“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας! Αγόρασα ένα ζευγάρι suede γόβες Nine West σε σκούρο μπλε χρώμα (navy). Ωστόσο, έχω δεύτερες σκέψεις. Δεν είμαι σίγουρη αν το συγκεκριμένο χρώμα είναι εύκολο να συνδυαστεί. Πώς θα προτείνατε να φορεθεί (χρώματα, στυλ); Μήπως θα έπρεπε να προτιμήσω γόβα διαφορετικού χρώματος; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας η επιλογή σου μας αρέσει και είναι ένα χρώμα που θα κάνει την διαφορά στο look σου.
Σίγουρα θα την φορέσεις άνετα με denim σύνολα το πρωί. Με jean παντελόνι και beige πουλόβερ ή πουκάμισο λευκό στο γραφείο, αλλά και με grey top ή μαρινιέρα.

Τη συνδυάζεις επίσης με λευκά ή μπεζ παντελόνια σε cigarette γραμμή και basic top από πάνω, αλλά και με midi φούστες στις ίδιες αποχρώσεις. Με φορέματα σε πιο office style και γενικά τις σε πιο chic city styling!

Eρώτηση
Έχω ύψος 1.60 με ωραίο σώμα και ωραία λεπτά ποδιά. Τα μποτίνια μέχρι τη γάμπα μπορώ να τα φοράω με κοντή φούστα; Ευχαριστώ!
Βάσω

Απάντηση
Βεβαίως και μπορείς εφόσον έχεις λεπτά πόδια. Η καλύτερη λύση βέβαια είναι να τα φορέσεις, να βγάλεις μία φωτογραφία το look σου με το κινητό και να κάνεις ένα check αν σου αρέσει το σώμα σου και φαίνεται “σωστό” το πόδι.
Καλή επιτυχία!


Ερώτηση

Καλησπέρα σας. Έχω μια βραδινή έξοδο να κάνω και θέλω να μου πείτε αν συνδυάζεται το στενό πέτσινο παντελόνι με πουκαμίσα από μαύρη μουσελίνα, μπροστά κοντή και πίσω μακρυά. Σας ευχαριστώ πολύ.
Σούλα

Απάντηση

Φίλη μας, καλό θα ήταν στην εμφάνιση σου να κρατήσεις ένα από τα δύο κομμάτια. Οπότε ή βάλε το παντελόνι σου με ένα πιο basic top ή φόρεσε την πουκαμίσα με απλό black skinny jean. Kαι τα δύο κομμάτια μαζί είναι υπερβολή!


Ερώτηση

Γεια σας! Θέλω να ρωτήσω αν είναι οι πουά μπλούζες στη μόδα καθώς και κάποιους συνδυασμούς με παντελόνι – παλτό για βραδινό ντύσιμο. Ευχαριστώ!
Georgia

Απάντηση
Φίλη μας, τα polka dots είναι κλασικό print που δεν έχει να κάνει με τα trends της κάθε σεζόν.
Εννοείται και τα επιλέγεις για τις εμφανίσεις σου και μπορείς να παίξεις με τζιν παντελόνι σε πιο cool ύφος ή με μία ωραία φούστα για πιο lady like look.

Tώρα για εμφάνιση με παλτό συνδύασε το με μαύρο crop pants, γκρι παλτό ή μάυρο ριγμένο στους ώμους και δώσε fashion detail με χρώμα στην γόβα σου (π.χ. πράσινη ή metallic)!

Ερώτηση
Καλημέρα!
Αυτά τα χειροποιήτα crochet φορέματα τα λατρεύω, δεν ξέρω όμως με τι να τα συνδυάσω (παπούτσια, αξεσουάρ, καμπαρτίνα ίσως);



Απάντηση

Φίλη μας, τα φορέματα αυτά θα τα φορέσεις σε λίγο που θα είναι πιο ζεστός ο καιρός και δεν θα χρειάζεσαι πανωφόρι. Θα τα συνδυάσεις με μπαλαρίνες και clutch. Δεν θα βάλεις καθόλου κοσμήματα και θα επιλέξεις μεγάλα μαύρα γυαλιά!

Δες και τη φωτό…

Eρώτηση
Γεια σας! Έχω μία ζακέτα και δεν ξέρω πώς να τη φορέσω. Το χρώμα της είναι beige της άμμου.

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Η ζακέτα σου είναι ένα κομμάτι που συνδυάζεται εύκολα. Σίγουρα φόρεσε τη με jean παντελόνι και basic top σε γκρι ή λευκό χρώμα, αλλά θα είναι πολύ chic με total white look και μποτάκια στο χρώμα της άμμου.


And More