“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας! Θέλω τη βοήθεια σας σε κάτι! Παντρεύεται μια φίλη μου μετά το Πάσχα! Είμαι σε φάση δίαιτας αλλά μέχρι τότε θα είμαι περίπου 80 κιλά όπως το κόβω και θέλω τη βοήθεια σας να μου πείτε τι ρούχα να βάλω. Θα προτιμούσα βέβαια κάποιο παντελόνι. Τι παπούτσια να βάλω; Τις γόβες τις κλειστές δεν μπορώ να τις αντέξω! Θα με βοηθήσετε με παραδείγματα και εικόνες; Σας ευχαριστώ!
Ελένη

Απάντηση
Φίλη μας Ελένη, συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και μπράβο που τα πας τόσο καλά! Το παντελόνι είναι μία πολύ ok επιλογή για το γάμο της φίλη σου αφού θα νιώθεις άνετα και μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ανοιχτόχρωμο top και λαμπερό κόσμημα. Τώρα σε παπούτσι εκείνη την εποχή μπορείς άνετα να επιλέξεις πέδιλο ή και πλατφόρμες και να αποφύγεις τις γόβες που σε ταλαιπωρούν.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Έχω αυτή την ζακέτα και θέλω να μου πείτε με τι χρώματα τη συνδυάζω και αν τη φοράω την Άνοιξη.

Απάντηση
Φίλη μας την ζακέτα σου τη συνδυάζεις με όλα τα χρώματα. Είναι ένα βασικό κομμάτι που θα δείχνει πιο chic με αποχρώσεις beige και καφέ. Εννοείται πως τη φοράς την Άνοιξη αν δεν σε ζεσταίνει.

Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για την υπέροχη στήλη σας! Χρειάζομαι και εγώ τη βοήθεια σας… Ταιριάζει ένα dusty pink σακάκι με ταμπά μποτάκια;
Ευχαριστώ!

Aπάντηση
Φίλη μας, ιδανικά το dusty ροζ πάει με γκρι χρώμα στα αξεσουάρ. Οπότε απέφυγε να το βάλεις με το ταμπά.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θέλω να με βοηθήσετε στο τι να βάλω στην ορκωμοσία μου σε λίγες μέρες! Είμαι 22 χρόνων ύψος 1,60 και 55 κιλά. Ευχαριστώ.
Μαίρη

Απάντηση
Φίλη μας, στην ορκωμοσία, όπως πολλές φορές έχουμε απαντήσει μέσα από αυτή την στήλη, ιδανικά βάζουμε ή ένα πρωινό φόρεμα σε midi γραμμή και pastel χρώμα, μιας και είναι Άνοιξη, ή ολόσωμη φόρμα ή παντελόνι με chic top. Γενικά έχεις πολλές επιλογές, απλά απέφυγε κάτι βραδινό και κάτι πολύ λαμπερό.

Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας! Σας επισυνάπτω την ολόσωμη zip culotte που θέλω να βάλω τέλη Απριλίου σε γάμο. Όπως βλέπετε οι τιράντες φτάνουν μέχρι την μέση. Μπορείτε να με βοηθήσετε τι να βάλω από μέσα και τι παπούτσια; Είμαι 1.55 και 51 κιλά.
Σας ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας από μέσα θα βάλεις ένα bustier με βαθύ ντεκολτέ και φαρδιά φάσα από κάτω (δες φωτό) στο ίδιο χρώμα. Δοκίμασε διάφορα ώστε να δείχνει κομψό μέσα από την jumpsuit σου. Σε παπούτσια ένα πέδιλο με χοντρό τακούνι είναι το ιδανικό!

Eρώτηση
Είμαι 55 ετών και θα ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με το ντύσιμο που σκέφτομαι να κάνω για ένα γάμο τον ερχόμενο Νοέμβριο. Είμαι η μητέρα της νύφης και θα ράψω φόρεμα, μπλε ντεβορέ και το εσωτερικό του είναι σατέν, χρώματος μπεζ. Έχω συνδυάσει τσαντάκι του ίδιο χρώματος με το εσωτερικό του φορέματος. Σκεφτόμουν να συνδυάσω γόβα βελούδινη χρώματος μπορντό-βυσσινί. Ποια η γνώμη σας επ’ αυτού και τι εσάρπα θα μπορούσα να φορέσω;

Απάντηση
Μας αρέσουν πάρα πολύ όλες σας οι ιδέες και τα χρώματα που έχετε επιλέξει. Η εσάρπα σας θα ήταν ωραία να είναι σε beige απόχρωση αλλά από καλή ποιότητα και λίγο ζεστή ώστε να μην χρειαστεί να έχετε άλλο πανωφόρι. Καλή σας επιτυχία!

Ερώτηση
Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες που μας δίνετε! Έχω αυτά τα δαντελένια μποτάκια και δεν ξέρω πως και με τι να τα φορέσω….

Απάντηση
Φίλη μας τα μποτάκια σου δεν είναι πολύ… in fashion, οπότε καλύτερα να μην τα συνδυάσεις με κάποιο look σου. Επένδυσε σε κάτι πιο cool και ευκολοφόρετο όπως sneakers ή dessert booties.

Ερώτηση
Γεια σας! Χρειάζομαι την συμβουλή σας. Είμαι η Ματίνα και σε λίγες μέρες έχω το πάρτι των γενεθλίων μου. Δεν έχω ιδέα τι να φορέσω ή τι ρούχα πρέπει να πάρω. Είμαι περίπου 1,65 και δεκατριών χρόνων. Λατρεύω τα τζιν και και τις φούστες αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζουν σε μία τέτοια περίπτωση ή με τι να τα φορέσω από πάνω. Βοηθήστε με παρακαλώ!

Απάντηση
Φίλη μας εκείνη την ημέρα πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενη και άνετα ντυμένη ώστε να απολαύσεις την παρέα σου. Εννοείται πως μπορείς να βάλεις και το τζιν σου αν θες με ένα ωραίο shirt top ή ακόμη και μία cute φούστα με απλό t shirt. Γενικά μην αγχώνεσαι ούτε να κάνεις υπερβολές. Διάλεξε ένα σύνολο ωραίο που σου ταιριάζει και απόλαυσε την βραδιά!

And More