“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας!Αγόρασα ένα φόρεμα χρυσό, για το γάμο της ξαδέρφης μου που θα γινει 7/1. Αγόρασα κι ένα ζευγάρι γόβες μπορντώ μυτερές που κάνουν ενα πολύ διακριτικό κροκό. Η απορία μου είναι εάν ειναι έντονος συνδυασμός και αν ναι με τι χρώμα παπούτσι να το βάλω. Επίσης, τι χρώμα τσάντα να κρατήσω αντίστοιχα με την επιλογή των παπουτσιών. Ευχαριστώ!



Απάντηση

Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ λαμπερό και μας αρέσει πάρα πολύ. Το παπούτσι που αγόρασες μπορείς να το συνδυάσεις με άλλα σύνολα, όχι όμως με το χρυσό φόρεμά σου. Σου προτείνουμε να βάλεις μαύρα πέδιλα, αν το επιτρέπει το κάλεσμα, ή γόβες που δένουν στον αστράγαλο. Σε clutch κράτησε κάποιο μικρό μαύρο ή χρυσό και μην προσθέσεις καθόλου κοσμήματα.

Ερώτηση
Γεια σας! Μια μικρή ερώτηση κι από μένα. Έχω βολευτεί πολύ ένα ζευγάρι δετά oxford shoes φέτος το χειμώνα τα οποία φοράω σε καθημερινά look. Mε φορέματα, zip culotte και παντελόνια. Καθώς προχωρά ο χειμώνας και οι θερμοκρασίες όλο και πέφτουν πιο χαμηλά, δυσκολεύομαι να τα φοράω μαζί με παντελόνι κ γυμνό πόδι…Κρυώνω! Απεχθάνομαι τα καλτσάκια σε χρώμα του δέρματος, τύπου καλσόν. Ένα ζευγάρι κάλτσες μαύρο οπάκ, όμως, δεν μου “κλωτσάει” τόσο στιλιστικά. Τι λέτε;

Απάντηση
Φίλη μας η αλήθεια είναι ότι με γυμνό πόδι είναι πιο στιλάτα, αλλά ναι κάνει κρύο πλέον. ‘Ανετα μπορείς να τα συνδυάσεις με κάλτσες μαύρες ή ρίγε ή με polka dots και να κάνεις το σύνολο σου και πιο fun και να είσαι και ζεστή.

Ερώτηση
Χαίρετε! Αγόρασα ένα κόκκινο φόρεμα και θέλω να το φορέσω τα Χριστούγεννα. Τι καλσόν να φορέσω; Μαύρο λεπτό ή στο χρώμα του δέρματος; Σκέφτηκα να το βάλω χωρίς, αλλά με το κρύο δε νομίζω ότι γίνεται!

Απάντηση
Φίλη μας χωρίς θα ήταν το τέλειο αλλά αν κρυώνεις η αμέσως πιο stylish επιλογή είμαι το μαύρο, λίγο διάφανο, ώστε να φαίνεται το δέρμα σου.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια , έχω μία κόρη 14 χρόνων και τον Ιανουάριο είμαστε καλεσμένοι σε γάμο . Τι θα προτείνατε να φορέσει ώστε να είναι και stylish και σωστά ντυμένη για την ηλικία της; Ευχαριστώ

Απάντηση
Γεια σας! Μία ωραία επιλογή θα ήταν ένα φόρεμα σε girly ύφος ή μία zip culotte με ένα ωραίο top. Αυτό το στιλ είναι μια χαρά για την ηλικία της και θα τα βρείτε σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες.

Ερώτηση
Είμαι 30 χρονών, μικροκαμωμένη με 1,55 ύψος και 52 κιλά. Θα ήθελα την γνώμη σας ως προς τις στιλιστικές επιλογές. Γενικά δεν μου αρέσουν τα φαρδιά και μαύρα ρούχα. Επίσης αγόρασα κάτι καφέ suede γόβες και δεν φοράω τακούνια γενικά. Παρ’ όλα αυτά για γάμο το χειμώνα με τι χρώμα να τις συνδιάσω; Ταιριάζει μαύρο παντελόνι και λευκή μπλούζα; Ευχαριστώ

Απάντηση
Θα μπορούσες να συμμετέχεις στο makeover του Tlife και να δούμε από κοντά τι σου ταιριάζει. Μπαίνεις στη σελίδα fashion και δηλώνεις συμμετοχή. Τώρα ο συνδυασμός που σκέφτεσαι για τις γόβες είναι πολύ καλός αλλά θέλει και χρυσά κοσμήματα για να δώσεις λίγη λάμψη και να το κάνεις πιο επίσημο. Κράτα το

And More