“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση

Γεια σας κορίτσια και μπράβο για τη στήλη σας!
Έχω να πάω στο γάμο ενός φίλου τον Ιούλιο και ιδανικά θα ήθελα να βάλω την παρακάτω φούστα με τα ασημί φλατ σανδάλια που βλέπετε. Τη φούστα την έχω ξαναβάλει με άσπρο τοπ και nude clutch (άλλα σανδάλια) και σκεφτόμουν να μη ξαναβάλω άσπρο top (επειδή έχω ξανακάνει το συνδυασμό και μήπως το λευκό δεν ενδείκνυται σε γάμο. Οπότε, η ερώτησή μου είναι, με δεδομένη τη φούστα και τα σανδάλια τι, άλλο χρώμα – στυλ top μπορώ να βάλω; Από τσάντα έχετε καμία ιδέα; Εναλλακτικά, αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός λευκού, προτείνετε κάτι άλλο (εκτός της φούστας) να πηγαίνει με τα σανδάλια;
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση

Φίλη μας, καταρχήν μπορείς να ξαναβάλεις τον ίδιο συνδυασμό αν ο γάμος ήταν με άλλους καλεσμένους και δεν ήταν και πρόσφατα. Σίγουρα το λευκό top είναι μία super επιλογή για αυτό το look και πάει άνετα σε γάμο. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις ένα ανοιχτό γκρι lingerie top και να κρατήσεις ένα satin grey clutch ή το nude που ήδη έχεις.
Τώρα αν δεν θες να βάλεις την φούστα αλλά να κρατήσεις το top και τα σανδάλια, ιδανική λύση είναι μία maxi skirt σε pastel χρώμα!

Ερώτηση

Σκέφτομαι στη βάφτιση του γιου μου να βάλω το φόρεμα που σας στέλνω. Δεν έχω ξαναφορέσει τέτοιο ύφος. Συνήθως επιλέγω γραμμή μέχρι το γόνατο και πιο στενά. Είναι κατάλληλο για πρωινή βάφτιση; Θα ήθελα να μου προτείνετε τσαντάκι, παπούτσι και κάποιο μπολερό ίσως. Είναι το πρώτο μου παιδάκι μετά από προσπάθεια και θέλω να είμαι ξεχωριστή. Τα μαλλιά σκέφτομαι να τα πιάσω;
Σας ευχαριστώ!

Aπάντηση

Φίλη μας, το φόρεμα που έχεις διαλέξει είναι πολύ κομψό και μία υπέροχη επιλογή για τη βάφτιση του γιου σου! Συνδύασε το με λευκά peep toes και αγόρασε μία τσάντα σε medium μέγεθος που κρεμιέται στον ώμο (για να είσαι άνετη) σε χρώμα μωβ ανοιχτό, όπως τα χρώματα του print στο κάτω μέρος του ρούχου σου. Δεν χρειάζεσαι κάποιο μπολερό. Ο καιρός είναι ήδη πολύ καλός και μας βρίσκεις σύμφωνες για τα μαλλιά σου πιασμένα!

Ερώτηση

Έχω αγοράσει το φόρεμα της φωτογραφίας για βραδυνή δεξίωση γάμου. Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για το χρώμα, τα παπούτσια και την τσάντα που θα μπορούσα να το συνδυάσω. Eπίσης τι αξεσουάρ θα ταίριαζαν και τι χρώμα μανικιούρ θα προτείνατε;
Ευχαριστώ

Απάντηση

Φίλη μας το χρώμα αυτό θα δείξει τέλειο με χρυσά πέδιλα σε πολύ minimal ύφος και ένα ωραίο χρυσό βραχιόλι στον μπράτσο ή χρυσά σκουλαρίκια. Σε τσάντα κράτησε ένα box clutch σε nude απόχρωση και ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με natural nude βερνίκι!

Ερώτηση

Καλησπέρα. Έχω το γάμο της πρώτης μου ξαδέρφης τον Ιούλιο. Είμαι ανάμεσα σε μία φούστα pencil ελαστική μαύρη με χρυσό φερμουάρ πίσω και σε μια μακριά ψηλόμεση φούστα floral με μαυρο φόντο επίσης. Είμαι μπερδεμένη πολύ. Είμαι 28 χρονών και θα ήθελα να ντυθώ όχι επίσημα, αλλά όμορφα και να είμαι κομψή!

Απάντηση

Φίλη μας θα σου προτείναμε να επιλέξεις την floral maxi φούστα με ένα off shoulder top σε μαύρο χρώμα, πέδιλα με τετράγωνο τακούνι και ωραία σκουλαρίκια με χρώματα στο print της φούστας σου! Είναι μία πολύ όμορφη και κομψή εμφάνιση για την περίσταση και θα σου ταιριάζει πολύ!

Ερώτηση

Γεια σας κορίτσια! Θα γινω νονά τον Ιούνιο. Η βάφτιση θα γίνει μεσημέρι. Θα ήθελα να φορέσω το φόρεμα της φωτογραφίας. Θεωρειτε πως ειναι υπερβολικό για μεσημέρι;

Aπάντηση

Φίλη μας ναι το φόρεμα είναι υπερβολικό για βάφτιση. Μπορείς να βρεις σίγουρα κάτι πιο daily chic και αρκετά εντυπωσιακό στα BSB που έχουν και on line!

Eρώτηση

Έχω ένα ροζ φόρεμα με μπορντώ τριανταφυλλάκια μέχρι το γόνατο και πολύ λεπτές τιράντες. Επειδή θα ήθελα να το φοράω και στο γραφείο που εργάζομαι (οι λεπτές τιράντες είναι λίγο πρόβλημα) τι θα ήταν καλύτερο να βάλω από πάνω (μπολερό, ζακέτα) και ποιο θα ήταν το ιδανικό χρώμα;

Απάντηση

Φίλη μας, αν το φόρεμα σου δεν φοριέται χωρίς πανωφόρι τότε μην το σκέφτεσαι για τώρα αφού κάνει πολλή ζέστη. Θα σου προτείναμε να το φορέσεις ξανά προς το Φθινόπωρο στο γραφείο με ένα λευκό ζακετάκι. Βεβαίως θα το χαρείς στις off dutty εμφανίσεις σου!

Κράτα το

And More