“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Με λένε Άννα και είμαι 19 χρόνων. Θα ήθελα να ρωτήσω με τι ρούχα μπορώ να συνδυάσω ψηλά τρακτεροτά μποτάκια. Επίσης θα ήταν ιδανικά για μια βραδινή έξοδο ή να προτιμήσω γόβα; Έχω έναν ενδοιασμό για την γόβα γιατί είναι χειμώνας και η γόβα είναι μαύρη peep toe με μια χρυσή λεπτομέρεια.

Απάντηση
Φίλη μας τα μποτάκια σου μπορείς να τα συνδυάσεις με total black σύνολο, όπως για παράδειγμα ένα μαύρο παντελόνι σε στενή γραμμή, ένα ωραίο body με ανοιχτή πλάτη και ένα ωραίο μαύρο jacket. Απόφυγε να τα βάλεις με φόρεμα ή φούστα γιατί δεν κολακεύουν ιδιαίτερα το πόδι.

Τώρα αν η βραδινή έξοδος είναι πιο επίσημη θα πρέπει να φορέσεις ένα άλλο outfit με άλλο παπούτσι. Αν έχεις κανονίσει όμως να πας για ποτό είναι πολύ οκ!

Η peep tote γόβα με την χρυσή λεπτομέρεια νομίζω είναι πολύ over your age. Οπότε, καλύτερα όχι.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ντύσιμο μου και θέλω να προσθέσω κάποια κομμάτια στην ντουλάπα μου. Λόγω οικονομικών δεν έχω την άνεση να αλλάξω τα πάντα σε μια μέρα. Είμαι 20 ετών 1,64 ύψος και πολύ αδύνατη. Θέλω καθημερινά ρούχα, κυρίως για βόλτες και για τη σχολή μου. Ιδανικά τώρα το χειμώνα τι χρώματα και τι είδους ρούχα προτείνετε για την περίπτωση μου;

Απάντηση

Φίλη μας θα σου προτείναμε να έρθεις να τα πούμε από κοντά και να κάνεις μαζί μας ένα makeover. Έτσι θα δούμε το style σου και θα σε βοηθήσουμε να κάνεις update την ντουλάπα σου εύκολα και σε προσωπικό επίπεδο. Μπες στην σελίδα fashion και δήλωσε συμμετοχή στην στήλη του makeover.
Σε περιμένουμε.


Ερώτηση

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά! Θέλω τη βοήθειά σας. Δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω φέτος μία ωραία γόβα. Έχω μπότες ψηλές με τραχτεροτό τακούνι και χοντρό, τις οποίες θέλω να βάλω σε βραδινό κάλεσμα. Τι μου προτείνετε να φορέσω μαζί με αυτές τις μπότες;

Απάντηση
Φίλη μας η μπότα σου είναι κυρίως για πρωινές εμφανίσεις και όχι για βραδινό κάλεσμα, ειδικά σε σπίτι. Για μία βόλτα ή για ένα ποτό μπορείς να τις συνδυάσεις με skinny pants στο ίδιο χρώμα ένα ωραίο top τύπου lingerie και από πάνω ένα πανωφόρι μαύρο, όχι πολύ μακρύ.

Ερώτηση
Γεια σας. Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι στη μόδα ή αληθινή γούνα σε μπεζ καφέ χρώματα, λίγο κλασική και μέχρι την περιφέρεια.

Απάντηση
Φίλη μας η γούνα είναι πάντα στα hot πανωφόρια του χειμώνα και μας αρέσει ιδιαίτερα με denim σύνολα και μπότες.

Αν έχεις ήδη μία αληθινή οκ. Αν όμως σκέφτεσαι να αγοράσεις, θα σου προτείναμε να πάρεις μία faux. Είναι και πιο φτηνή και πιο …οικολογική!

Ερώτηση
Γεια σας! Σκέφτομαι να αγοράσω τώρα με τις εκπτώσεις βελούδινες μπορντό γόβες με χοντρό τακούνι. Επειδή όμως είναι αρκετά ακριβές θα ήθελα να μου πείτε εάν θα μπορώ να τις φοράω και του χρόνου χωρίς να θεωρούνται ξεπερασμένες.

Απάντηση
Φίλη μας το χοντρό τακούνι εμφανίστηκε πριν 2 σεζόν και σίγουρα θα είναι τάση και του τις επόμενες. Οπότε ναι, μπορείς να τις αγοράσεις τώρα με τις εκπτώσεις.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Είμαι απόφοιτος Νομικής και θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη συμβουλή σας αναφορικά με το τι μπορώ να φορέσω στην ορκωμοσία μου που θα λάβει χώρα περί τα τέλη Φεβρουαρίου. Είμαι καστανή, ζυγίζω 58 κιλά και έχω ύψος 1,72. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Σωτηρία

Απάντηση
Φίλη μας επειδή θα είναι χειμώνας σου προτείνουμε να φορέσεις ένα παντελόνι με μποτάκια και εντυπωσιακό top ή μία ολόσωμη φόρμα. Δώσε λάμψη (στις φωτό χρειάζεται αυτό) με κόσμημα στο λαιμό και σε πανωφόρι ένα wool coat είναι τέλειο.

And More