“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας και την βοήθεια σας! Έχω την βάφτιση του γιου μου και έχω ένα δαντελωτό φόρεμα λευκό κρουαζέ με ασημί ζώνη. Τι παπούτσια να βάλω; Πέδιλα; Αν ναι, τι χρώμα; Και τι χρώμα τσαντάκι;

Aπάντηση
Φίλη μας μπορείς να συνδυάσεις ένα ζευγάρι minimal ασημένια πέδιλα και να κρατήσεις ένα λευκό satin clutch. Μην προσθέσεις όμως τίποτα άλλο σε κόσμημα. Φρόντισε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου να μην έχουν υπερβολές!

Eρώτηση
Καλησπέρα κορίτσια, είμαι η Ιωάννα! Θέλω τη βοήθεια σας. Θέλω να φορέσω ένα χρυσό σταυρό με χρυσή αλυσίδα με μια ολόσωμη φόρμα σε φιστικί απαλό χρώμα! Είναι αρκετά βαρύ κομμάτι. Μπορώ να φορέσω και άλλα κοσμήματα;

Aπάντηση
Φίλη μας το κόσμημα που μας περιγράφεις είναι πολύ εντυπωσιακό κομμάτι από μόνο του, οπότε όταν το φορέσεις δεν χρειάζεται να προσθέσεις και άλλα κοσμήματα! Επίσης φρόντισε να μην υπάρχουν άλλα metallic αξεσουάρ, δηλαδή παπούτσια ή τσάντα, και κράτα όλους του υπόλοιπους τόνους σε πολύ minimal ύφος!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Με λένε Κατερίνα. Έχω πάρει το φόρεμα που επισυνάπτω και θέλω να το βάλω σε ένα γάμο – βάφτιση. Θα γίνει απόγευμα προς βράδυ και μετά θα ακολουθήσει τραπέζι σε κτήμα. Το περιμένω σε ένα νούμερο μικρότερο γιατί μου φάνηκε καλύτερο και θέλω την βοήθεια σας για παπούτσια (πέδιλα), κοσμήματα, τσάντα, χτένισμα και μακιγιάζ. Είμαι 21 χρονών και το στυλ μου κυρίως λιτό, αλλά μου έχουν πει ότι υποστηρίζω τα πάντα. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και για τις συμβουλές σας στη σελίδα!

Aπάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου έχει πολύ ωραίο χρώμα όντως. Μπορείς να παίξεις με metallic αξεσουάρ, δηλαδή να βάλεις dark gold πέδιλα και χρυσά βραχιόλια ή σκουλαρίκια και να αναδείξεις έτσι το pink color φόρεμά σου. Ιδανικά να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα minimal κότσο, να έχεις nude χείλη και να τονίσεις τα μάτια σου!

Ερώτηση
Καλημέρα σας. Είμαι καλεσμένη σε swimming pool πάρτι γενεθλίων τέλος Αυγούστου. Τι θα μου προτείνατε; Η ολόσωμη φόρμα που σας επισυνάπτω είναι μια καλή επιλογή; Με τι παπούτσια; Είμαι 1,72 και 54 κιλά, 48 ετών και γενικά προτιμώ το casual chic ντύσιμο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Aπάντηση
Φίλη μας η ολόσωμη φόρμα που μας έχεις στείλει είναι super επιλογή για την περίσταση. Δώσε λάμψη με σκουλαρίκια, ιδανικά χρυσούς λεπτούς κρίκους, και συνδύασέ την με σανδάλια ώστε να είσαι άνετη.

Ερώτηση
Καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας! Σε γάμο θα φορέσω ένα στενό κόκκινο φόρεμα λίγο πιο πάνω από το γόνατο με δαντέλα σε κάποια σημεία. Θα το βάλω με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαύρο clutch. Τί χρώμα θα μπορούσα να βάψω τα νύχια μου; Σκέφτηκα το nude στα χέρια. Αλλά στα πόδια που δεν είναι μαυρισμένη θα δείχνει ίδια απόχρωση με το δέρμα μου νομίζω. Τί μου προτείνετε;

Aπάντηση
Φίλη μας μπορείς να βάψεις και τα πόδια σου σε nude απόχρωση γιατί δείχνει πάντα κομψό και με τα μαύρα πέδιλα θα κάνει ωραία αντίθεση. Αλλιώς αμ θες και σου αρέσει, εκτός από nude μπορείς να τα βάψεις και με μαύρο βερνίκι που είναι μία safe chic επιλογή!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια μου. Ψάχνοντας στα άδυτα της ντουλάπας μου βρήκα αυτή τη ζώνη. Την αγόρασα κι ένα μήνα μετά δεν μου έκανε λόγω εγκυμοσύνης. Δεν την φόρεσα ποτέ λοιπόν γιατί είχα ξεχάσει την ύπαρξη της. Είναι ακόμη στη μόδα και πως μπορώ να την συνδυάσω; Σας φιλώ!

Απάντηση
Φίλη μας, οι φαρδιές ζώνες (τύπου corset) είναι μεγάλη τάση αν θες να τις εντάξεις στο ντύσιμό σου τώρα. Μπορείς να δεις μερικές φωτό που σου στέλνουμε για να εμπνευστείς. Η ζώνη που μας έχεις στείλει δεν είναι στα trends και θα σου προτείναμε αν μην την φορέσεις, αλλά να επενδύσεις σε κάτι πιο fresh!

And More