“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας. Σε λίγο καιρό ορκίζομαι, οπότε θα ήθελα να μου πείτε τι να φορέσω. Είμαι 1,66 και 50 κιλά! Σκεφτόμουν zip culotte είτε ως ξεχωριστό κομμάτι με ένα top από πάνω, είτε ολόσωμη φόρμα ριγέ! Εσείς τι λέτε; σίγουρα δεν θέλω κάτι σε μάξι φόρεμα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Φίλη μας, η zip culotte με ένα ωραίο top είναι super επιλογή! Μπορείς να προσθέσεις ένα ωραίο κόσμημα στο λαιμό και να το συνδυάσεις με daily πέδιλα!

Ερώτηση
Θα μπορούσα τη συγκεκριμένη εσπαντρίγια να τη συνδυάσω με jean καμπάνα;

Aπάντηση
Οι συγκεκριμένες espadrilles είναι πολύ ωραίες με φορέματα ή με jean σε crop γραμμή. Για το jean καμπάνα καλό θα ήταν να διαλέξεις μία πιο ψηλή εκδοχή για να στρώνει καλύτερα και το παντελόνι. Δες την φωτό που σου στέλνουμε!

Ερώτηση
Γεια σας. Έχω ένα γάμο και σκεφτόμουν να φορέσω κίτρινο φόρεμα και σκούρα καφέ παπούτσια Το φόρεμα είναι σαν αυτό…

Απάντηση
Φίλη μας, με αυτό το φόρεμα ιδανικά θα ταίριαζαν minimal nude πέδιλα! Μπορείς να βρεις σε οικονομική τιμή και σε ωραία σχέδια τώρα με τις εκπτώσεις και θα τα χαρείς αφού είναι forever κομμάτι!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Είμαι μόλις 18 χρόνων και σε ένα μήνα θα γίνω κουμπάρα στο γάμο ενός ξαδέρφου μου. Αγόρασα το δεξί φόρεμα της φωτογραφίας που σας στέλνω και προβληματίζομαι ιδιαίτερα σχετικά με το τι παπούτσια, αξεσουάρ, κοσμήματα και τσάντα να επιλέξω ώστε να τα συνδυάσω σωστά και το αποτέλεσμα να είναι κομψό, επίσημο αλλά όχι εξαιρετικά υπερβολικό και στημένο. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιες ιδέες; Δυστυχώς είμαι εξαιρετικά αναποφάσιστη και δυσκολεύομαι πολύ στην επιλογή και στο σωστό συνδυασμό. Σας ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας, φόρεσε το φόρεμά σου με nude πέδιλα, σαν αυτά στην φωτό που σου στέλνουμε. Από κοσμήματα, επειδή το φόρεμα έχει λαμπερό top, μην κάνεις υπερβολές. Σίγουρα τίποτα στο λαιμό και σίγουρα όχι σκουλαρίκια. Ένα gold cuff θα ήταν τέλειο! Tώρα σε τσαντάκι κράτησε ένα satin clutch σε off pink απόχρωση και θα είσαι super!

Ερώτηση
Kαλησπέρα tlife.gr. Με βοήθησαν πολύ οι συμβουλές σου την προηγούμενη φορά. Θέλω να σε ξαναεμπιστευτώ. Βρήκα αυτή την τουνίκ στη ντουλάπα της μαμάς μου (λογικά μόδα των 90s). Εγώ πως μπορώ να τη συνδυάσω για ένα ποτό, για παράδειγμα; Σορτσάκι; Τζιν;

Aπάντηση
Φίλη μας, είναι ωραίο να βρίσκεις κομμάτια που μπορείς να φορέσεις στην ντουλάπα της μαμά σου! Το συγκεκριμένο συνδύασε το με jean shorts και ένα lingerie top σε nude ή off white απόχρωση και σε παπούτσι lace up sandals!

And More