“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Ερώτηση

Γεια σας. Είμαι η Χαρά, είμαι 18 χρόνων, έχω βάρος 50 κιλά και είμαι 1,59. Έχω παραπάνω κιλά στην περιφέρεια και στα πόδια. Γενικά ο σωματότυπός μου είναι ο λεγόμενος αχλάδι. Σε ένα μήνα έχω ένα γάμο και δεν ξέρω τι να κάνω γιατί λόγω αυτών των κιλών δεν μπορώ να βρω κάτι που μου πηγαίνει πάρα πολύ και λόγω του ύψους μου φαίνομαι παρά πολύ “παχουλή ” και δεν ξέρω τι να κάνω. Και κάτι ακόμη! Μου αρέσουν παρά πολύ τα σορτσάκια αλλά λόγω των κιλών δεν τα φοράω. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;

Απάντηση

Φίλη μας οι βασικοί κανόνες για τον σωματότυπο αχλάδι είναι σχετικά άνετα μαύρα κομμάτια στο κάτω μέρος που δεν διαγράφουν αλλά αγκαλιάζουν σωστά την επίμαχη περιοχή της περιφέρειας (π.χ. ψηλόμεσες παντελόνες). Στο πάνω μέρος προτίμησε φωτεινά top με εντυπωσιακά κοσμήματα για να τραβήξεις εκεί το βλέμμα, που είναι και το δυνατό σου σημείο. Μπορείς να δοκιμάσεις και μία ολόσωμη φόρμα με ψηλόμεσο κόψιμο που θα βρεις στις οικονομικές αλυσίδες εύκολα (πάντα με ψηλοτάκουνα παπούτσια).

Τα shorts είναι γενικά δύσκολο κομμάτι. Δεν ταιριάζει και δεν κολακεύει τον δικό σου σωματότυπο, οπότε καλύτερα να τα αποφεύγεις.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Μου έκαναν δώρο ένα ταμπά πλισέ φόρεμα μέχρι το γόνατο και θα ήθελα να μου πείτε πως να το συνδυάσω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να δώσεις ένα 70’s styling στο νέο σου φόρεμα συνδυάζοντας το με knee boots σε μαύρο χρώμα, μαύρο παλτό και ένα ωραίο μαντήλι στο λαιμό!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Έχω μία tutu φούστα σε χρώμα ανθρακί. Με τι τοπ μπορώ να τη συνδυάσω; Θέλω να πάω σε γάμο. Είναι ακόμα στη μόδα;


Απάντηση
Φίλη μας η tutu φούστα δεν έχει να κάνει με την μόδα. Είναι ένα κομμάτι statement και πολύ ωραία επιλογή για το γάμο. Συνδύασε τη με ένα top σε pastel pink χρώμα και με ένα ωραίο color κολιέ και ιδανικά ολοκλήρωσε με metalic γόβες σε ασημένιο χρώμα.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θα γίνω νονά σε μια βάφτιση τέλη Φλεβάρη και έλεγα να βάλω το παρακάτω φόρεμα. Με τι να το συνδυάσω; Aπό παπούτσια έχω μαύρα μποτάκια και μαύρες γόβες που είναι υποψήφια! Από πάνω; Και τι χρώμα καλσόν;



Απάντηση

Φίλη μας το χρώμα του φορέματος σου είναι λίγο πιο ανοιξιάτικο. Παρόλα αυτά για το event που θες να το βάλεις, συνδύασε το με μαύρο παλτό σε ίσια γραμμή. Ιδανικά δεν θέλει καλσόν αλλά λόγω ημερομηνίας είναι αδύνατο να μην βάλεις. Ένα μαύρο οπάκ είναι οκ και σε παπούτσι την γόβα σου.


Ερώτηση

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για μια αγορά. Τα τελευταία χρόνια δεν εργάζομαι και όπως είναι φυσικό οι αγορές μου έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Θα ήθελα την περίοδο αυτή των εκπτώσεων να αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια που θα φορεθεί μετά τις μπότες και πριν τα πέδιλα, για πρωινό και απογευματινό ντύσιμο. Θα ήταν ιδανικό να μπορώ να το συνδυάσω με παντελόνια και φορέματα εξίσου. Αν μου δείξετε και φωτογραφίες θα ήταν ιδανικό.

Για να σας βοηθήσω είμαι 47 χρονών, 1,70 ύψος με κανονικό σωματότυπο και μου αρέσει το μοντέρνο και λιτό ντύσιμο.

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε ένα ζευγάρι Chelsey boots που είναι άνετες, πάντα στη μόδα και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ένα cool style. Θα βρεις σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες.

Ερώτηση
Είμαι φανατική θαυμάστρια της στήλης σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα Adidas Originals Superstar θα είναι στη μόδα την άνοιξη του 2017. Ευχαριστώ πολύ!



Απάντηση

Φίλη μας τα sneakers έχουν κάνει δυναμικό comeback στο urban styling και ναι θα είναι μεγάλη τάση και αυτή την σεζόν. Αν τα έχεις, μην φοβηθείς να τα συνδυάσεις με όλα σου τα daily looks!

And More