“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Σε λίγες μέρες είμαι καλεσμένη σε γάμο φιλικού ζευγαριού. Αγόρασα το φόρεμα της φωτογραφίας και θα ήθελα μου δώσετε μερικές ιδέες με τι παπούτσια και αξεσουάρ να το συνδυάσω.

Απάντηση
Φίλη μας, το φόρεμα σου είναι πολύ summer και από μόνο του αρκετά εντυπωσιακό! Σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με πέδιλα σίγουρα. Τώρα το χρώμα παίζει από λευκό έως και ένα χρώμα από αυτά που έχει το φόρεμα σου! Από κοσμήματα μην το φορτώσεις. Ίσως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Σε τσαντάκι, ανάλογα. Αν επιλέξεις χρώμα στο παπούτσι κράτησε ένα nude clutch ή το αντίθετο!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Έχω ένα γάμο και πήρα ένα φόρεμα πλεκτό σε ιβουάρ χρώμα που από μέσα έχει μπεζ φόδρα, στενό κάτω από το στήθος, σε γραμμή άλφα, λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Eχω bronze παπούτσια και πήρα μια τσάντα πλεκτή ιβουάρ (περίπου το χρώμα) με χρυσή αλυσίδα. Μπροστά το φόρεμα έχει χρυσόσκονη σε ροζ χρυσό και μια ζώνη κάτω από το στήθος σε χρυσό. Θα ήθελα να ρωτήσω, χρυσά αξεσουάρ, σκουλαρίκια και ρολόι ταιριάζουν;

Απάντηση
Φίλη μας, όπως μας περιγράφεις το φόρεμά σου ακούγεται λίγο υπερβολικό και από μόνο φτάνει να τραβήξει τα βλέμματα χωρίς να προσθέσεις τίποτα άλλο! Αν θες και έχεις χρόνο στείλε μας μία φωτογραφία από το ρούχο. Θα ήταν πιο σωστή η πρόταση μας. Παρόλα αυτά θα σου το σετάρουμε όσο πιο minimal γίνεται. Σε πρώτη φάση ξεχνάς τα bronze πέδιλα και αυτή την τσάντα. Συνδύασέ το με κάτι σε χρώμα εντελώς φυσικό (nude ή κοντά στο χρώμα του ρούχου) και κράτησε ένα μικρό clutch πάλι στο ίδιο μοτίβο χρωμάτων. Εννοείται ότι δεν φοράς το ρολόι και τίποτα από κοσμήματα δεν θα ταίριαζαν σε μία τέτοια εμφάνιση. Καλή επιτυχία!

Eρώτηση
Γεια σας. Γίνομαι κουμπάρα τέλος του μήνα και βρήκα ένα φόρεμα που μου αρέσει πολύ, αλλά είναι σε nude χρώμα. Ανάλογα με το φωτισμό, φαίνεται είτε μπεζ ανοιχτό είτε ροζ. Η νύφη ωστόσο, θα φοράει ιβουάρ νυφικό και προβληματίζομαι για το αν θα πρέπει τελικά να φορέσω το φόρεμα αυτό, καθώς δεν μου φαίνεται ωραίο να φοράμε παρόμοια απόχρωση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Aπάντηση
Η γνώμη μας είναι να ρωτήσεις καταρχήν τη νύφη αν θα είχε πρόβλημα γιατί κατά τα άλλα δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο ίδια η απόχρωση. Επίσης εσύ θα φοράς φόρεμα ενώ η φίλη σου νυφικό! Οπότε συζήτησέ το μαζί της και κινήσου αναλόγως. Πάντως η απόχρωση είναι πολύ chic για το event.

Ερώτηση
Γεια σας και πολλά συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη. Ήθελα να σας ρωτήσω εάν το παντελόνι που σας επισυνάπτω το θεωρείτε καλή και fresh επιλογή ή είναι για πιο μεγάλες ηλικίες. Εγώ είμαι 26 χρονών. Επίσης, με τι μπλούζα και παπούτσια θα μπορούσα να το συνδυάσω; Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας, το παντελόνι που μας δείχνεις είναι zip culotte και είναι super τάση για τώρα! Εννοείται το φοράς και είναι fresh και πολύ fashion επιλογή! Το συνδυάζεις με top σε ligerie γραμμή, t-shirt, crop top, πουκάμισα. Γενικά το φοράς με πολλούς τρόπους. Σε παπούτσια, το πρωί με sneakers ή slides, ενώ το βράδυ με mules ή πέδιλα!

Ερώτηση
Γεια σας και από εμένα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω ένα γάμο τις επόμενες μέρες και έχω αγοράσει αυτή την ολόσωμη φόρμα. Κάθεται υπέροχα επάνω στο σώμα μου και θα ήθελα να την φορέσω, όμως δε ξέρω με τι παπούτσια, αξεσουάρ, τσάντα κλπ. Εκτός από τα κλασσικά λεπτεπίλεπτα πέδιλα, όπως φαίνεται στη φωτό, τι άλλο μπορώ να βάλω; Σας ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια!

Απάντηση
Λοιπόν φίλη μας. Η jumpsuit σου είναι πολύ ωραία και έχεις πολλές επιλογές σε παπούτσια, σου δείχνουμε 3 και μπορείς να διαλέξεις. Σε αξεσουάρ μπορείς να φορέσεις σκουλαρίκια, όπως στην φωτό, ή μεγάλα βραχιόλια και κράτησε ένα color clutch!

And More