“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Eρώτηση

Καλησπέρα κορίτσια μου! ‘Εχω ένα γάμο την επόμενη εβδομάδα σε κτήμα και θέλω τη γνώμη σας. Αρχικά σκέφτομαι να φορέσω το φόρεμα που επισυνάπτω. Εγκρίνετε; Αν κρυώνω τι μπορώ να φορέσω από πάνω; Επίσης προβληματίζομαι για τα παπούτσια καθώς έχω αυτά που σας επισυνάπτω τα οποία είχα πάρει από πολύ καλό brand πριν χρόνια. Αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμη στην μόδα. Να έπαιρνα κάτι άλλο; Δώστε μου ιδέες και αξεσουάρ καθώς και μακιγιάζ-μαλλιά!
Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου μας αρέσει πάρα πολύ! Τα παπούτσια σου ok είναι στην ίδια απόχρωση, αλλά το φόρεμα αυτό θα ήθελε ένα άλλο style για να έχεις μία πιο stylish εμφάνιση. Ιδανικά του ταιριάζουν metalic sandals σαν αυτά που βλέπεις και στην φωτό του φορέματος. Τώρα σε πανωφόρι όλα τα ancient greek style φορέματα δεν ταιριάζουν με συμβατικά πανωφόρια (δηλαδή σακάκια, light coats ή ζακέτες). Θα πάρεις μία αέρινη πασμίνα για να την έχεις μαζί σου αν κρυώσεις. Άλλωστε ο καιρός επιτρέπει ακόμη summer looks! Τα μαλλιά σου ή τα αφήνεις κάτω χωρίς υπερβολές σε χαλαρό χτένισμα ή τα πιάνεις σε ένα loose σινιόν χαμηλά. Για περισσότερες ιδέες μπες στην στήλη του beauty και εκεί θα βρεις και make up προτάσεις !

Ερώτηση
Έχω αγοράσει μία τούλινη γκρι φούστα μέχρι το γόνατο! Την φόρεσα την άνοιξη σε βάφτιση με λευκό τοπ και φούξια/μωβ σουέντ γόβες μυτερές με κορδόνια! Την αγαπώ πολύ είναι η αλήθεια και θέλω να την φορέσω και φθινόπωρο και χειμώνα! Θα πήγαινε για φθινόπωρο-χειμώνα; Και αν ναι, πώς να συνδυαστεί, με τι από πάνω, τι πανωφόρι και τι παπούτσια;

Απάντηση
H φούστα σου είναι super αγορά και θα την φορέσεις και το φθινόπωρο/χειμώνα άνετα. Συνδύασέ την με λευκό πουκάμισο ή με ελαφριά πλεκτά ή με ένα crop black top. Ταιριάζει με κλασικές γόβες και ένα κλασικό παλτό σε minimal γραμμή!

Ερώτηση
Γεια σας! Θέλω να μου δώσετε τα στιλιστικά σας φώτα. Έχω μία ροζ -barbie ροζ- μάξι πουκαμίσα σαν φόρεμα και θέλω να την βάλω σε βάφτιση. Πως θα μπορούσα να την συνδυάσω; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας, δώσε urban style στο barbie pink ρούχο σου και συνδύασε το με ταμπά αξεσουάρ!Αν έχεις βάλε πλατφόρμες σε αυτό το χρώμα, ζώνη και κράτησε ένα ταμπά leather φάκελο!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Σας ευχαριστούμε πολύ που μας προσέχετε και μας επιμελείστε μέσα από τις απαντήσεις σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής: Θα γίνω κουμπάρα περίπου τέλη Σεπτεμβρίου και έχω αγοράσει ένα maxi γαλάζιο φόρεμα σε στράπλες γραμμή με διαφάνεια στο χρώμα του δέρματος στου ώμους. Θα το συνδυάσω με nude πέδιλα. Είμαι κοκκινομάλα με μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους και έχω μπερδευτεί. Τί μακιγιάζ μου προτείνετε και ποιό χτένισμα θα ήταν ταιριαστό; Σημειώνω ότι γενικά προτιμώ το πολύ ελαφρύ μακιγιάζ και τα μαλλιά ελεύθερα. Όμως εδώ έχουμε επίσημη περίσταση. Τί να κάνω; Επιπλέον, τι κοσμήματα να συνδυάσω; Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας για make up θα μπεις στην στήλη του beauty και θα δεις όλες τις νέες τάσεις αλλά και πολλές ιδέες για μαλλιά σύμφωνα με τα trends και το τύπο των μαλλιών σου! Σε γενικές γραμμές σου προτείνουμε ένα ωραίο χτένισμα σε χαλαρό αλλά στιλάτο ύφος και ένα chic daily make up! Για κοσμήματα μην προσθέσεις κάτι στο λαιμό, αλλά αν θες συνδύασε μερικά χρυσά βραχιόλια στο ένα χέρι. Tο φόρεμα σου είναι αρκετά εντυπωσιακό σαν χρώμα και σχέδιο δεν χρειάζεται extra accessories!

Ερώτηση
Έχω φοβερή αδυναμία στις pencil φούστες αλλά δεν ξέρω με τι παπούτσια να την φορέσω εκτός από γόβες. Μπορώ να την συνδυάσω με t shirt; Περιμένω την απάντηση σας!

Απάντηση
Φίλη μας η pencil φούστα μπορεί να πάρει ένα πιο casual ύφος αν και εφόσον έχεις αυτή την διάθεση. Συνδύασε την με ankle boots ή με chelsea boots για ένα πιο casual chic αποτέλεσμα ή ακόμη πιο χαλαρά με τα αγαπημένα σου sneakers.

Κράτα το

Κράτα το

And More