“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Τον Οκτώβριο έχω ένα γάμο και σκέφτομαι να βάλω μαύρη παντελόνα με λευκό τοπ. Το πρόβλημά μου είναι όμως τα παπούτσια. Έχω suede πέδιλο. Μπορεί να φορεθεί Οκτώβρη μήνα; Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω τι θα μπορούσα να βάλω πανό από το τοπ γιατί μπορεί να έχει λίγο κρύο το βράδυ;

Απάντηση
Φίλη μας εννοείται πως μπορείς να συνδυάσεις τα suede πέδιλά σου και από πάνω μπορείς να βάλεις ένα σακάκι απλό. Αν θες αλλά μπορείς να κάνεις ακόμη πιο chic το look σου επιλέγοντας ένα tweed σαν αυτό της φωτoγραφίας. Θα βρεις παντού και σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες!

Ερώτηση
Γεια σας! Έχω ένα γάμο τον Οκτώβριο και έχω αγοράσει μια αμάνικη μαύρη φόρμα που μπροστά στο στήθος κάνει V και μαύρα πέδιλα. Πείτε μου σας παρακαλώ τι να φορέσω από πάνω και τι αξεσουάρ να πάρω; Ευχαριστώ!
Βάσω

Απάντηση
Φίλη μας από πάνω μπορείς να βάλεις ένα μαύρο σακάκι και να δώσεις tuxedo style στο ντύσιμό σου. Σε κοσμήματα θα σου προτείναμε να βάλεις ένα χρυσό choker.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Έχω αυτό το φόρεμα και θέλω να το φορέσω σε ένα γάμο τέλη Οκτωβρίου. Θέλω να σας ρωτήσω με τι σκουλαρίκια να το φορέσω; Έχω πάρει και αυτά τα παπούτσια. Είναι κατάλληλα;

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι floral με ρομαντική διάθεση και τα παπούτσια σου κάνουν πιο preppy style. Μπορείς να τα βάλεις αν δεν θες να αγοράσεις τώρα κάτι άλλο. Εμείς θα σου προτείναμε με πολύ χαμηλό κόστος να πάρεις ένα ζευγάρι mary janes (θα βρεις παντού) και να ολοκληρώσεις τέλεια το look. Είναι ένα ζευγάρι που θα το φορέσεις όλη την σεζόν φέτος, αφού είναι must have!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για αυτήν την στήλη. Είμαι 28 χρονών με ύψος 1,70 και 55 κιλά. Τον Οκτώβριο είμαι καλεσμένη στο γάμο της καλύτερης μου φίλης και έχω πελαγώσει μίας και δεν ξέρω τι να φορέσω. Έχω στο μυαλό μου το παρακάτω φόρεμα και θέλω να σας ρωτήσω με τι παπούτσια και κυρίως με τι πανωφόρι μπορώ να το βάλω. Έχω δοκιμάσει minimal σακάκια αλλά δεν μου φαίνονται ωραία. Για το φόρεμα τι λέτε; Τι άλλες επιλογές μου προτείνετε σε maxi φόρεμα; Δε θέλω να βάλω κάτι κλασικό ούτε κάτι υπερβολικά sexy.

Aπάντηση
Φίλη μας το φόρεμα είναι ωραίο για την ηλικία σου και για την περίσταση, αρκεί να μείνει και το υπόλοιπο σύνολο minimal! Mην προσθέσεις κοσμήματα. Κάτι διακριτικό στο χέρι είναι αρκετό και κυρίως μην κάνεις υπερβολές στα μαλλιά και μακιγιάζ! Τώρα σε πανωφόρι σου προτείνουμε να αγοράσεις ένα βελούδινο σακάκι σε loose γραμμή και να το ρίξεις στου ώμους. Άλλωστε μέσα Οκτώβρη δεν θα έχει τόσο κρύο.

Ερώτηση
Θα ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με το τι να φορέσω στη βάπτιση της κόρης μου τέλη Οκτωβρίου στις 12 το πρωι! Σκέφτομαι μια pencil δερμάτινη φούστα, αλλα δεν ξερω αν ταιριάζει για την περίσταση και με τι να τη συνδυάσω. Εναλλακτικά τι άλλο θα προτείνατε;

Απάντηση
Φίλη μας η δερμάτινη φούστα δεν είναι τόσο σωστή επιλογή για την περίσταση. Αφού όμως σου αρέσει αυτή η γραμμή μπορείς να δοκιμάσεις κάτι σε midi φόρεμα. Θα είναι πολύ πιο ωραίο για την ημέρα!

And More