“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω ένα σομόν πλεκτό φόρεμα. Με τι χρώμα και είδος παπούτσια μπορώ να το συνδυάσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συμπληρωματικά ήθελα να πω ότι είναι καλοκαιρινό midi.

Απάντηση
Φίλη μας αν το φόρεμα σου είναι καλοκαιρινό τότε θα είναι δύσκολο να το συνδυάσεις από εδώ και πέρα, αφού μπήκαμε σε Φθινοπωρινό mood. Μπορείς να το ξαναφορέσεις από τον Μάιο και αν θες στείλε μας μία φωτογραφία του και θα σου δείξουμε summer looks!

Eρώτηση
Καλησπέρα κορίτσια. ‘Ήρθε το φθινόπωρο και ο καιρός κρύωσε πια. Θα ήθελα να μου δώσετε ιδέες για καλσόν εκτός απο οπάκ.’Έχω δει ότι φοριέται φέτος το μαύρο διχτυωτό. Πως θα μπορούσαμε να το συνδυάσουμε χωρίς να είναι πολύ sexy, με φούστες και φορέματα;

Απάντηση
Φίλη μας έχεις απόλυτο δίκιο. Το δικτυωτό καλσόν είναι τάση φέτος και μάλιστα για every day looks. Mπορείς να φοράς όλη μέρα με φούστα ή φορέματα, συνδύασε το με πουλόβερ για πιο cool αποτέλεσμα και μποτάκια με chunky ή block heel για να μην θυμίζουν… night out! Δες και μερικές φωτό ώστε να πάρεις ιδέες. Το πιο cool net καλσόν θα το βρεις στα καταστήματα Calzedonia.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το ντύσιμο μου στην ορκωμοσία. Η ορκωμοσία μου είναι το Νοέμβρη και έχω επιλέξει το παρακάτω φόρεμα. Απλά δεν ξέρω τι απόχρωση σακάκι να φορέσω. Η αλήθεια είναι πως το μαύρο δεν θα μου άρεσε γιατί θα ήθελα να κάνω το ντύσιμο μου λίγο φωτεινό. Σε παπούτσι τι μου προτείνεται να επιλέξω;

Aπάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο αλλά δεν ταιριάζει για την ορκωμοσία! Αυτό το ρούχο είναι ωραίο για μία βραδινή εμφάνιση και όχι την ημέρα που αποφοιτείς. Άλλωστε θα χαθεί όλο του το σχέδιο αν προσθέσεις σακάκι και το cut στην κοιλιά θα φαίνεται περίεργο! Μπορείς άμεσα να βρεις ένα παρόμοιο σε χρώμα και γραμμή χωρίς sexy cuts και να το σετάρεις με ένα tweed σακάκι με διάφορα χρώματα και ένα ζευγάρι nude pumps!

Eρώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω τι μπορώ να φορέσω στην ορκωμοσία του αδελφού μου. Έχω μια μαύρη pencil φούστα (και μαύρες γόβες, sexy με κορδόνια) και θα ήθελα να μου προτείνετε με τι top μπορώ να τη συνδυάσω για να μη μοιάζω σαν γραμματέας, αλλά να είναι όμορφο το look μου και επίσημο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας συνδύασε τη φούστα σου με ένα μαύρο πουκάμισο, μαύρες γόβες classic και απέφυγε αυτές με τα κορδόνια, ώστε να έχεις ένα cool look και stylish. Αν κρυώνεις μπορείς να προσθέσεις ένα basic black blazer.

Eρώτηση
Γεια σας. Θέλω τη βοήθειά σας. Τι μπορώ να φορέσω σε γάμο πάνω από φόρεμα που είναι λευκό, στενό από μέσα και από πάνω πέφτει μαύρο διάφανο ύφασμα (σαν λεπτό τούλι) και έχει ουρά;
Μαρία

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να συνδυάσεις μία mini cape πάνω από το φόρεμα σου σε μαύρο χρώμα ώστε να δείχνει ωραίο το σύνολό σου όταν φοράς το πανωφόρι.

Ερώτηση
Είμαι 48 ετών, 55 κιλά και μου αρέσει το άνετο και νεανικό ντύσιμο. Θα ήθελα κάποιες ιδέες για καθημερινό ντύσιμο. Έχω στην ντουλάπα μου τζιν, αλλά θα ήθελα και άλλες αποχρώσεις σε παντελόνια και με τι να τα συνδυάσω. Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες ιδέες; Ευχαριστώ

Aπάντηση
Φίλη μας εκτός από jean μπορείς να πάρεις 3 βασικά παντελόνια σε basic χρώματα, δηλαδή γκρι, μπεζ, μπλε, και να παίξεις με διάφορα top από πάνω (ριγέ, λευκά ή κόκκινα ή γενικά χρώματα που σου πάνε), ώστε να έχεις ένα city styling χωρίς υπερβολές και με πολλές επιλογές!

And More