“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας. Με τι ντυσίματα και χρώματα συνδυάζονται οι γόβες που σας επισυνάπτω;

Aπάντηση
Φίλη μας δώσε στις γόβες σου πιο cool style συνδάζοντάς τες με jean, λευκό t-shirt και μαύρο σακάκι.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θα ήθελα να μου πείτε ποιο σας αρέσει ανάμεσα σε δυο μπουφανάκια εποχής. Παρακάτω σας στέλνω τα φωτογραφίες. Ποιο σας αρέσει πιο πολύ;

Απάντηση
Φίλη μας και τα δύο είναι super αγορές για τώρα. Για να σε βοηθήσουμε, το χακί ταιριάζει περισσότερο στις ξανθές ενώ το κίτρινο σε καστανές, άρα αποφάσισε με βάση τα χρώματα σου.

Ερώτηση
Αγόρασα πρόσφατα αυτό το σακάκι-πανωφόρι (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω..) που φτάνει λίγο πάνω από το γόνατο. Εκτός από total black πως αλλιώς μπορώ να το συνδυάσω; ‘Iσως και με κάποιο χρώμα ;

Απάντηση
Φίλη μας το σακάκι σου σίγουρα πάει με total black αλλά θα είναι super και με jean παντελόνι και λευκό t-shirt και πρέπει να το δοκιμάσεις σίγουρα με ένα ροζ κομμάτι που φέτος είναι τάση. Για παράδειγμα, ροζ μίνι φούστα, γκρι top και το σακάκι σου!

Ερώτηση
Γεια σας. Ονομάζομαι Ρόη και τέλος Ιουνίου αρραβωνιάζομαι στο Ηράκλειο και για μια ακόμη φορά δεν ξέρω τι να φορέσω. Είμαι 23, με καστανά μακρυά μαλλιά (που ενδεχομένως να κοπούν μακρύ καρέ), σταρένια επιδερμίδα με καστανοπράσινα μάτια, 1,65 ύψος και 69 κιλά (θα κάνω προσπάθεια να χάσω όσα προλάβω μέχρι τον αρραβώνα). Το πρόβλημα είναι ότι έχω σωματότυπο αχλάδι, με ψωμάκια και περιφέρεια και θα ήθελα ένα σύνολο που να δώσει ισορροπία και να καμουφλάρει.. Θέλω να μου προτείνετε κομψά σύνολα, μαλλιά, μακιγιάζ και ανάλογα αξεσουάρ! Γενικότερα το στιλ μου είναι απλό αλλά για αυτή την μέρα θα ήθελα κάτι ιδιαίτερο! Περιμένω απάντησή σας.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Ρόη συγχαρητήρια για τον αρραβώνα σου. Είνσι υπέροχα νέα. Λοιπόν, εννοείται πως εκείνη την ημέρα θα είσαι πολύ εντυπωσιακή και κομψή και μην αγχώνεσαι καθόλου. Γενικά σκέψου με τι θα ήθελες να είσαι ντυμένη ώστε να νιώθεις άνετα και όμορφη. Σίγουρα ένα φόρεμα είναι safe επιλογή σε ύφος που σε κολακεύει αλλά και μία παντελόνα με ωραίο top επίσης μας αρέσει πολύ. Μπορείς να δοκιμάσεις σιγά σιγά κάποια σύνολα και να μας στείλεις φωτό (δεν θα δημοσιευτούν) ώστε να σε βοηθήσουμε και πιο συγκεκριμένα. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Γεια σας! Έχω μια βάφτιση και θα ήθελα να με βοηθήσετε στο τι να φορέσω γιατί η δεξίωση θα γίνει σε έναν πολύ καλό χώρο. Δεν είναι στενοί συγγενείς. Είμαι 1,65 και 58 κιλά, μελαχρινή με καστανά μαλλιά. Σκέφτομαι ένα μαύρο Bodycon φόρεμα με έξω ώμους, κανονικού μήκους, με μαύρη μυτερή γόβα και χρυσά αξεσουάρ ή μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα με crop top με πλισέ μανίκια, off white και το ίδιο παπούτσι. Ελπίζω να μου απαντήσετε σύντομα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Aπάντηση
Φίλη μας και οι δύο επιλογές σου είναι βραδινές και δεν ταιριάζουν στην περίσταση και την ώρα κυρίως!Θα σου προτείναμε να κρατήσεις την παντελόνα και να συνδυάσεις ένα άλλο top πιο πρωινό ώστε να είσαι κομψή. Απόφυγε sexy ντεκολτέ ή μεγάλα αξεσουάρ.

And More