“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Αγόρασα για το γάμο της αδερφής μου που είναι μετά το Πάσχα, μια χρυσή φούστα κλος λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, καθώς και ένα τοπ μπεζ με χρυσές λεπτομέρειες. Με τι παπούτσια συνδυάζεται πέραν του nude – χρυσού; Να σημειώσω πως η φούστα έχει μια φάσα μαύρη με κεντημένες πούλιες διάσπαρτες.

Απάντηση
Φίλη μας, ο συνδυασμός που θες να κάνεις δεν έχει και πολλές safe επιλογές σε παπούτσι. Σίγουρα τα nude και τα χρυσά είναι πολύ ωραία επιλογή αλλά και ένα ζευγάρι μαύρα θα ήταν επίσης πολύ σωστά!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Θα ήθελα να ρωτήσω αν η navy καπαρντίνα συνδυάζεται με total κοραλί look και navy sneakers.

Απάντηση
Φίλη μας, αν το σύνολο σου είναι casual τότε ναι η καμπαρντίνα σου θα μπορούσε να είναι το σωστό πανωφόρι. Ιδανικά απόφυγε το total κοραλί και “σπάσε” το σύνολο με ένα basic λευκό top.

Eρώτηση
Καλησπέρα. Γίνομαι νονά και σκέφτομαι να βάλω μπλουζάκι κοντό μαύρο και ψηλόμεση φούστα μαύρη σε άλφα γραμμή με λουλούδια άσπρα. Τι χρώμα τσάντα προτείνετε και τι παπούτσι;

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να “σπάσεις” τον ασπρόμαυρο συνδυασμό με ένα ζευγάρι pink γόβες και να κρατήσεις ένα λευκό clutch bag. Φέτος το ροζ είναι το χρώμα της σεζόν και θα βρεις παντού ωραίες επιλογές σε παπούτσια!


Eρώτηση
Καλησπέρα σας fashion experts! Σε μια εβδομάδα γίνομαι κουμπάρα κι έπειτα από μεγάλη έρευνα κατέληξα σε αυτό το φόρεμα! Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου προτείνετε πέδιλα και αξεσουάρ, καθώς και χρώμα βερνίκι στα χέρια-πόδια! Αναμένω την απάντηση σας! Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας, θα σου προτείναμε να συνδυάσεις ένα πέδιλο σε ουδέτερο χρώμα και minimal. Τίποτα στο λαιμό γιατί το φόρεμα έχει ντεκολντέ και αν θέλεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με χρώμα. Τα μαλλιά σου ιδανικά πιασμένα σε chic αλογοουρά και σε βερνίκι κάτι nude για chic details.

Ερώτηση
Το Καλοκαίρι θα γίνω κουμπάρα. ‘Οπως καταλαβαίνετε, είναι δύσκολοι καιροί και δεν μπορώ να βρω φόρεμα που να μην κοστίζει όσο ο βασικός μισθός! Δεν έχω να διαθέσω τόσα, ακόμα και να ήθελα. Είμαι 27 χρονών, μελαχρινή και αδύνατη. Μένω επαρχία. Τι θα μπορουσα να επιλεξω και σε ποια ηλεκτρονικά μαγαζιά να κοιτάξω ώστε να σταθώ αξιοπρεπώς δίπλα στην νύφη; Η νύφη εχει ενθουσιαστεί και ψάχνει ο,τι πιο εντυπωσιακό και πριγκιπικό υπάρχει σε νυφικό και εχω αγχωθεί απίστευτα!
Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας, καταρχήν δεν θα πρέπει να αγχώνεσαι τόσο πολύ! Η μέρα αυτή σίγουρα ανήκει στη νύφη και ναι μπορεί να βάλει ότι πιο εντυπωσιακό θέλει. Εσύ είσαι μία νέα κοπέλα και μπορείς να είσαι εξίσου εντυπωσιακή χωρίς υπερβολές και άγχος. Ένα ωραίο φόρεμα μπορείς να βρεις on line σε πολλές εταιρείες και σε συνδυασμό με όμορφα μαλλιά και μακιγιάζ να είσαι πολύ κομψή και στιλάτη δίπλα στην νύφη. Θα σου προτείναμε να μπεις στα εξής site: BSB, Lynne, Toi Moi, Mango, όπου έχουν πολλές επιλογές σε φορέματα και σε πολύ normal prices. Kαι αν θες ξαναμιλάμε !


Eρώτηση

Καλησπέρα! Ονομάζομαι Irene, ειμαι ξανθιά, 26 χρονών, ύψος 1,70 και 60 κιλά. Γίνομαι νονά τέλη Μαΐου. Θέλω φούστα με τοπ ή ενα φόρεμα κομψό που να μπορώ να το ξαναβάλω. Τι μου προτείνετε;

Απάντηση
Φίλη μας, αγόρασε κάτι που να σου πάει και να μπορείς να φορέσεις και άλλες φορές εννοείται. Και οι δύο επιλογές είναι ok και σίγουρα θα τις χαρείς και μετά το event. Aν θες δες κάποια για αρχή και τα ξαναλέμε!


Ερώτηση
Καλησπέρα! Το Μάιο θα παρεβρεθώ σε μια βάπτιση και σκεφτόμουν να έβαζα ένα μονόχρωμο λευκό σακάκι και ένα λευκό παντελόνι σχετικά εφαρμοστό. Ειμαι 19 ετων με υψος 1,60 κι 53 κιλα. Το λευκο σαν χρώμα ειναι υπερβολή για την εποχή; Μεσα απο το σακάκι τι να προτιμήσω; Τα πέδιλα είναι υπερβολικά νωρίς να φορεθούν αυτήν την εποχή; Τα σκέφτομαι σε nude χρώμα. Σας ευχαριστώ εκ ων προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας, το λευκό κουστούμι είναι πολύ chic επιλογή και και τα nude πέδιλα είναι πολύ ωραία!
Από μέσα μπορείς να σετάρεις ένα pastel lingerie top που θα βρεις παντού και θα σπάσει την μονοχρωμία με style!

And More