“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι 15 χρονών και αρχές Οκτωβρίου βαφτίζεται η πρώτη μου ξαδέρφη. Θέλω να βάλω ένα κόκκινο παντελόνι. Θα μπορούσατε να μου πείτε τι μπλούζα και τι παπούτσια να συνδυάσω; Μπορώ στην ηλικία μου να βάλω τακούνια και αν ναι μέχρι τι ύψος; Ευχαριστώ!
Γεωργία

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να συνδυάσεις το παντελόνι σου με ένα ρομαντικό λευκό top και προσθέσεις αν θες γόβες με medium τετράγωνο τακούνι που είναι chic και ταιριάζουν στην ηλικία σου!

Ερώτηση
Τον Σεπτέμβρη είμαι καλεσμένη σε γάμο στην Αθήνα και σκέφτομαι να φορέσω μια πολύ ωραία μαύρη τούλινη φούστα που έχω! Δεν ξέρω με τι τοπ να την συνδυάσω. Όταν την αγόρασα είχα πάρει ενα μαύρο τοπ από οργάντζα και είχε ανάγλυφο σχέδιο πάνω! Θέλω όμως κατι πιο καλοκαιρινό. Τι θα μου προτείνατε και από ποιά μαγαζιά;

Απάντηση
Μπορείς να τη συνδυάσεις με ένα λευκό off shoulder top. Θα το βρεις παντού και σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας! Έχω να πάω σε συνέντευξη για πωλήτρια σε επώνυμη εταιρεία. Μου έχουν αναφέρει ήδη ότι θα πρέπει να προσέξω το ντύσιμό μου, καθώς θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη συνολική μου εικόνα! Τι μου προτείνετε; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Φίλη μας, μία πολύ safe επιλογή είναι το crop μαύρο παντελόνι με λευκό αέρινο πουκάμισο από πολύ καλό ύφασμα. Όσον αφορά στο υπόλοιπο, επέλεξε γόβες nude ή μαύρες και χρυσά λεπτά κοσμήματα στο λαιμό (1-2 συνδυασμένα ωραία)!Κράτησε μία shlouder μαύρη τσάντα και κάνε πολύ διακριτικό μακιγιάζ!

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι 21 χρονών και το σαββατοκύριακο έχω έναν γάμο στον οποίο θα είμαι συγγενής πρώτου βαθμού. Έχω αγοράσει ένα γοργονέ στράπλες φόρεμα. Το χρώμα του είναι φούξια. Το έχω συνδυάσει με ασημί τσάντα και παπούτσια. Με τι κοσμήματα να το συνδυάσω; Ευχαριστώ πολύ!

Aπάντηση
Φίλη μας ήδη η εμφάνιση σου είναι αρκετά εντυπωσιακή. Έχεις ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα συνδυασμένο με metallic αξεσουάρ! Θα σου προτείναμε να μην προσθέσεις κάτι υπερβολικό σε κόσμημα παρά ένα ζευγάρι φίνα silver earrings!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Βαπτίζω την κόρη μου 8 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι. Πήρα ένα φόρεμα αλλά δεν ξέρω με τι να το συνδυάσω. Πάει με το μπολερό που σας δείχνω;

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι cute αλλά δεν ταιριάζει καθόλου με το bolero που μας δείχνεις! H αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζει εύκολα με πανωφόρι αφού έχει ένα summer ύφος. Αν ο καιρός το επιτρέπει φόρεσε το χωρίς πανωφόρι. Αλλιώς έχε μαζί σου μία εσάρπα σε beige χρώμα για να σε ζεστάνει αν χρειαστεί!

And More