“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Θα ήθελα να σας ρωτήσω, στη βάφτιση του παιδιού μου που είναι αρχές Ιουνίου πρωί τι θα μπορούσα να φορέσω; Κοντό ή μακρύ φόρεμα;
Ντόρα

Απάντηση
Ντόρα, στην βάφτιση επέλεξε να βάλεις ένα φόρεμα κάπου στη μέση. Δηλαδή όχι μακρύ ούτε κοντό. Το ιδανικό μήκος για τα πρωινά events είναι το medium.Θα βρεις πολλές και ωραίες επιλογές!

Ερώτηση
Θα ηθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει μπλε σκούρο φόρεμα με pastel ροζ πέδιλα για γάμο! Επίσης με τι κοσμήματα;
Έφη

Απάντηση
Έφη το φόρεμα σου ταιριάζει απόλυτα με pink pumps και μπορείς να δώσεις extra color στο ντύσιμο σου με ένα κολιέ σε pastel απόχρωση.

Eρώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για τις συμβουλές! Παντρεύεται ο αδερφός μου τέλη Ιουνίου και αγόρασα ένα φόρεμα σε χρώματα rose gold nude. Σκεφτόμουν να φορέσω ενα χρυσό ψηλό πέδιλο για παπούτσι επειδή στο μπούστο έχει και χρυσές ραφές. Εσείς τι λέτε; Ακόμη, από πίσω η πλάτη κάνει χαμογελο μέχρι το τέλος του σουτιέν. Οπότε τι χτένισμα θα μου προτείνατε;
Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας, τα πέδιλα που σκέφτεσαι να βάλεις σαφώς και ταιριάζουν. Σε κοσμήματα διάλεξε κάτι διακριτικό για το χέρι γιατί έχει αρκετά στολισμένο ντεκολτέ. Στα μαλλιά σου μπορείς να κάνεις ένα fresh πιάσιμο χωρίς υπερβολές για να αναδείξεις την πλάτη του ρούχου σου!

Ερώτηση
Κορίτσια βοήθεια! Πώς να συνδυάσω τη φούστα και την παντελόνα της φωτογραφίας; Έχω σωματότυπο μήλο και τα απλά εφαρμοστά τιραντάκια δεν μου πάνε καθόλου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σας φιλώ.

Απάντηση
Φίλη μας, η καλύτερη επιλογή για τα δύο κομμάτια που μας δείχνεις είναι ένα t-shirt με μανίκι σε χαλαρή γραμμή. Όχι δηλαδή στενό! Το λευκό είναι σωστό χρώμα και για τα δύο.

Eρώτηση
Θέλω τη στυλιστική σας συμβουλή για τα βελούδινα ankle boots της φωτογραφίας. Ταιριάζει να τα φοράω αυτή την εποχή με φορέματα ή είναι τελείως λάθος συνδυασμός; Επίσης, μπορώ να τα βάλω σε πιο επίσημο καλεσμα (πχ γάμο) και αν ναι, με τι ρούχα θα μου προτείνατε να τα συνδυάσω;

Aπάντηση
Φίλη μας η σωστή ερώτηση είναι αν φοράς τώρα τα βελούδινα μποτάκια, και η απάντηση είναι όχι. Το βελούδο είναι ένα υλικό που το Καλοκαίρι μπορείς να το φορέσεις σε πέδιλο σανδάλι ή platforms, αλλά σε μποτάκι κάνει πολύ… χειμερινό! Οπότε υπομονή και από Σεπτέμβριο μπορείς να τα χαρείς ξανά!

Ερώτηση
Θέλω καταρχήν να πω ευχαριστώ σε αυτή την υπέροχη ομάδα για τις όμορφες και πολύτιμες συμβουλές που μου έχει δώσει. Άλλη μια φορά χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Λοιπόν θέλω να αγοράσω ένα backpack για την εποχή το οποίο στην αρχή ήθελα να είναι απλό ώστε να ταιριάζει με όλα. Σκέφτηκα έτσι το πρώτο σε μπεζ. Τώρα, όμως, βλέποντας και το δεύτερο το ριγέ…το έχω ερωτευτεί. Εσείς ποιο θα προτιμούσατε; Μήπως το δεύτερο θα με δυσκολέψει στο συνδυασμό των ρούχων;
Σας ευχαριστώ.
Βίβιαν

Απάντηση
Φίλη μας και οι δύο επιλογές είναι πολύ ωραίες. Το μπεζ μπορείς ναι να το συνδυάσεις με τα πάντα ακόμη και με πιο city looks, ενώ το ριγέ έχει πιο free style ύφος και είναι super με denim ή casual σύνολα. Οπότε σκέψου το style των ρούχων σου και κράτησε αυτό που θα σε βολέψει.

Ερώτηση
Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα φόρεμα αέρινο σε χρώμα σμαραγδί για την βάφτιση της κόρης μου (μιας και το όνομα τις κόρης μου θα είναι Σμαράγδα). Αλλά επειδή έχω ακόμα κιλάκια από την γέννα θέλω να είναι κολακευτικό στην μέση και να ανοίγει κάτω. Είμαι 1.60 και 33 χρονών. Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να δεις στα καταστήματα Monsoon πολλές επιλογές σε φορέματα. Έχουν on line και έχουν συχνά σχέδια σε αυτή την απόχρωση!

Ερώτηση
Έχω αγοράσει την ολόσωμη φόρμα που σας δείχνω παρακάτω. Για γάμους, βαφτίσεις τώρα και αργότερα το καλοκαίρι φοριέται; Μήπως το μαύρο δείχνει χειμερινό; Περιμένω την απάντηση σας!

Απάντηση
Φίλη μας όπως τα λες είναι, για γάμους βαφτίσεις και αργότερα το Καλοκαίρι φοριέται άνετα η φόρμα αυτή και είναι super αγορά!

And More