να τη συνδυάσω;
Ευχαριστώ πολυ εκ τω προτέρων!

Aπάντηση
Φίλη μας, μπορείς να τη συνδυάσεις με οπακ καλσόν και ένα medium heel μποτάκι, ενώ σε πανωφόρι ένα μαύρο leather jacket είναι τέλειο.



Eρώτηση

Αρχές Δεκεμβρίου ορκίζεται το αγόρι μου στο στρατό και δεν έχω ξαναπάει σε ορκομωσία… Τι μου προτείνετε να φορέσω; Ειμαι 1,67 και 56 κιλά.

Aπάντηση
Φίλη μας, σε μία τέτοια περίσταση πρέπει να βάλεις βασικά κάτι ζεστό γιατί η ορκομωσία γίνεται πάντα έξω. Θα σου προτείναμε ένα παντελόνι με κάποιο χρωματιστό top και από πάνω το basic coat σου, μαύρο ή γκρι, με μποτίνια μαύρα και ένα ωραίο φουλάρι στο λαιμό!


Ερώτηση
Καλησπέρα! Στις 16 Δεκέμβρη είναι η ορκωμοσία μου. Σκέφτομαι να φορέσω μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα και ένα λευκό κορμάκι (μανίκι λίγο πιο κάτω από τον αγκώνα, κάνει ωραίους ώμους, είναι ιδιαίτερο, όχι πολύ ντεκολτέ όσο πρέπει). Όσον αφορά τα παπούτσια σκεφτόμουν μαύρα oxford shoes με τον ψηλό πάτο (γιατί γόβες δεν τις αντέχω) και στο μακιγιάζ κάτι πολύ απλό: Μολύβι, μάσκαρα, ρουζ σε ροζ απόχρωση και κραγιόν σε γήινη απόχρωση. Η ορκωμοσία είναι πρωί. Πώς σας φαίνεται σας ιδέα;

Απάντηση
Mας αρέσει πολύ. Θα σου προσθέσουμε ένα κόσμημα στο λαιμό για να δώσει λάμψη και να δείξει ωραίο στις φωτογραφίες!

Eρώτηση
Καλησπέρα! Ονομάζομαι Σοφία και έχω αγοράσει ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα σε ίσια γραμμή, λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Θα ήθελα ένα σχετικά απλό ντύσιμο. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως ακριβώς να το φορέσω;

Απάντηση
Συνδύασε το φόρεμα σου με οπάκ καλσόν και ankle boots για everyday look και πρόσθεσε ένα wool jacket!

Eρώτηση
Πάντα λόγω δουλειάς ντύνομαι σπορ. Θέλω να αλλάξω εμφάνιση, αλλά λόγω εμμηνόπαυσης έχω αποκτήσει extra πόντους στην κοιλίτσα και την περιφέρεια, που είχα πάντα βέβαια αλλά τα κάλυπτα με φαρδιά ρούχα. Πρόσφατα αγόρασα ένα κολάν τζιν σκούρο μπλε, μια πουκαμίσα βυσσινή και μπότες μαύρες ως το γόνατο. Πάει αυτός ο συνδυασμός; Επίσης, τι καλσόν και τι τοπ να βάλω με μια μαύρη μίντι φούστα;

Aπάντηση
Φίλη μας, το κολάν με τις knee boots δεν είναι κολακευτικός συνδυασμός. Μπορείς να βάλεις τις μπότες σου με μαύρο τζιν παντελόνι και πουλόβερ ενώ το κολάν σου με ankle boots.Tώρα την midi φούστα μπορείς να την συνδυάσεις με ένα λευκό top, καλσόν, όχι πολύ σκούρο, και ανάλογα τι σου πάει πιο πολύ μπορείς να δοκιμάσεις γόβες ή ankle boots.

And More