“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας! Αυτό το τoπ με τι μπορώ να το συνδυάσω;

Aπάντηση
Φίλη μας το top σου μπορείς άνετα να το συνδυάσεις σίγουρα με μαύρο crop παντελόνι ή με midi φούστα και γόβες. Ενώ σε πιο casual styling το φοράς με το αγαπημένο σου τζιν και πέδιλα, το βράδυ για ένα ποτό.



Eρώτηση

Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσα να ”επενδύσω” σε ένα ζευγάρι καλά βελούδινα πέδιλα, χρώματος μπορντό. Θα είναι τόσο το ύφασμα όσο και το χρώμα της μόδας και του χρόνου; Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας τα βελούδινα παπούτσια είναι μία classic chic επιλογή και με το σωστό styling τα φοράς πάντα, πέρα από trends. Aν λοιπόν σου αρέσουν μπορείς να προχωρήσεις στην αγορά και σίγουρα θα έχεις ένα ζευγάρι που κάνει την διαφορά!

Ερώτηση
Γεια σας! Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Σε λίγους μήνες παίρνω πτυχίο και δεν ξέρω τι να φορέσω. Είμαι 55 κιλά και 1,60 ύψος

Απάντηση
Φίλη μας καταρχήν συγχαρητήρια. Την ημέρα της αποφοίτησης θέλεις να είσαι λαμπερή και στιλάτη! Ένα ωραίο φόρεμα σε daily chic ύφος σε pastel απόχρωση θα ήταν σίγουρα κομψή επιλογή. Επέλεξέ το σε ύφος και style που σου αρέσει και σου ταιριάζει. Αλλά και μία zip culotte με ένα ωραίο top επίσης θα ταίριαζαν στην περίσταση. Αν θες δοκίμασε κάποια σύνολα και ξαναμιλάμε!



Eρώτηση

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις στιλιστικές σας συμβουλές. Μας βοηθάνε πάρα πολύ! Έχω αυτήν τη μαύρη παντελόνα και δεν ξέρω με τι να την συνδυάσω (είναι πολύ φαρδιά). Χρειάζομαι την βοήθεια σας.



Απάντηση

Φίλη μας, την παντελόνα σου θα την χαρείς περισσότερο το καλοκαίρι με ένα πιο χαλαρό beach stying, δηλαδή tank top και sandals. Τώρα συνδύασέ την με basic top και sneakers για cool urban look.



Ερώτηση

Καλησπέρα κορίτσια! Το Μάρτιο θα ορκιστώ και θέλω να μου πείτε την άποψή σας για το σύνολο που σκέφτομαι να φορέσω! Είναι το παρακάτω ροζ κοστούμι (το παντελόνι ίσως το στενέψω στο κάτω μέρος) με αυτά τα platform πέδιλα και ίσως κάποιο μαύρο top από μέσα σε συνδυασμό με ένα χαμηλό χαλαρό πιάσιμο στα μαλλιά.

Έχω άσπρο δέρμα, μαύρα μαλλιά, ανοιχτά ματιά και έχω 2-3 παραπανίσια κιλάκια (που ελπίζω να εξαφανίσω έως τότε). Τι λέτε για την επιλογή μου;

Υ.Γ.: Παρακαλώ να μην δημοσιευθούν οι φωτογραφίες!

Σας ευχαριστώ πολύ! Μαριτίνα

Aπάντηση
Φίλη μας μας αρέσει πολύ η επιλογή του κοστουμιού σε ροζ απόχρωση αφού είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος.

Τώρα σε top απόφυγε το μαύρο και διάλεξε ένα λευκό για να φωτίσει το σύνολο. Σίγουρα απόφυγε τα μαύρα πέδιλα και διάλεξε κάποιο ζευγάρι σε nude ή pastel απόχρωση.


Ερώτηση

Καλημέρα! Τον άλλο μήνα παντρεύεται η αδερφή μου και θα ήθελα τη γνώμη σας για το παπούτσι. Θα προτιμούσα κάτι σε πέδιλο με χοντρό τακούνι αλλά δεν ξέρω εάν του πάει (σας επισυνάπτω τη φωτογραφία με το φόρεμα). Επίσης, εάν θα μπορούσατε να μου πείτε τι χτένισμα θα ταίριαζε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !



Απάντηση

Φίλη μας, με το φόρεμά σου ταιριάζει άψογα ένα platform πέδιλο με χοντρό τακούνι, ενώ σε χτένισμα κάνε χαλαρούς κυματισμούς χωρίς υπερβολές!


Ερώτηση

Κορίτσια γεια σας! Θέλω να βάλω ένα μαύρο ολόσωμο σορτσάκι με κόκκινες γόβες! Ταιριάζει το οπάκ καλσόν ή να επιλέξω κάτι σε απόχρωση του δέρματος;
Βασιλική

Απάντηση

Φίλη μας, τώρα πια δεν χρειάζεται να βάλεις καλσόν. Ο καιρός έφτιαξε, οπότε απόφυγέ το.
Αλλιώς, αν κρυώνεις μην βάλεις τις γόβες και ολοκλήρωσε με μαύρο καλσόν και ankle boots.

Eρώτηση
Αγαπημένο μου Tlife αγόρασα αυτές τις γόβες νομίζοντας πως είναι nude. Όταν πήγα σπίτι διαπίστωσα ότι έχουν ροζ απόχρωση. Θα καταφέρω να τις συνδυάσω ή να τις επιστρέψω; Ευχαριστώ πολύ
Μαρία

Απάντηση

Φίλη μας το χρώμα που έχουν οι γόβες είναι πολύ κοντά στην nude απόχρωση οπότε μην αγχώνεσαι θα τις φορέσεις με αρκετά σύνολα.

Eρώτηση
Κοριτσάκια μου καλημέρα! Αλλάζει η σεζόν και όπως καταλάβατε θα σας τρελάνω στις ερωτήσεις. ‘Εχω τη φούστα και το μπλουζάκι της φωτογραφίας από πρόπερσι που ήταν τρελή μόδα. Τα φόρεσα και πέρσι (εννοείται όχι και τα δυο ταυτόχρονα). Φέτος φοριούνται ή να τα κρύψω στα βάθη της ντουλάπας μου; Ευχαριστώ πολύ! Μαρία



Aπάντηση

Φίλη μας τα lace κομμάτια αν τα συνδυάσεις σωστά φοριούνται άνετα όλο το χρόνο. Βεβαίως τα κρατάς και τα φοράς και φέτος, συνδυάζοντάς τα με πιο basic κομμάτια, όπως jean και mimimal top για ακόμα πιο cool αποτέλεσμα.



Ερώτηση

Καλημέρα. Ονομάζομαι Εβίτα! Παντρεύεται μια πολύ καλή μου φίλη τον Απρίλιο. Σκεφτόμουν αυτό το φόρεμα! Μπορείτε να μου δώσετε ιδέες για παπούτσια τσάντα;

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε το φόρεμα με silver γόβες ή πέδιλα (ανάλογα τον καιρό και την διάθεση σου) για να του δώσεις ένα πιο fashion style. Θα μας άρεσαν τα μαλλιά σου να είναι ωραία πιασμένα ώστε να φαίνεται και το πάνω, εντυπωσιακό μέρος του φορέματος. Κράτησε ένα silk black clucth.

And More