“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα. Με τι σακάκι και παπούτσι να το συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου συνδυάζεται με πλατφόρμες τώρα και αργότερα με flat σανδάλια. Σε πανωφόρι του ταιριάζει μία ωραία πασμίνα, κάτι αέρινο και φίνο. Είναι μια αρκετά καλοκαιρινή επιλογή θα λέγαμε και όχι τόσο για μέσα στην πόλη τώρα.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Σε μια βδομάδα παντρεύεται ο αδερφός μου και δεν έχω βρει κάτι να φορέσω. Έχω σκεφτεί βέβαια για ολόσωμη φόρμα αλλά η ολόσωμη φόρμα δεν θέλει και ένα ανάλογο αδύνατο σώμα;

Απάντηση
Η ολόσωμη φόρμα έχει γίνει μία πολύ chic επιλογή για καλέσματα γάμου. Μπορείς να την επιλέξεις για εκείνη την ημέρα και σίγουρα θα βρεις κάποια που θα σε κολακεύει. Δεν είναι πάντα στενές ή πολύ sexy. Υπάρχουν και σχέδια πιο χαλαρά που θα μπορούσες να επιλέξεις.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Πρόσφατα αγόρασα, για να γινω νονά, ενα nude αέρινο φορεμα! Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πολύ ωραίο αξεσουάρ, σκουλαρίκια κατα προτίμηση,να τα συνδυασω με το φόρεμα! Τα μαλλιά θα είναι χαμηλό σινιόν.
Ευχαριστώ πολυ!!!

Απάντηση
Μας αρέσει πολύ η επιλογή σου. Με τα nude σύνολα τα χρυσά κοσμήματα ταιριάζουν άψογα. Σε σκουλαρίκια διάλεξε ένα ωραίο χρυσό ζευγάρι, όχι πολύ μεγάλα, όχι κρίκους και δώσε elegant detail στο σύνολο!

Eρώτηση
Καλησπέρα!!! Τον Ιούνιο γίνομαι κουμπάρα σε γάμο και έχω επιλέξει το φόρεμα της φωτογραφίας. Είμαι 30 ετών, καστανή με σωματότυπο κλεψύδρα. Θα ήθελα να με συμβουλέψετε με τι παπούτσια και αξεσουάρ θα μπορούσα να ολοκληρώσω το σύνολο. Σκεφτόμουν κάτι σε χρυσό. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Πολύ ωραίο χρώμα. Μας άρεσε πολύ. Σε παπούτσι συνδύασε ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα. Μην βάλεις κάτι στο λαιμό αλλά ολοκλήρωσε ή με χρυσά σκουλαρίκια ή με ένα εντυπωσιακό χρυσό βραχιόλι.

Eρώτηση
Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι διαχρονικό ένα φόρεμα με παγέτες και αν μπορεί να φορεθεί άνετα σε μια βραδινή έξοδο. Το χρώμα του φορέματος είναι beige. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Tο sequin dress είναι μία διαχρονική επιλογή για party look ή βραδινή έξοδο. Για να είσαι safe απόφυγε να φορέσεις κοσμήματα. Συνδύασε το με ένα denim jacket για πιο cool style και φόρεσε minimal nude πέδιλα.

Ερώτηση
Γεια σας. Αρχές Ιουνίου έχω έναν γάμο πολύ κοντινού προσώπου κι έχω ήδη αγοράσει το ακόλουθο φόρεμα. Με τι παπούτσια θα μπορούσα να το συνδυάσω για να είναι κομψό και ταυτόχρονα σέξυ το σύνολο, καθώς το φόρεμα δεν έχει κάποιο άνοιγμα ή σκίσιμο; Επίσης θα ήθελα και μια ιδέα για χτένισμα. Έχω μακριά καστανά μαλλιά. Είμαι 1,70 και φοράω XS στο συγκεκριμένο.

Aπάντηση
Φίλη συνδύασε το φόρεμα σου με super sexy πέδιλα, πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα ωραίο pony tail και βάλε σκουλαρίκια κρίκους για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Καλημέρα!!! Θα ήθελα να μάθω αν μια τέτοια φούστα ταιριάζει να φορεθεί σε γάμο. Αν ναι, τι θα μπορούσα να βάλω από πάνω;

Απάντηση
Βεβαίως και μπορεί να φορεθεί σε γάμο. Θα σου προτείναμε ένα chic total black σύνολο με off shoulder top από πάνω και ωραία χρυσά βραχιόλια σε κόσμημα.

And More