“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Πήρα μια ταμπά τσάντα αλλά είναι ένα καφέ σκούρο και δεν μου μοιάζει για χρώμα ταμπά. Θα φορεθεί σαν χρώμα αυτή την σεζόν; Να την κρατήσω ή να την πάρω σε μπλε σκούρο; Με ποιο χρώμα παπούτσι μπορεί να συνδυάσω το μπλε σκούρο backpack;

Απάντηση
Φίλη μας το χρώμα που έχει το backpack σου είναι super. Δεν χρειάζεται να έχεις αμφιβολίες! Θα το κρατήσεις και θα το σετάρεις με όλα σου τα fall – winter looks. To καφέ χρώμα είναι το ίδιο δυνατό με το μαύρο στα αξεσουάρ και το ίδιο ευκολοφόρετο! Συνδυάζεται με όλα τα χρώματα και κυρίως με τα denim που τώρα είναι η “εποχή” τους! Οπότε μπορείς να την κρατήσεις άνετα και να μην την αλλάξεις!

Ερώτηση
Είμαι καλεσμένη σε γάμο και έχω αγοράσει ένα φόρεμα λευκό με floral στο κάτω μέρος. Τι χρώμα παπούτσια να συνδυάσω;

Aπάντηση
Φίλη μας μπορείς να συνδυάσεις μία λευκή γόβα ή peep toe ή μετά ένα πέδιλο σε ένα από τα χρώματα που έχει το floral κομμάτι του φορέματός σου!

Eρώτηση
Καλησπέρα. Είμαι καλεσμένη σε γάμο σε κτήμα. Είμαι μελαχρινή, μαυρισμένη, με φυσικά μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους. Ύψος 1.74 και βάρος 67 κιλά. Θα ήθελα την βοήθεια σας! Θα φορέσω το φόρεμα της φωτογραφίας και σκέφτομαι να το συνδυάσω με flat πέδιλο (μιας και το ύψος το έχω). Τι χρώμα όμως; Με τι αξεσουάρ (για να μην το φορτώσω); Σίγουρα θα χρειαστεί κάποια στιγμή πανωφόρι (στη βόρεια Ελλάδα κάνει λίγο ψύχρα το βράδυ). Τι θα μπορούσε να συνδυαστεί; Τα μαλλιά σκέφτομαι να τα πιάσω σε ένα χαλαρό ρομαντικό κότσο που πιστεύω ότι ταιριάζει με το ύφος του φορέματος. Σας υπερευχαριστώ εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια σας! Φιλιά!!!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να συνδυάσεις το φόρεμα σου με flat πέδιλα σε nude απόχρωση και για το κρύο να έχεις μαζί σου μία πασμίνα σε χρώμα από το floral print του φορέματος! Απόφυγε τα κοσμήματα μίας και φόρεμα σου είναι simple style και δεν ταιριάζει με posh accesories! Tα μαλλιά σου μπορείς και να τα αφήσεις κάτω σε χαλαρούς κυματισμούς και να μην τα πιάσεις.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοηθειά σας! Μέσα στο Σεπτέμβρη θα παντρευτώ με πολιτικό γάμο και είμαι στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης! Τι θα μου προτείνατε ως απλή και κομψή επιλογή, ώστε να μπορώ να το φορέσω και γενικότερα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Aπάντηση
Φίλη μας η πρόταση μας είναι ένα ωραίο φόρεμα σε χαλαρό ύφος και Α line γραμμή ώστε να είσαι άνετη και στιλάτη τώρα που διανύεις τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης σου. Θα το συνδυάσεις με mary janes και ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια!

Ερώτηση
Καλημέρα σας! Θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση γιατί στα θέματα της μόδας δεν έχω ιδέα. Πρότεινα στην κόρη μου (13 ετών) να φορέσει σε γάμο ένα μπορντό δαντελωτό φόρεμα και να το συνδυάσει με χαμηλό κλασικό τακούνι ροζ μπρονζέ με στρας. Είναι σωστός αυτός ο συνδυασμός; Γιατί οι γνώμες του κύκλου μας… διίστανται!

Aπάντηση
Φίλη μας καλό θα ήταν να έχουμε εικόνα του φορέματος και του παπουτσιού αλλά σαν μία πρώτη συμβουλή θα σου λέγαμε ότι στην ηλικία της θα ήταν πιο ωραίο να φορέσει κάτι girly και όχι δαντέλα και stras. Σου στέλνουμε μερικές φωτό από fresh young styles ώστε να πάρεις μία ιδέα και βεβαίως να τις δει και αυτή και να συμφωνήσετε τι θα ήθελε να επιλέξει! Καλή επιτυχία!

And More