“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Αγόρασα μια γκρι-μαύρη πουκαμίσα λίγο πάνω από το γόνατο. Πιστεύετε πως αν τη συνδυάσω με βελούδινο κολάν και γόβες ταιριάζει;

Απάντηση
Φίλη μας αν η πουκαμίσα έχει βραδινό style, δεν είναι δηλαδή πολύ casual, τότε ναι μπορείς να τη συνδυάσεις με βελούδινο κολάν και γόβες σε ένα evening styling.

Ερώτηση
Καταρχήν καλή χρονιά με πάρα πάρα πάρα πολλές ωραίες συμβουλές. Λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για ένα παπούτσι. Πήρα πρόσφατα το συγκεκριμένο κομμάτι γιατί πραγματικά το λάτρεψα αλλά δεν είμαι σίγουρη όσον αφορά στο θέμα του styling. Δεν ξέρω δηλαδή με τι να το συνδυάσω. Δεν ρωτάω για κάποια συγκεκριμένη περίσταση, απλά θα ήθελα μια ολοκληρωμένη άποψη για ένα dαy to night look.

Απάντηση
Φίλη μας τα μποτάκια σου είναι preppy style και συνδυάζονται κυρίως σε πρωινά σύνολα.
Μπορείς να τα συνδυάσεις με καρό παντελόνια, πουλόβερ και πουκάμισο από μέσα σε ένα style που θα θυμίζει λίγο κολέγιο, με τζιν σε ίδια γραμμή και κάπες, ή μίνι φορέματα σε πιο country style με ζακέτες και χοντρό καλσόν.

Ερώτηση
Θα πάω σε ένα πάρτι και θέλω να ντυθώ στις αποχρώσεις του μαύρου-χρυσού-άσπρου. Μπορείτε να μου πείτε ιδέες; Ευχαριστώ πολύ!!!

Απάντηση
Φίλη μας ο πιο safe τρόπος να συνδυάσεις αυτά τα 3 χρώματα είναι ένα κομμάτι σε μαύρη απόχρωση όπως παντελόνι φούστα ή shorts, ανάλογα τι σου πάει πιο πολύ. Το λευκό χρώμα το επιλέγεις για top για να σε φωτίσει κιόλας, ενώ κρατάς το χρυσό και δίνεις λάμψη στο σύνολο με κοσμήματα, κολιέ ή σκουλαρίκια.

Ερώτηση
Καλημέρα σας! Θέλω να αγοράσω την παρακάτω γούνα και έχω κόκκινο χρώμα μαλλιών σκούρο. Θα ταιριάζει η γούνα με τα μαλλιά μου;



Απάντηση

Φίλη μας το χρώμα της γούνας και των μαλλιών σου κάνουν ένα πολύ ωραίο contrast. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην κάνεις overcolor τα σύνολα σου όταν την επιλέγεις, δηλαδή να κρατάς χαμηλούς τόνους στο υπόλοιπο σύνολο σου και να μην βάζεις και άλλα έντονα χρώματα.

Ερώτηση
Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά. Χρειάζομαι τις στιλιστικές σας συμβουλές. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε τρόπους για να συνδυάσω το παλτό που σας επισυνάπτω στις καθημερινές μου εμφανίσεις; Είμαι 23 ετών και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός σε σχολείο.



Απάντηση

Φίλη μας το παλτό σου έχει ένα girly κομμάτι με πολύ ωραίο χρώμα. Το φοράς με παντελόνια σε crop γραμμή συνδυασμένο ιδανικά με γόβες μπαλαρίνες ή loafers. Αποφεύγεις μποτάκια sneakers. Aν θέλεις να το συνδυάσεις με φόρεμα ή φούστα πρέπει να δεις το μήκος του ρούχου, δηλαδή να μην είναι πιο μακρύ από το παλτό.

And More