“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας. Θα πάω σε ένα γάμο και θα φορέσω ένα μακρύ φόρεμα δαντέλα στο χρώμα της μέντας. Είναι καλύτερο να φορέσω πέδιλο σε χρυσές αποχρώσεις ή σε ασημένιο; Ευχαριστώ.

Aπάντηση
Φίλη μας και οι δύο αποχρώσεις ταιριάζουν στο φόρεμα σου, αλλά εμάς μας αρέσει περισσότερο η silver επιλογή!

Eρώτηση
Καλησπέρα σας! ονομάζομαι Ελένη και το Νοέμβρη παντρεύεται μια πολύ καλή μου φίλη! Έχω επιλέξει να βάλω ένα μπορντό μακρύ φόρεμα με σκίσιμο (πέφτει λίγο στους ώμους), αλλά δεν ξέρω τι να βάλω από πάνω. Γουνάκι ή εσάρπα; Θα είναι και περίεργος ο καιρός. Επίσης τι χρώμα πέδιλο; Σκέφτομαι τα παρακάτω (που τα έχω ήδη).

Απάντηση
Φίλη μας με το φόρεμα σου ταιριάζουν άψογα τα πέδιλα που ήδη έχεις. Τώρα για πανωφόρι το Νοέμβριο και γουνάκι μπορείς να σετάρεις αλλά και εσάρπα, ανάλογα τον καιρό!

Ερώτηση
Με έχετε βοηθήσει κι άλλες φορές και σας ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Τώρα θέλω πάλι μια συμβουλή σας. Έχω έναν γάμο στην Β. Ελλάδα στις 7/10 και σκέφτομαι να βάλω αυτή την maxi φούστα. Είναι πολύ καλοκαιρινή; Θέλω να μου πείτε πώς να την συνδυάσω (μπλουζάκι, αξεσουάρ, χρώματα) και πως μου προτείνετε να κάνω τα μαλλιά μου.Την προηγούμενη φορά την είχα βάλει με το μπλουζάκι της φωτογραφίας αλλά το θεωρώ αρκετά καλοκαιρινό. Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να βάλεις την φούστα σου με ένα μακριμάνικο λευκό top ή αν κρυώνεις με ένα λεπτό πλεκτό. Σε κόσμημα πρόσθεσε ένα ωραίο κολιέ και συνδύασέ την με nude pink γόβες και σε ίδια απόχρωση clutch! Για τα μαλλιά σου μπες στην στήλη του beauty και πάρε ιδέες με βάση τα new trends που έχουμε ήδη ανεβάσει!

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας. ‘Εχω να πάω σε βάπτιση και αποφάσισα να φορέσω ένα μάξι φόρεμα χρώματος εκρού με δαντελένιες λεπτομέρειες που δημιουργούν και λίγο διαφάνεια.’Εχει βέβαια φόδρα μέχρι το γόνατο. Δεν ξέρω τι παπούτσια να βάλω. Υπάρχουν πέδιλα με τακούνι χονδρό σε nude χρώμα, γόβες στο ίδιο χρώμα και τέλος χρυσά πέδιλα. Είμαι 70 ετών με κανονικό στήθος και περιφέρεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων περιμένω νέα σας.
Κική

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να φορέσεις το φόρεμα σου με γόβες από εδώ και πέρα εφόσον ο καιρός έγινε πιο φθινοπωρινός. Τα πέδιλα μπορείς να τα ευχαριστηθείς από Άνοιξη και μετά.

Ερώτηση
Θέλω τη βοήθειά σας στο εξής θέμα. Έχω ένα ριγέ άσπρο μαύρο φόρεμα με τιράντα μαύρη και το ύφασμα είναι καλό. Με τι χρώμα γόβα με συμβουλεύετε να το συνδυάσω;

Απάντηση
Σίγουρα με μαύρη γόβα θα το συνδυάσεις για να έχεις ένα κομψό και στιλάτο σύνολο! Σαν δεύτερη επιλογή μας αρέσει μία ασημένια γόβα που θα δώσει στο black & white look σου πιο fashion style!

And More