“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Ερώτηση

Γεια σας υπέροχη ομάδα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Στις 12 Μαρτίου γίνομαι νονά. Έχω ένα φόρεμα σε στενή γραμμή με λευκή δαντέλα το οποίο θα συνδυάσω με nude γόβες. Με προβληματίζει το πανωφόρι. Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας. Περιμένω απάντησή σας! Καλή συνέχεια σε αυτό που κάνετε!
Ευγενία

Απάντηση
Φίλη μας, το σωστό πανωφόρι για το look που έχεις επιλέξει να βάλεις είναι ένα spring coat, δηλαδή παλτό χωρίς γιακά, ιδανικά σε pastel απόχρωση. Θα βρεις στις οικονομικές αλυσίδες τώρα που έχουν ξεκινήσει τα ανοιξιάτικα και είναι μία επιλογή που μπορείς να βάλεις σε άλλες περιστάσεις ακόμη και με τζιν. Δες και τη φωτό.


Ερώτηση
Καλησπέρα! Είμαι η Αγγελική και είμαι 30 χρονών. Μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε πως μπορώ να φορέσω σε καθημερινές εμφανίσεις ένα μεσάτο μαύρο κοτλέ σακάκι;

Aπάντηση
Φίλη μας, το σακάκι σου θα το φορέσεις με τον ίδιο τρόπο που θα συνδύαζες ένα wool blazer. Mε τζιν παντελόνι είναι τέλειος συνδυασμός το πρωί. Τώρα σε παπούτσια επέλεξε flat shoes (oxfords ή loafers) και σε top μπορείς να παίξεις μια διάφορες daily chic επιλογές: μαρινιέρα, γκρι λεπτό πουλόβερ, γαλάζιο πουκάμισο, μαύρο ζιβάγκο κλπ.
Καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Αγόρασα ένα ζευγάρι δετά παπούτσια σε λουστρίνι και σε casual ύφος, χωρίς τακούνι. Θα ήθελα να με συμβουλεύσετε πώς να τα συνδυάσω.

Απάντηση
Φίλη μας τα παπούτσια σου έχουν ένα preppy style! Οπότε θα ήταν ωραία να τα συνδύαζες με college look. Απόφυγε τις φούστες ή τα φορέματα. Παίξε με παντελόνια σε crop γραμμή που θα τα φορέσεις με πουλόβερ ή πουκάμισα και σακάκι ή παλτό για πανωφόρι. Επίσης ταιριάζει τέλεια με τζιν αλλά σε κλασική απόχρωση και γραμμή χωρίς σκισίματα, συνδυασμένο με basic top και ωραία ζακέτα.


Ερώτηση

Γεια σας θα ήθελα την άποψη σας! Το καλοκαίρι παντρεύομαι. Πήρα πριγκιπικό νυφικό σε off white χρώμα με κροπ τοπ. Είχα πάρει ήδη ροζ-nude πέδιλα αλλά σκέφτομαι να τα αλλάξω και να πάρω metallic ροζ-gold για να είναι πιο εντυπωσιακό, αλλά φοβάμαι μήπως υπερβάλω. Τι μου προτείνετε;

Απάντηση
Φίλη μας θα ήταν πιο εύκολο για μας να σε βοηθήσουμε αν είχαμε φωτό από το νυφικό και το παπούτσι σου (δεν θα δημοσιευτούν αν δεν θες), ώστε να σου απαντήσουμε συγκεκριμένα. Όποτε μπορείς στείλε μας και τα ξαναλέμε.


Ερώτηση

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για ένα παπούτσι. Πήρα πρόσφατα το συγκεκριμένο παπούτσι γιατί πραγματικά το βρήκα σε πολύ καλή τιμή αλλά δεν είμαι σίγουρη όσον αφορά στο θέμα του styling. Δεν ξέρω δηλαδή με τι να το συνδυάσω. Επίσης μήπως είναι ξεπερασμένα ή και υπερβολικά;


Απάντηση
Φίλη μας, μία τέτοια επιλογή είναι δύσκολο να έχει πολλές χρήσεις. Είναι ένα κομμάτι πολύ glam και θα το χαρείς σε πολύ λίγες περιστάσεις. Βέβαια είναι αρκετά εντυπωσιακό και αν το βρήκες σε καλή τιμή όπως μας λες ok. Σίγουρα δεν το φοράς πρωί και για βράδυ το συνδυάζεις είτε με κάποιο minimal φόρεμα ή με ένα τζιν και black chic top.

And More