“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλημέρα! Έχω ένα γάμο το καλοκαίρι και έχω αγοράσει το φόρεμα της φωτογραφίας. Σας γράφω διότι θα ήθελα τη συμβουλή σας για το χρώμα των αξεσουάρ με τα οποία θα μπορούσα να το συνδυάσω. Το φόρεμα όπως διακρίνετε και στην συνημμένη φωτογραφία είναι μπλε με λευκό.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας, μπορείς να συνδυάσεις το φόρεμα σου με λευκά peep toes και να κρατήσεις ένα blue satin clutch. Σε κοσμήματα θα σου προτείναμε να μην το “φορτώσεις” και άλλο γιατί έχει ήδη 2 διαφορετικά patterns. Οπότε, ένα ζευγάρι silver σκουλαρίκια είναι οκ!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Σε λίγο καιρό παντρεύεται η αδερφή μου και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Έχω επιλέξει ένα nude φόρεμα. Με τι χρώμα παπούτσια θα μπορούσα να το συνδυάσω και τι αποχρώσεις μακιγιάζ; Είμαι ξανθιά με πράσινα μάτια.
Αλεξάνδρα

Απάντηση
Φίλη μας το nude φόρεμα θα πάρει πιο lux ύφος με χρυσά αξεσουάρ (πέδιλα δηλαδή και κοσμήματα). Τώρα στο make up μπορείς να μπεις στην στήλη μας στο beauty και να πάρεις πολλές ιδέες με βάση τα χαρακτηριστικά σου.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι η Χρύσα και είμαι 14 χρόνων. Έχω 1,63 ύψος και 58 κιλά. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το τι μπορώ να φορέσω στo party του σχολείου. Την προηγούμενη φορά είχα βάλει ένα ανοιχτό τζιν με ένα άσπρο πουά πουκάμισο και παπούτσια Oxford σε απαλό ροζ. Τα άλλα κορίτσια φορούσαν φούστες, κολλητά t-shirts και κάτι άλλα προκλητικά.

Απάντηση
Χρύσα, κάθε κορίτσι έχει το δικό του style. Το δικό σου είναι πιο tomboy. Σου αρέσουν τα παντελόνια με cute tops και oxfords και μας βρίσκεις πολύ σύμφωνες με το look αυτό!Δεν χρειάζεται να επηρεάζεσαι από τις άλλες εμφανίσεις καθόλου. Στον επόμενο part συνδύασε το αγαπημένο σου παντελόνι με κάποιo summer top σε pastel χρώμα ή με floral prints. Ότι σου αρέσει! Αυτό το look που έχεις υιοθετήσει είναι πολύ ωραίο!

Ερώτηση
Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω καινούργια γυαλιά ηλίου. Το πρόσωπο μου έχει σχήμα διαμαντιού (χαμηλό μέτωπο, έντονα ζυγωματικά, μικρή μύτη), έχω ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα με κάστανα μαλλιά και είμαι 26 χρόνων. Τι σχήμα γυαλιά ηλίου ταιριάζουν σε μένα και σε ποιο χρώμα; Ντύνομαι κλασικά, προτιμώ ουδέτερα χρώματα (μαύρο, άσπρο, μπεζ, μπλε, κόκκινο) και βασικά κομμάτια. Μου άρεσαν κάποια γυαλιά ηλίου (Celine). Δεν ξέρω αν είναι καλή επιλογή! Να ψάξω για κάτι πιο φρέσκο;
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας για τα γυαλιά υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες με βάση το σχήμα του προσώπου, αλλά αν θες τη γνώμη μας, η καλύτερη λύση είναι να δοκιμάζεις και να βλέπεις αν σου στέκονται ωραία, αν σε κολακεύουν και αν ταιριάζουν στον τύπο σου! Το μέγεθος και το σχήμα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Το style των ρούχων καθορίζουν επίσης το ύφος των γυαλιών. Δηλαδή αν είσαι classic (όπως μας περιγράφεις) τα γυαλιά της φωτογραφίας είναι σωστή επιλογή! Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις κάποια και να μας στείλεις φωτό!

Ερώτηση
Έχω να πάω σε γάμο και έχω δυο επιλογές που θέλω την γνώμη σας. Είμαι 1.73 και 60 κιλά. Το ένα φόρεμα είναι κοραλί στενό και σχετικά μίνι με πολύ ωραίο και μη προκλητικό ντεκολτέ. Το άλλο φούξια με κλειστό μπούστο ως το λαιμό και έξω ώμους, λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Με nude γόβες. Είμαι καστανή. Τι να βάλω;
Άννα

Απάντηση
Φίλη μας αν και δεν έχουμε εικόνα από τα δύο κομμάτια που μας περιγράφεις, θα σου προτείνουμε το κοραλί με τα nude πέδιλα. Σαν χρώμα είναι πιο ωραίο και πάει πολύ σε καστανές!

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας. Έχω να πάω σε ένα φεστιβάλ. Έχω υπόψιν μου δύο κομμάτια αλλά πως να τα συνδυάσω και με τι αξεσουάρ. Το ένα είναι μια στενή ολόσωμη φόρμα με σκίσιμο στο μπούστο και σκεφτόμουν να το φορέσω με ένα διάφανο μπορντό μπλουζάκι σαν πουκάμισο με μακρυά μανίκια και για την άλλη εμφάνιση ένα λαδί στράπλες φόρεμα και σκεφτόμουν να το φορέσω με μια διάφανη μακρυά πουκάμισα, ανοιχτή με κουμπάκια σαν πανωφόρι. Ποια είναι η γνώμη σας; Τι αξεσουάρ και τι παπούτσια;
Μαρία

Απάντηση
Φίλη μας δεν μας περιγράφεις τι φεστιβάλ είναι αυτό και που γίνεται. Η στενή ολόσωμη φόρμα και το στράπλες φόρεμα είναι δύο πιο βραδινά κομμάτια. Οπότε δεν ξέρουμε αν θα είναι σωστά για ένα φεστιβάλ. Αν θες γράψε μας και άλλες λεπτομέρειες και στείλε φωτό από τα ρούχα σου για να είμαστε και εμείς πιο συγκεκριμένες.


Ερώτηση
Καλησπέρα! Τι φοράνε σε τελετή ορκωμοσίας, πρωινή ώρα και αρχές Ιουλίου; Δύσκολα τα πράγματα…

Απάντηση
Φίλη μας, καθόλου δύσκολα τα πράγματα! Έχεις πολλές επιλογές, ανάλογα τι θες να βάλεις. Το φόρεμα είναι μία super λύση αρκεί να έχει πρωινό ύφος. Δηλαδή όχι πολύ mini, ούτε πολύ maxi, σε summer χρώμα. Mετά μπορείς να φορέσεις μια φούστα και ένα top (π.χ. nude φούστα και ένα ωραίο λευκό top), παντελόνι σε λευκό χρώμα με pastel μπλούζα ή και ολόσωμη φόρμα, όχι σε στενή γραμμή, με chic κόσμημα!

And More