“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Θα ήθελα να μου προτείνετε σκουλαρίκια λευκά με κλιπς, εντυπωσιακά. Δεν θέλω να είναι κρεμαστά. Θέλω να είναι πάνω στο αυτί αλλά, όχι μικρά σαν πέρλες… πιο μεγάλα. Γενικά φοράω αρκετά μπιζού. Θέλω να τα φορέσω στο γάμο ενός φιλικού μας ζευγαριού. Έχω ράψει ένα φλοράλ φόρεμα με λουλούδια μεγάλα και θέλω να βάλω μόνο σκουλαρίκια λευκά. Περιμένω την απάντησή σας. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας πολύ ωραία επιλογή το floral φόρεμα με λευκά σκουλαρίκια. Μπορείς να βρεις πολλά σχέδια σε καταστήματα με φο μπιζού στο κέντρο της Αθήνας, που μπορεί να έχουν και πιο vintage σχέδια. Αφιέρωσε ένα πρωινό, κάνε μία βόλτα από το Σύνταγμα μέχρι Αθηνάς σε μικρά μαγαζιά με μπιζού και σίγουρα θα βρεις κάτι!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Έχω ένα πλεχτό φόρεμα πολύ όμορφο, σε έντονο οινοπνευματί χρώμα. Με τι χρώμα παπούτσια και τσάντα μπορώ να το συνδυάσω; Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Μαρία

Απάντηση
Φίλη μας, συνδύασε το φόρεμα σου με nude lace up πέδιλα σε minimal ύφος και κράτησε ένα clutch σε summer mood με άλλα χρώματα για stylish αποτέλεσμα!

Ερώτηση
Καλημέρα κορίτσια! Είμαι 47 ετών με extra κιλά! Τον Αύγουστο έχω reunion μετά από 25 χρόνια! Το ραντεβού μας είναι μεσημέρι (που σίγουρα θα συνεχίσει μέχρι βράδυ). Δώστε μου μια ιδέα σας παρακαλώ! Ευχαριστώ πολύ.
Σοφία

Aπάντηση
Φίλη μας, μπορείς να βάλεις κάτι που ξέρεις ότι σε κολακεύει ώστε να νιώθεις άνετα σε μία τέτοια συνάντηση. Μία safe επιλογή είναι μία παντελόνα σε ίσια γραμμή και ένα ωραίο χρωματιστό top. Πρόσθεσε ένα ωραίο κόσμημα στο λαιμό και ολοκλήρωσε με platforms για extra ύψος!

Ερώτηση
Καλημέρα κορίτσια! Θα ήθελα τη βοήθειά σας μια ακόμη φορά. Με τι να συνδυάσω ένα σκούρο μπλε lace τοπ! Σας ευχαριστώ πολύ. Φιλιά!

Απάντηση
Kαλημέρα και σε σένα. Θα μας άρεσε με mom jean, σε ένα summer cool styling, για ποτό ή μέσα στην πόλη, και πέδιλα σε λευκό ή nude χρώμα το πρωί, ενώ το βράδυ σε silver metallic απόχρωση.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια site που θα μπορούσα να κοιτάξω φορέματα. Παντρεύεται η αδελφή μου και στα μαγαζιά δεν έχω βρει κάτι που να με ενθουσιάζει. Ευχαριστώ…

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να μπεις στα BSB και στα Lynne που έχουν πολλά σχέδια. Για πιο boho κομμάτια μπες στο nidodileda.com. Ρίξε μια ματιά και ξαναμιλάμε.

Ερώτηση
Γεια σας! Έχω ένα φόρεμα μακρύ πράσινο, που ανοίγει προς τα κάτω και γίνεται πιο ρομαντικό και κάτω στο τελείωμα έχει δαντέλα πράσινη! Θα ήθελα να μου πείτε πως πρέπει να κάνω το μαλλί μου και πως να βαφτώ Τι παπούτσια να βάλω; Είχα σκεφτεί σανδάλια χαμηλά σε απόχρωση nude. Και από αξεσουάρ; Θέλω κάτι σε απλό και ρομαντικό! Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας, η επιλογή για τα παπούτσια είναι πολύ σωστή. Τώρα σε αξεσουάρ, μπορείς να προσθέσεις ένα κολιέ με πέρλες όπως στην φωτογραφία. Είναι πολύ ok. Στα μαλλιά δεν μας γράφεις μήκος αλλά γενικά ένα ωραίο χτένισμα χωρίς υπερβολές ή ένα chic πιάσιμο θα ήταν μια χαρά. Για το make up μπορείς να μπεις στην στήλη του beauty και να πάρεις ιδέες με βάση τα χαρακτηριστικά σου!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Έχω και εγώ μία απορία. Έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα που είναι μέχρι το γόνατο και δεν ξέρω με τι παπούτσια να φορέσω. Έχω κάτι χρυσά με πολλά λουράκια και ένα ζευγάρι μπεζ λουστρίνι. Ταιριάζει κάτι από τα δύο ή μου προτείνετε κάτι άλλο;

Απάντηση
Φίλη μας, με το φόρεμα σου ιδανικά θα ταίριαζε ένα ζευγάρι απλά και λευκά πέδιλα με τετράγωνο medium τακούνι, ώστε να δείξει σωστό το σύνολο σου! Θα βρεις παντού και σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες!

Ερώτηση
Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι μπορώ να βάλω σε reunion συμμαθητών που θα γίνει σε δύο εβδομάδες. Είμαι 47 ετών, 55 κιλά και 1,62 ύψος. Πάντα μου άρεσε το νεανικό look. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Aπάντηση
Φίλη μας, μία πολύ ωραία επιλογή είναι μία ολόσωμη φόρμα σε χρώμα και ύφος που σου πάει, σε κολακεύει και νιώθεις άνετα. Έτσι θα έχεις μία ωραία stylish εμφάνιση με ένα κομμάτι που δεν θα φοράνε όλοι!

And More