“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να πάρω μια γνώμη. Έχω ένα μπλε βελούδινο φόρεμα σε άλφα γραμμή και λίγο πάνω από το γόνατο. Με τι καλσόν συνδυάζεται; Θα μπορούσα να βάλω over knee μαύρες μυτερές μπότες;

Απάντηση
Φίλη μας, επειδή είναι σε άλφα γραμμή θα δείξει πιο chic με platform sandals (δες φωτό) και όχι με μπότες. Μπορείς να τα βρεις σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες. Τώρα, το καλσόν που μπορείς να συνδυάσεις θα πρέπει να είναι μαύρο πολύ διάφανο, χωρίς ραφή μπροστά στα δάχτυλα των ποδιών.

Ερώτηση
Πρόσφατα αγόρασα τα εξής μποτάκια (σε γκρι χρώμα) και εισέπραξα αρνητικά σχόλια, του τύπου ότι είναι καουμποικά και πολύ κλασσικά. Σημείωση: Τα συγκεκριμένα μποτάκια είναι επώνυμου brand και προσωπικά μου αρέσουν πολύ!
Απλά με έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τα αρνητικά σχόλια που εισέπρξα χωρίς καν να ζητήσω τη γνώμη αυτών που μου την έδωσαν. Με το που τα είδαν εκφράστηκαν αρνητικά.

Για αυτό ακριβώς το λόγο θα ήθελα τη γνώμη σας ως ειδικός σε θέματα μόδας και στυλ. Είναι όντως τόσο χάλια και δεν το βλέπω;

Θα εκτιμούσα ειλικρινά την απάντηση σας.

Απάντηση
Φίλη μας τα μποτάκια σου είναι super αγορά και μάλιστα με κλασική αξία πέρα από τάσεις! Τα εγκρίνουμε και μας αρέσουν πολύ.

Φόρεσε τα με skinny jeans, κάπες ή pea coats και δημιούργησε ένα τέλειο urban style!


Ερώτηση

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Με καφέ μποτάκι, μαύρο μπλουζάκι και μαύρη φούστα έως το γόνατο τι χρώμα καλσόν να φορέσω τις κρύες μέρες;

Απάντηση
Φίλη μας, ιδανικά πάει οπακ καλσόν με αυτόν τον συνδυασμό, αρκεί να κρατήσεις total black το υπόλοιπο σύνολο σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την σελίδα σας!
Εχω ενα γάμο σε ενα μήνα και αγόρασα ενα maxi metal φόρεμα με V λαιμοκοψη. Τι παπούτσια να πάρω; Τι αξεσουάρ και πως να κάνω τα μαλλιά μου; Δεν θέλω να γίνει πολύ υπερβολικό.

Απάντηση
Φίλη μας, ιδανικά σε ένα τέτοιο φόρεμα πάνε απλά μαύρα πέδιλα, καθόλου σχεδόν κοσμήματα ή ίσως ένα διακριτικό βραχιόλι και ένα μαύρο clutch. Δες και τη φωτό…

Ερώτηση
Γεια σας. Ονομάζομαι Νεφέλη και είμαι 17 χρονών. Σε δυο μέρες θα κάνουμε ένα πάρτι στο σχολείο και σκέφτομαι να φορέσω μια μπορντό φούστα με μια κολλητή μπλούζα και μαύρο καλσόν.

‘Όσον αφορά στα παπούτσια θα φορέσω ή μαύρες μπότες με χρυσό φερμουάρ ή ψηλά μαύρα μποτάκια. Πιστεύετε ότι είναι υπερβολικό για το σχολείο; Έχετε να μου προτείνετε κάτι διαφορετικό;
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας τα μποτάκια είναι μία καλή επιλογή αρκεί να μην είναι πολύ βραδινά. Καλό θα ήταν να έχουν δηλαδή medium τακούνι και όχι στιλέτο. Οι μπότες δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλες για το ντύσιμο ή την περίσταση, οπότε βάλε τα μποτάκια σου.
Καλά να περάσεις.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Είμαι 20 ετών και θα παρευρεθώ σε ένα πάρτι. Έχω πάρει ένα μαύρο φόρεμα με μανίκι 3/4, κλειστό μέχρι τον λαιμό και πίσω κάνει άνοιγμα με χαμόγελο και έχει χρυσό φερμουάρ μέχρι κάτω.

Τι κόσμημα μπορώ να βάλω στο λαιμό για να μην είναι άδειο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας, δεν μπορούμε να είμαστε συγκεκριμένοι από τη στιγμή που δεν έχουμε εικόνα για το πόσο κλειστό είναι το φόρεμα, αλλά σίγουρα ένα velvet choker θα είναι μία πολύ σωστή επιλογή.
Αν έχει αρκετά ψηλά την λαιμόκοψη μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που είναι εξίσου εντυπωσιακά!

And More