“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Σε λίγε μέρες έχω γάμο σε νησί πολύ καλής φίλης. Έχω αγοράσει maxi φόρεμα (τύπου αρχαιοελληνικό) στο χρώμα της άμμου και γκρι του πάγου πέδιλο. Γενικά θα έχω μία boho διάθεση στα κοσμήματα και έτσι θέλω να κρατήσω το στυλ. Τι πεντικιούρ και μανικιούρ ταιριάζει να κάνω; Τα κοσμήματα θα κινούνται σε αποχρώσεις του μπλε (δεν έχω καταλήξει τελειώς.)

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με κοσμήματα σε αποχρώσεις που ταιριάζουν με το γκρι και το χρώμα της άμμου που έχει το ντύσιμο σου, όπως κοραλί ανοιχτό ή pastel πράσινο. Σκουλαρίκια ιδανικά ή βραχιόλια του ταιριάζουν. Τώρα για το mani-pedi μπορείς να μπεις στην σελίδα του beauty και να πάρεις κάποιες ιδέες ώστε να είσαι ενημερωμένη, αν και η γνώμη μας είναι κάτι σε nude και φυσικό θα έδειχνε πολύ chic!

Ερώτηση
Γεια σας και από εμένα. Είμαι προσκεκλημένη σε γάμο-βάφτιση μεσημεριανή ώρα. Έχω επιλέξει ολόσωμη λευκή ζιπ κιλότ με nude πέδιλα και τσαντάκι και ένα εντυπωσιακό κολιέ λευκό-nude με πέτρες. Έχω καστανά μακριά μαλλιά, 1,63 ύψος και 53 κιλά. Θα μου ταιριάζει πιστεύετε; Στα μαλλιά τι θα μου προτείνατε να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Μας αρέσει πολύ ο συνδυασμός που έχεις κάνει και γενικά η zip culotte ολόσωμη φόρμα! Τα μαλλιά σου μπορείς να τα αφήσεις και κάτω αν έχεις ένα ωραίο χαλαρό χτένισμα και να αποφύγεις διάφορα περίτεχνα πιασίματα, ώστε να έχεις ένα fresh look!

Eρώτηση
Σε γάμο συγγενικού μου προσώπου που γίνεται Σεπτέμβριο, βράδυ σε νησί, έχω επιλέξει να φορέσω μάξι φόρεμα, αρχαιοελληνικού στυλ, χρώματος παλ βεραμάν, με κρουαζέ πτυχώσεις στο ντεκολτέ και χρυσή διακριτική λεπτομέρεια στη μέση. Το συνδύασα με χρυσά πέδιλα και ασορτί τσαντάκι. Θέλω να μου προτείνετε κοσμήματα για να το συνδυάσω. Κυρίως σκουλαρίκια και κυρίως τι να βάλω από πάνω για το ενδεχόμενο ψύχρας και τι χρώματος. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας, θα προσθέσεις σκουλαρίκια χρυσά σε boem ύφος, όχι όμως με χρώμα, και θα αγοράσεις μία πασμίνα σε beige απόχρωση κοντά στο χρώμα του χρυσού, ώστε να τη φορέσεις όταν κάνει ψύχρα το βράδυ!

Ερώτηση
Καλημέρα. Με λένε Αγάπη μένω Καλαμάτα, 1.58 ύψος και 66 κιλά. Δουλεύω σαν δημόσιος υπάλληλος και έχω κάνει τρύπα σκουλαρίκι κάτω από τα χείλη μου. Έχω καστανόξανθο μαλλί και πράσινα μάτια. Με τι ρούχα να πηγαίνω στο γραφείο ώστε να συνδυάσω αυτό το νέο style;

Aπάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε ένα minimal androgyne style στο γραφείο ώστε να δέσει τέλεια και με το piercing που έχεις αποκτήσει! Επένδυσε σε παντελόνια, πουκάμισα ή λεπτά πλεκτά και συνδύασέ τα με blazer και flat shoes! Δες και μερικές φωτό για να εμπνευστείς!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θα πάω σε ένα γάμο και σκέφτομαι να βάλω ένα κόκκινο φόρεμα που αγόρασα! Έχω πέδιλα σε χρώμα καμηλό και χρυσό τσαντάκι! Πηγαίνουν όλα μεταξύ τους χρωματικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! (Εναλλακτικα σκέφτομαι μια μπλε ηλεκτρίκ φόρμα με τα ίδια αξεσουαρ).
Βάλια

Απάντηση
Φίλη μας πηγαίνουν μια χαρά όλα και μπορείς να βάλεις όλο το look! Τα camel παπούτσια συνήθως έχουν πιo daily ύφος. Αν αυτά που έχεις είναι ok για την περίσταση του γάμου (το style εννοώ) και ταιριάζουν με το φόρεμά σου, τότε είσαι έτοιμη!

And More