“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Είμαι καλεσμένη σε βάφτιση η οποία θα γίνει Κυριακή απόγευμα. Θα φορέσω ένα μαύρο φόρεμα κλειστό με παρτούς ώμους. Προτείνετέ μου χτένισμα, παπούτσια, τσάντα, αξεσουάρ για να το συνδυάσω. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας, μπορείς να το συνδυάσεις με metallic shoes σε χρυσή απόχρωση και ωραία χρυσά κοσμήματα και να κρατήσεις ένα satin clutch bag! Tώρα για τα μαλλιά και το μακιγιάζ μπες στη σελίδα beauty του Tlife και δες πολλές προτάσεις για όλες τις περιστάσεις!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Το όνομά μου είναι Ιωάννα και ήθελα να σας ρωτήσω, μία κίτρινη zip culotte με navy πλατφόρμα θα μπορούσα να τη βάλω; Ή να επιλέξω μαύρη γόβα με τετράγωνο τακούνι; Από αξεσουάρ τι να βάλω; Θα την έβαζα με λευκό crop top. Σας ευχαριστώ πολύ! Φιλάκια!

Απάντηση
Φίλη μας, σίγουρα μπορείς να τη φορέσεις και με τα δύο παπούτσια. Σε daily look διάλεξε την πλατφόρμα και για ένα ποτό το βράδυ συνδύασε την με την γόβα σου! Πολύ ωραία η επιλογή του crop top!

Eρώτηση
Γεια σας! Το όνομα μου είναι Ισμήνη. Είμαι 17 χρόνων, 1.70 στο ύψος και με σωματότυπο αχλάδι. Στα μέσα του Σεπτέμβρη παντρεύεται ο αδερφός μου με πολιτικό γάμο και δεν ξέρω τι να φορέσω. Θα ήθελα κάτι που να μην τονίζει την περιφέρεια, μιας και δεν είναι το δυνατό μου σημείο! Είμαι μελαχρινή με σταρένια επιδερμίδα αν βοηθάει! Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας, μπορείς να δεις κάποια φορέματα με full skirt κόψιμο που είναι πολύ κομψά και κολακεύουν την επίμαχη περιοχή. Βέβαια, και μία παντελόνα σε σκούρο χρώμα, μαύρο ή μπλέ, και από πάνω ένα πιο λαμπερό top, είναι σούπερ επιλογή! Αν θες δοκίμασε κάποια look και στείλε μας φωτό να σου πούμε πιο συγκεκριμένα.

Eρώτηση
Θα ήθελα τη συμβουλή σας! Με τι χρώμα παπούτσια και τσάντα μπορώ να φορέσω φούξια φόρεμα μέχρι το γόνατο. Ευχαριστώ πολύ!
Ιωάννα

Απάντηση
Φίλη μας, σίγουρα μπορείς να το φορέσεις με λευκά πέδιλα και ένα πιο pink pastel clutch, αλλά και metallic πέδιλα σε silver απόχρωση με color printed clutch επίσης θα ήταν πολύ δυνατός συνδυασμός!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Τον Αύγουστο βαφτίζω στην Κέρκυρα και έχω αγοράσει το φόρεμα που σας αποστέλλω. Θα ήθελα να με συμβουλέψετε τι παπούτσια να αγοράσω ώστε να είναι και σταθερά, λόγω του ότι θα κρατάω το μωρό, αλλά και να ταιριάζουν με το φόρεμα χωρίς να χαλάνε το ρομαντικό στυλ του. Με τι άλλα αξεσουάρ και τι χρώματος μπορώ να το συνδυάσω και πως να φτιάξω τα μαλλιά μου; Είμαι κοκκινομάλλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους. Σας ευχαριστώ πολύ! Καλό καλοκαίρι!

Απάντηση
Φίλη μας, με το φόρεμα σου ταιριάζουν τέλεια γόβες με μπαρέτα για πιο ρομαντικό αποτέλεσμα, σε off white απόχρωση. Για τα μαλλιά σου μπες στο beauty του Τlife και δες επιλογές! Σε αξεσουάρ, μην το φορτώσεις παραπάνω το ντύσιμο σου, αλλά αν θες συνδύασε ένα ζευγάρι chic gold σκουλαρίκια και θα είναι ok!

And More