“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Καλημέρα! Αυτά τα βραχιόλι τα έχω φτιάξει εγώ. Μπορώ να τα βάλω; Ευχαριστώ

Aπάντηση
Φίλη μας, καταρχήν μπράβο για την προσπάθεια σου. Θα σου προτείναμε να τα κάνεις πιο μικρά για να είναι πιο εύκολο να τα φορέσεις. Ταιριάζουν τέλεια με grecian style φορέματα που όλες φοράμε το Καλοκαίρι με σανδάλια και χαλαρό styling. Λίγο δύσκολο να τα συνδυάσεις με πιο urban σύνολα τώρα.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας! Λοιπόν μόλις ενηλικιώθηκα. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω τι είδους παπούτσια να αγοράσω την περίοδο που διανύουμε για έξοδο το βράδυ. Ούτε κρύο ούτε ζέστη! Μου αρέσουν οι γόβες αλλά είναι της ηλικίας μου; Τί χρώμα και ποιότητα να προτιμήσω;

Απάντηση
Φίλη μας, οι γόβες σίγουρα είναι μία κλασικά κομψή επιλογή. Θα σου προτείναμε να πάρεις ένα ζευγάρι σε basic απόχρωση που θα πηγαίνει με όλα σου τα spring looks (π.χ. γκρι ή nude) και όχι με στιλέτο τακούνι για να μπορείς να τη φοράς όλη μέρα. Διάλεξε μία με block heel ή και με μπαρέτα.

Eρώτηση
Γεια σας! Τη Μ. Παρασκευή είμαι καλεσμένη. Λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας τι μπορώ να βάλω ώστε να είναι απλό και κομψό; Και με τι αξεσουάρ και παπούτσια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση

Φίλη μας για να είσαι safe εκείνη την ημέρα σου προτείνουμε να βάλεις μία παντελόνα και ένα ωραίο top με μακρύ μανίκι σε pastel αποχρώσεις. Σε πανωφόρι επέλεξε ένα σακάκι ή ένα spring coat, ανάλογα τον καιρό, σε beige απόχρωση. Τα κοσμήματα σίγουρα πρέπει να είναι διακριτικά. Προτίμησε ένα κολιέ χρυσό ή κρίκους medium size, ενώ σε τσάντα μία shoulder bag είναι τέλεια επιλογή.

Ερώτηση
Καλημέρα! Έχω ένα αμπιγιέ φόρεμα μπλε σκούρο και πάνω από το στήθος είναι μπεζ, φαίνεται το δέρμα και είναι κεντημένο με πετράδια (αμάνικο). Θέλω να το βάλω στη βάφτιση του γιου μου τον Μάιο στις 12 το πρωί. Όμως από πάνω δεν ξέρω τι του ταιριάζει. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Αν θέλετε σας στέλνω και φωτογραφία του.
Ράνια

Απάντηση
Φίλη μας το Μάιο ο καιρός θα είναι καλός και ίσως δεν χρειαστείς πανωφόρι. Παρόλα αυτά μία σίγουρη επιλογή είναι ένα μαντό σε ανοιχτή απόχρωση. Αν μας στείλεις και φωτό από το ρούχο σου θα σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση
Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη! Μόλις εχθές αγόρασα ένα λευκό αμάνικο γιλέκο, με πέτο, χωρίς κουμπί, με μήκος ίσα να καλύπτει τον ποπό. Δεν είμαι σίγουρη αν έκανα καλά. Θα είναι στη μόδα φέτος ή πέταξα τα λεφτά μου; Με τι να το συνδυάσω; Το στυλ μου είναι casual chic. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Λίτσα

Απάντηση
Φίλη μας, τα androgyne κομμάτια είναι πάντα στην μόδα και το γιλέκο σου είναι super αγορά!Μπορείς να το φοράς σε caual styling με jean και t-shirt ή στο γραφείο ή για ποτό με crop παντελόνι ή midi φόρεμα.

Ερώτηση
Γεια σας! Έχω ένα κοστούμι (παντελόνι-σακάκι) σε χρώμα dusty pink. Τι παπούτσι και τσάντα να φορέσω; Έχω παπούτσι beige. Αν ταιριάζει, τι χρώμα τσαντάκι να πάρω; Σας ευχαριστώ.
Φωτεινή

Απάντηση
Φίλη μας βεβαίως και πηγαίνει η beige γόβα σου και αν θες για πιο fashion αποτέλεσμα κράτησε μία τσάντα σε pastel απόχρωση.

Ερώτηση
Αγαπημένο μου Tlife, αγόρασα ένα ζευγάρι γόβες nude. Όταν πήγα σπίτι διαπίστωσα ότι ελαφρώς ροζίζουν. Θα καταφέρω να τις συνδυάσω ή να τις επιστρέψω; Ευχαριστώ πολύ!
Μαρία

Aπάντηση

Φίλη μας μην ανησυχείς καθόλου. Το χρώμα της γόβας σoυ μπορεί σίγουρα να συνδυαστεί εύκολα. Μην τις φοβηθείς καθόλου, καθώς ο ροζ είναι το χρώμα της σεζόν και η επιλογή σου είναι άκρως ενημερωμένη.

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας! Το υπέροχο αγόρι μου είναι 1.90 και μάλιστα πολύ αθλητικός τύπος. Πρώην μπασκετμπολίστας. Του αρέσουν οι βόλτες στις εξοχές και τα λαγκάδια, σε παραλίες και βουνά! Όλο με λάσπες γυρνάω! Εγώ πάλι… οκ. Είμαι όμορφο κορίτσι και προφανώς του αρέσω για να είμαστε μαζί. Είμαι 28 χρονών, δεν ξεπερνάω το 1.65 και είμαι 47kg. Δεν δείχνω κοντή, αλλά δείχνω μικροσκοπική και εύθραυστη, να το πω κομψά! Ανέκαθεν λάτρευα και φορούσα τακούνια. Τι παπούτσι θα μπορούσα να φοράω, ώστε να μην δείχνω κοντός παπουτσωμένος γάτος δίπλα του; Δυσκολεύομαι πολύ να τον ακολουθήσω με τα παπούτσια μου, αλλά οι μπαλαρίνες και τα αθλητικά δεν είναι του στυλ μου. Δεν έχω συνηθίσει να φοράω χαμηλά, παρά μόνο τις βροχερές μέρες, στρωτά μποτάκια.

Απάντηση

Φίλη μας όπως γράφεις και εσύ, σίγουρα ο φίλος σου σε θέλει και σίγουρα δεν τον απασχολεί η διαφορά ύψους. Παρόλα αυτά εσύ μπορείς να συνδυάσεις platform sneakers για να κρατήσεις το αθλητικό styling που απαιτούν οι βόλτες σας αλλά και το …extra ύψος που χρειάζεσαι για να νιώθεις άνετα.

Ερώτηση
Καλησπέρα παρέα του tlife! Είμαι η Έφη, είμαι 22 χρόνων και σε λίγες μέρες ορκίζομαι. Είμαι 1,60 ύψος και 55 κιλά. Θα ήθελα τη βοήθεια σας για το τι να φορέσω!

Απάντηση
Φίλη μας, οι πιο safe επιλογές για εκείνη την ημέρα είναι ή ένα ωραίο chic mini φόρεμα σε χρώμα που σε κολακεύει με γόβες ή μία zip culotte με ωραίο top και ankle strap pumps.

And More