“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Μπορώ να συνδυάσω μια φαρδιά πουκαμίσα με έξω ώμους με τζιν και πέδιλα ή πλατφόρμες;
Δέσποινα

Απάντηση
Βεβαίως και μπορείς φίλη μας και θα δείξει ακόμη πιο ωραία αν προσθέσεις και μία ζώνη στην μέση σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω τι παπούτσι θα ταίριαζε με την συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα. Έχω ταμπά παπούτσι με χοντρό τακούνι. Τι χτένισμα θα μπορούσα να κάνω, με μαλλί λίγο πιο κάτω από τους ώμους;

Aπάντηση
Φίλη μας, με το συγκεκριμένο ρούχο ταιριάζουν τα ταμπά σου παπούτσια, αλλά για βράδυ επέλεξε μαύρα, σαν αυτά που φοράει η κοπέλα στην φωτό που μας έχει στείλει. Τώρα για τα μαλλιά σου, μπορείς να μπεις στην στήλη μας στο beauty και να πάρεις πολλές ιδέες, με βάση τα summer trends.

Ερώτηση
Γεια σας! Στις 30 Σεπτεμβρίου το πρωί έχω μία βάφτιση στην Αθήνα. Είμαι 50 κιλά, 1,60 ύψος και έχω μαύρα μαλλιά. Τι να φορέσω; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας, οι πληροφορίες που μας δίνεις είναι πολύ γενικές και δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Αν θέλεις στείλε μας μία φωτό σου (δεν θα την δημοσιεύσουμε αν δεν θέλεις) για να έχουμε μία εικόνα και να σε κατευθύνουμε πιο σωστά. Σε γενικές γραμμές σε μία βάφτιση ένα midi φόρεμα ή ένα παντελόνι με ένα ωραίο top είναι σωστές και all time classic επιλογές.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Έχω αγοράσει το παρακάτω. Θα μπορούσα να το βάλω με baby pink πέδιλο (που δεν έχω πάρει, αλλά γλυκοκοιτάζω εδώ και καιρό); Tι διαφορετικό προτείνετε σε παπούτσια και αξεσουάρ;

Aπάντηση
Φίλη μας, Ο συνδυασμός που σκέφτεσαι είναι πολύ pretty και μας βρίσκεις πολύ σύμφωνες. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ωραίο κόσμημα, είτε στο λαιμό είτε στο χέρι.

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι 18 χρονών, 1,60 και 50 κιλά και θέλω να βγω για παγωτό με την φίλη μου το απόγευμα. Τι πρέπει να φορέσω;

Απάντηση
Φίλη μας, για μία βόλτα με την φίλη σου δεν θα πρέπει να αγχώνεσαι! Βάλε κάτι χαλαρό, όπως ένα shorts με ένα cute μπλουζάκι ή ένα summer φόρεμα.

Ερώτηση
Θα ήθελα να μου προτείνετε παπούτσια για αυτό το κόκκινο φόρεμα. Το έχω φορέσει μόνο με χαμηλά σανδάλια αλλά θα ήθελα να το βάλω και με κάτι ψηλό. Νομίζω ότι είναι ιδιαίτερο και με προβληματίζει τόσο στα παπούτσια όσο και στα αξεσουάρ!

Απάντηση
Πολύ ωραίο το φόρεμα σου φίλη μας. Σίγουρα θα μπορέσεις να το βάλεις με flat σανδάλια που ήδη το φοράς, ενώ σε πιο ψηλά θα σου προτείναμε πέδιλα με τετράγωνο τακούνι, όχι πολύ ψηλά. Τα broderie κομμάτια δεν θέλουν πολλά αξεσουάρ οπότε μην το φορτώσεις με κοσμήματα. Ίσως κάποιο δαχτυλίδι ή λεπτά βραχιόλια

And More