“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Συγχαρητήρια για την στήλη σας και τις πολύτιμες συμβουλές σας! Θα πάω σε ένα γάμο τέλος Αυγούστου και θα φορέσω ένα κοραλλοκόκκινο μίντι φόρεμα. Με τι παπούτσια και αξεσουάρ να το συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας, για να δώσεις extra fashion ύφος στο φόρεμα σου, συνδύασε το με metallic αξεσουάρ, πέδιλα και clutch! Κράτησε ένα natural τόνο στο μακιγιάζ σου και δώσε χρώμα στα χείλη!

Ερώτηση
Αρχές Σεπτεμβρίου βαφτίζω τον γιο μου. Είμαι 1,70 ύψος, καστανή με λευκή επιδερμίδα και σωματότυπο αχλάδι. Τι μου προτείνετε να αγοράσω;

Απάντηση
Φίλη μας, ιδανική λύση για την περίσταση είναι ένα φόρεμα σε pastel χρώμα με full skirt σχέδιο στο κάτω μέρος. Μπορείς να δεις από τώρα κάποια και αν θες στείλε μας φωτό να σου πούμε την γνώμη μας!

Ερώτηση
Αγαπημένα μου κορίτσια εκεί στο Τlife σας αγαπώ! Είστε σκέτος θησαυρός! Αλλά ας περάσω στο θέμα μου. Παντρεύεται ο καλύτερος μου φίλος στις 30/09/2017. Θα ήθελα την γνώμη σας για το τι μπορεί να φορέσει κάποια τέτοια εποχή! Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο ντύσιμο που να είναι up to date και φυσικά με μία βόλτα στα μαγαζιά να μπορείς εύκολα να βρεις κάτι σχετικό! Θα ήθελα να είναι κάτι chic και θηλυκό. Είμαι 1,65, 55 κιλά, καστανά σγουρά μακριά μαλλιά και πολύ λευκή επιδερμίδα. Δεν ξέρω τι θα καταφέρω στις διακοπές. Ελπίζω κάτι σε μαύρισμα….! Γενικά να προτιμήσω πέδιλο η γόβα; Κάτι με μανίκι ή καλοκαιρινό; Μου αρέσουν σε γενικές γραμμές οι ολόσωμες φόρμες, οι ψηλόμεσες παντελόνες, τα μίντι εφαρμοστά φορέματα. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων. Μην με ξεχάσετε….! Σας έστειλα επίτηδες τόσο νωρίς για να έχω περισσότερες ελπίδες απάντησης

Απάντηση
Φίλη μας, πραγματικά όλα αυτά που σου αρέσουν είναι και αυτά που θα σου προτείναμε για εκείνη την εποχή αν έχεις να πας σε γάμο. Η ολόσωμη φόρμα είναι η πρώτη μας επιλογή αλλά και μια zip culotte με κάποιο top είναι εξαιρετικό outfit. Για το φόρεμα δεν θα σου πω πολλά, καθώς είναι κλασική και κομψή επιλογή. Τώρα πρέπει εσύ να σκεφτείς με τι θα προτιμούσες να εμφανιστείς στο γάμο αυτό και μετά να αρχίσεις να ψάχνεις! Σίγουρα μπορείς να βάλεις αμάνικο ακόμη αλλά και με μανίκι και τα πέδιλα φοριούνται άνετα! Κάνε μία πρώτη βόλτα και τα ξαναλέμε αν θες!

Ερώτηση
Καλησπέρα στην καλύτερη ομάδα. Με βοηθήσατε πολύ όλες τις φορές που το χρειάστηκα. Άλλη μια λοιπόν. Τέλος Αυγούστου παντρεύεται ο αδερφός μου και επέλεξα ένα κόκκινο cocktail φόρεμα, είναι στράπλες σε κλος γραμμή. Είμαι 1.65, 58κιλα και ξανθιά. Το πρόβλημα είναι τι χρώμα παπούτσια και αξεσουάρ να φορέσω. Χρυσά; Μαύρα; Επίσης τα μαλλιά μου να τα πιάσω ψηλά; Ευχαριστώ πολύ! Ελένη

Απάντηση
Eλένη, επειδή είναι Καλοκαίρι προτίμησε τα χρυσά πέδιλα που θα δώσουν πιο ωραίο αποτέλεσμα στο ντύσιμο σου. Όσον αφορά στα μαλλιά σου σίγουρα τα πιασμένα είναι μία chic επιλογή αλλά και κάτω με ωραίους κυματισμούς χωρίς υπερβολές είναι ok για το Καλοκαίρι!

Ερώτηση
Βαφτίζω τον γιο μου τον Σεπτέμβριο και έχω αγοράσει ένα γαλάζιο φόρεμα με λευκά πουά σε ρετρό ύφος, μανίκια που κατεβαίνουν στους ώμους, στενό μέχρι τη μέση και κλος κάτω. Έχω λευκές γόβες με λουράκι χιαστί και δεν ξέρω τι τσάντα και αξεσουάρ να βάλω.

Απάντηση
Φίλη μας, ολοκλήρωσε το retro style του ντυσίματος σου με ένα λευκό clutch ή ένα λευκό μικρό τσαντάκι και συνδύασε κουμπωτά σκουλαρίκια που ταιριάζουν σε αυτό το στυλ!

And More