“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Γεια σας! Έχω αγοράσει ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο σε ασημί χρώμα. Με τι γόβα (χρώμα) θα μπορούσα να το ταιριάξω;

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να συνδυάσεις το φόρεμα σου με μαύρες γόβες, με nude αλλά και με silver. Το total silver είναι πολύ chic και αν μπορείς να το υποστηρίξεις θα είναι μια εντυπωσιακή εμφάνιση!

Eρώτηση
Γεια σας! Η σελίδα σας είναι υπέροχη και πολύ βοηθητική! Είμαι 34 χρόνων με 2 παιδάκια. Είμαι αδύνατη και γυμνασμένη με ύψος 1.63. Μου αρέσει το θηλυκό ντύσιμο αλλά χωρίς να ξεφεύγει. Δεν ξέρω όμως καθόλου να συνδυάζω τα ρούχα ώστε να έχουν στυλ ή να είναι λίγο πιο σικ. Καταλήγω κάθε φορά σε πρόχειρες επιλογές που κατά βάθος δεν με κάνουν να νιώθω, όμως θα ήθελα. Από την άλλη, το σέξι ντύσιμο δεν ταιριάζει και τόσο σε μια μαμά που σέρνει δυο παιδάκια. Θα ήθελα τη γνώμη σας και ενδεχομένως και τη συμβουλή σας. Ιδιαίτερα στο καθημερινό ντύσιμο. Ευχαριστώ!
Άννα

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε να έρθεις να τα πούμε από κοντά και να δούμε μαζί τι σου ταιριάζει. Δήλωσε συμμετοχή στη στήλη του makeover στην σελίδα του fashion και έλα να σε γνωρίσουμε και να σε βοηθήσουμε!

Ερώτηση
Γεια σας. Έχω ένα μεταξωτό ασημί φόρεμα, ασύμμετρο μπροστά. Σκέφτομαι να βάλω μπλε ηλεκτρίκ πέδιλο με μεσαίο τετράγωνο τακούνι. Να το τολμήσω;

Απάντηση
Να το τολμήσεις φίλη μας. Οι metallic & bold συνδυασμοί μας αρέσουν πολύ!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα και θέλω την βοήθειά σας. Έχω ένα skinny jean και ένα μαύρο body. Με τι σακάκι και τι γόβες να το συνδυάσω;

Aπάντηση
Φίλη μας αυτός ο συνδυασμός είναι super! Ρίξε στους ώμους σου ένα blazer και συνδύασε classic black γόβες!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Πρώτη φορά διαβάζω τη στήλη σας και τη βρήκα ενδιαφέρουσα. Είμαι 65 ετών και από ότι λένε οι φίλοι καλοντυμένη. Παντρεύω την κόρη μου το Νοέμβριο. ‘Έχω ήδη προμηθευτεί το φόρεμα το οποίο είναι μπλε βελούδο, μακρύ με την πλάτη έξω. Σκέφτηκα αρχικά να φορέσω ετόλ γούνα στην εκκλησία. Επειδή όμως στο φόρεμα υπάρχει από το ίδιο ύφασμα ένα κομμάτι συνέχεια στους ώμους που παίζει το ρόλο της εσάρπας και αφήνει την πλάτη έξω, είπα μήπως αντί για την ετόλ να φτιάξω από γούνα κοντή κάπα. Θα ήθελα τη γνώμη σας.

Απάντηση
Καλησπέρα και σε σένα φίλη μας και σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Όλες οι εκδοχές που μας είπες είναι πολύ chic και ταιριάζουν και στην περίσταση. Εννοείται μπορείς να φορέσεις και την ετόλ που ήδη έχεις και να μην χρειαστεί να κάνεις extra έξοδα. Αλλά αν δεν σε απασχολεί αυτό και η κάπα θα ήταν super! Oπότε αποφάσισε και ολοκλήρωσε το σύνολό σου με ότι θες εσύ. Από εμάς έχεις ok και στις δύο εμφανίσεις!

Ερώτηση
Έχω αγοράσει ενα καρό σακάκι. Εκτός απο μαύρο ή τζιν παντελόνι και μαύρο μποτάκι, με τι άλλο μπορω να το φορέσω; Λέοπαρ μποτάκι θα πήγαινε ή ενα floral φόρεμα; Θα ήθελα να μου δώσετε ιδέες για λιγο πιο stylish συνδυασμούς πέρα απο το συνηθισμένα.

Απάντηση
Φίλη μας το grey tartan blazer φέτος θα το αντιμετωπίσεις σαν να είναι μαύρο σακάκι. Εννοείται και το φοράς με όλα τα denim σύνολά σου ή τα city look με παντελόνι, αλλά συνδύασε το άνετα με floral dress και ankle booties ή lingerie φόρεμα και από πάνω το σακάκι σου! Το leopard με το tartan είναι too much συνδυασμός αλλά σε street style το έχουμε δει. Αν θες τόλμησέ το!

And More