“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Με λένε Τάνια, είμαι 42 ετών με ύψος 1,80 και 85 κιλά. Στο τέλος Ιουλίου έχω γάμο και θα ήθελα να με βοηθήσετε στο τι θα μπορούσα να φορέσω.

Απάντηση
Φίλη μας δεν μας λες που είναι ο γάμος. Σε νησί ή στην πόλη; Παρόλα αυτά εκείνη την περίοδο ένα φόρεμα σε summer mood είναι σωστή επιλογή και το φοράς ή με σανδάλια στο νησί ή με πλατφόρμες στην πόλη. Σαν δεύτερη επιλογή μία παντελόνα με ένα ωραίο top με εντυπωσιακό κόσμημα.

Ερώτηση
Γεια σας και απο μένα! Εγώ θα ηθελα ρωτήσω το εξής: Το καλοκαίρι έχω βάφτιση και έχω αγοράσει ένα φόρεμα άσπρο mini με λουλούδια κάτω απο το στήθος σε απόχρωση ροζ φούξια. Τι παπούτσια να βάλω;

Aπάντηση
Μπορείς να συνδυάσεις ένα ζευγάρι πέδιλα σε λευκό χρώμα που δένουν στον αστράγαλο αλλά με medium size τακούνι.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Έχω ένα γάμο φιλικού προσώπου σε δύο εβδομάδες και θα ήθελα τη στυλιστική σας πρόταση, διότι δεν έχω καταλήξει ακόμη. Θα μπορούσα ίσως να φορέσω μια zip culotte σε ροζ nude από σταθερό ύφασμα; Πως μπορεί να συνδυαστεί γενικά; Αν όχι, τι άλλο θα μπορούσα να φορέσω; Έχω ύψος 1.66 και βάρος 57 κιλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Πολύ ωραία επιλογή η zip culotte σε pink απόχρωση. Είναι και το χρώμα της σεζόν. Συνδύασε την με ένα off shoulder top σε λευκό χρώμα (θα βρεις παντού) και ωραία πέδιλα σε metallic απόχρωση για extra fashion detail!

Ερώτηση
Ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές! Παντρεύεται το αδερφάκι μου τέλη Ιουνίου σε εκκλησάκι δάσους αλλά η δεξίωση- party θα γίνει κοντά σε θάλασσα (όχι σε beach bar). Προτείνετε κάτι σε boho στυλ για το ντύσιμο μου; Εγώ σας παραθέτω αυτά που βρήκα προς το παρόν (να μην δημοσιευτούν). Δεν είναι όμως τόσο αέρινα και όσο θηλυκά φανταζόμουν. Εσείς τι λέτε; Τι στυλ και τι αποχρώσεις να επιλέξω;

Απάντηση
Φίλη μας αφού δεν γίνεται το party σε αμμουδιά, τότε μπορείς να φορέσεις ένα από τα φορέματα που μας έστειλες. Ειδικά το πράσινο είναι πολύ εντυπωσιακό και ταιριάζει με την περίσταση πάρα πολύ!

Ερώτηση
Γεια σας έχω αγοράσει μία γαλάζια φόρμα και ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα αλλά δεν ξέρω τι εσάρπα να βάλω ώστε να ταιριάζει και τι τσαντάκι.

Απάντηση
Μία εσάρπα σε μπεζ χρώμα είναι τέλεια επιλογή και σε τσαντάκι ένα clutch ή σε μπεζ ή σε metall gold απόχρωση θα ταιριάζει super!

Eρώτηση
Γεια σας! Πρόκειται να γίνω νονά στις 3 Ιουνίου και θα ήθελα με το φόρεμα που έχω επιλέξει να μου προτείνετε ιδέες για μακιγιάζ. Επίσης, να το φορέσω με ασημί peep toe γόβες ή nude πέδιλα;

Απάντηση
Mας αρέσει περισσότερο με silver peep toes το φόρεμα αυτό. Tώρα για μακιγιάζ, σίγουρα όχι υπερβολές. Mπορείς να τονίσεις ωραία τα μάτια και να βάλεις ένα nude κραγιόν ενώ σε μαλλιά με αυτό το ρούχο ταιριάζει ένα κομψό πιάσιμο και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια!

Κράτα το

And More