“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γίνομαι νονά το Μάιο. Είμαι 26 ετών, με 1,71 ύψος, λευκή επιδερμίδα και καστανόξανθα μαλλιά. Εσείς που είστε experts θα μπορούσατε να μου προτείνετε ένα φόρεμα μεσαίου μήκους ή ένα σετ με φούστα που να μην ξεπερνά τα 100.00€. Είμαι λάτρης των 50s γραμμών.

Απάντηση
Φίλη μας στο buget μπορείς να βρεις κάποια πολύ ωραία σύνολα στα καταστήματα BSB, που έχουν μεγάλη ποικιλία σε φορέματα σε πολύ καλές τιμές!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω να πάω στην ορκωμοσία του αγοριού μου στο στρατό. Δεν ξέρω τι να βάλω σε τέτοια περίσταση. Είμαι 23 ετών. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας σε αυτή την περίπτωση πιστεύω ένα ωραίο jean και ένα jacket είναι η πιο coοl εκδοχή. Mην αγχώνεσαι! Όλοι ντύνονται casual σε τέτοια περίσταση και μην κάνεις καμία υπερβολή!

Ερώτηση
Γεια σας με λενε Ελένη και θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας για ενα γάμο συγγενικού προσώπου που είμαι καλεσμένη στο τέλος Μαίου. Θα φορέσω το φόρεμα που σας έστειλα αλλά δεν ξέρω με τι παπούτσια να το συνδυάσω, στυλ και χρώμα, πέρα απο τα κλασσικά nude ή ασημί. Οπως επίσης και τι κοσμήματα μπορώ να βάλω; Περιμένω τη συμβουλή σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας, μπορείς να συνδυάσεις το φόρεμά σου με pink γόβες που είναι το χρώμα της σεζόν και θα βρεις άνετα παντού! Σε κόσμημα μπορείς να φορέσεις σκουλαρίκια με πολλά χρώματα που θα έχουν μέσα και μπλε και ροζ!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Μου αρέσουν οι μακριές φούστες που έχουν κορδόνια και δημιουργούν ασυμμετρίες και σούρες. Είμαι κοντούλα, 1,57 και κανονική σε βάρος. Θα μου πηγαίνουν;

Απάντηση
Φίλη μας αν η φούστα δεν έχει όγκο, τότε μπορείς άνετα να τη φορέσεις. Θα σου προτείναμε να δοκιμάσεις καποιες και να τραβήξεις φωτό. Βλέπεις πως φαίνεσαι και κρίνεις. Νομίζουμε ότι θα είναι μια χαρά, αλλά αν θες στείλε μας φωτογραφίες να σε βοηθήσουμε.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Παντρεύομαι τον Ιούνιο και το νυφικό έχει δαντέλα με διαφάνεια στο πάνω μέρος και ανοιχτή πλάτη. Όμως έχω πρόβλημα με την κοιλιά μου λόγω γέννας. Δεν ξέρω τι μπορώ να βάλω από μέσα που να μαζέψει αλλά και να μην φαίνεται. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας, μην αγχώνεσαι καθόλου! Θα πας σε ένα πολύ καλό μαγαζί με εσώρουχα και θα πάρεις ένα πολύ καλό εσώρουχο με λαστέξ στο μέρος της κοιλιάς και σε nude απόχρωση. Όχι πολύ ψηλό ώστε να μην φαίνεται στο διάφανο σημείο του νυφικού σου. Κάνει θαύματα!

Ερώτηση
Γεια σας! Διαβάζω συχνά τις απαντήσεις που δίνεται στα κορίτσια! Πιστεύω να μου απαντήσετε και εμένα! Θέλω να πάω σε ένα γάμο. Τι μπορώ να βάλω; Έχω κάποια κιλά. Τι παπούτσια να επιλέξω; Δεν μπορώ να περπατήσω τις κλασικές γόβες με το λεπτό τακούνι! Τι να βάλω αυτήν την περίοδο που ο καιρός αρχίζει και φτιάχνει;
Ευχαριστώ Ελένη

Aπάντηση
Φίλη μας, όσον αφορά στα ρούχα δοκίμασε μία παντελόνα ψηλόμεση που κολακεύει, σε σκούρο χρώμα με ένα ανοιχτόχρωμο top με μακρύ μανίκι ώστε να μην χρειαστείς πανωφόρι. Σε παπούτσι μπορείς να δεις κάποια γόβα με τετράγωνο τακούνι μεσαίου ύψους ή και πέδιλο, ώστε να έχεις extra ύψος χωρίς να σε κουράζουν.

Eρώτηση
Καλησπέρα κορίτσια! Σε περίπου ένα μήνα ορκίζεται μια φίλη μου. Τι θα μπορούσα να βάλω; Είμαι 1.65 και 58 κιλά.

Απάντηση
Καλησπέρα και σε εσένα. Μπορείς να βάλεις μία ωραία zip culotte και ένα ωραίο top, ενώ σε παπούτσι ένα ζευγάρι γόβες που δένουν στον αστράγαλο με χαμηλό τετράγωνο τακούνι είναι super!

Eρώτηση
Καλησπέρα! Θέλω τη συμβουλή σας απεγνωσμένα! Στις 7 Μαΐου πρέπει να πάω σε μια πρωινή βάπτιση και δεν έχω ιδέα τι να φορέσω! Ούτε για ρούχο ούτε για παπούτσια! Αν πρέπει να έχω πανωφόρι ή αν μπορώ να βάλω πέδιλα! Γενικώς επικρατεί ένα χάος και σύντομα πρέπει να πάω για ψώνια! Είμαι 1,68 έχω περιφέρεια και καρέ μαλλιά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας ψυχραιμία. Σε μία πρωινή βάφτιση μπορείς να βάλεις ή ένα ωραίο φόρεμα σε midi γραμμή σε pastel απόχρωση με γόβες σε nude ή πιο ανοιξιάτικο χρώμα, για παράδειγμα ροζ γαλάζιο. Επίσης, μία παντελόνα με top είναι πολύ καλή λύση ή μία φούστα σε στυλ midi με ωραίο shirt-top. Σε πανωφόρι αυτήν την περίοδο βάζεις κάποιο spring coat αν χρειαστεί. Δηλαδή ελαφρύ παλτό τύπου μαντό σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Θα βρεις παντού!

And More