“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Θα ήθελα για μία ακόμη φορά τη συμβουλή σας. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγάρι sneakers που θεωρώ ότι είναι ένα παπούτσι πόλης, εύκολο και διαχρονικό. Σκεφτόμουν τα adidas αλλά είναι ένα παπούτσι που το φοράει και η 15χρονη κόρη μου. Ντύνομαι μοντέρνα, χωρίς υπερβολές και με προβληματίζει αν ταιριάζει στην ηλικία μου (48 ετών). Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση από εσάς;

Απάντηση
Φίλη μας τα sneakers είναι διαχρονικά και σωστή επιλογή για urban style, δεν έχουν ”ηλικία”, αν βέβαια και το υπόλοιπο look είναι όπως πρέπει. Μπορείς να πάρεις το μοντέλο που μας περιγράφεις και να το φορέσεις μέσα στην πόλη με πολλά casual style. Η ηλικία σου είναι μια χαρά και μπορείς να τα φοράς άνετα και χωρίς ενδοιασμό.

Ερώτηση
Κορίτσια, τι χρώμα παπούτσι μπορώ να βάλω με μακρύ δαντελένιο φόρεμα; H φόδρα του είναι χρυσό μπεζ και η δαντέλα γκρενά και μελιτζανί. Τι αξεσουάρ να πορθέσω; Είναι για τον γάμο του αδερφού μου.

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να βάλεις σίγουρα ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα γιατί αν προσπαθήσεις να σετάρεις παπούτσια στο χρώμα του ρούχου δεν θα είναι σωστό το αποτέλεσμα! Τώρα σε ένα τέτοιο φόρεμα που είναι τόσο εντυπωσιακό μην προσθέσεις πολλά αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια είναι αρκετά για να ολοκληρώσουν το σύνολό σου κομψά!

Ερώτηση
Γεια σας! Αγόρασα πρόσφατα μποτάκια σατέν. Μπορώ να τα συνδυάσω εύκολα και με άλλες υφές όπως δερμάτινο ή γούνα;

Απάντηση
Φίλη μας, τα σατέν μποτάκια μπορείς να τα συνδυάσεις με άλλες υφές σε πανωφόρι. Δηλαδή μία γούνα ή ένα leather jacket. Αν όμως θες να βάλεις μία δερμάτινη φούστα ή παντελόνι απόφυγε να τα φορέσεις αφού δεν ταιριάζουν. Φόρεσέ τα με φούστες, φορέματα ή παντελόνια σε basic υφάσματα και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με γούνα ή τζάκετ από δέρμα.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Έχω το φόρεμα της φωτογραφίας. Θα ήθελα τη γνώμη σας με τι παπούτσια, πανωφόρι και αξεσουάρ θα μπορούσα να το ταιριάξω;

Απάντηση
Φίλη μας, το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο για βραδινές εμφανίσεις. Επειδή έχει αέρινο ύφασμα μας αρέσει με πέδιλα ή γόβες που έχουν δέσιμο στον αστράγαλο και ένα ωραίο minimal black coat!

Ερώτηση
Θα ήθελα να ρωτήσω αν φοριούνται ακόμα οι μπότες ιππασίας. Έχω ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες ιταλικές που πήρα πριν δυο χρόνια και είναι σε άκρως καλή κατάσταση. Αναρωτιέμαι ωστόσο εάν θεωρούνται παλιομοδίτικες πλεον. Αν φοριούνται ακόμα πως θα μπορούσα να τις σετάρω για να έρθουν στο “σήμερα”;
Σοφία

Απάντηση
Φίλη μας δεν είναι στα shoe trends οι μπότες ιππασίας για φέτος, όμως είναι ένα ζευγάρι που μπορείς να φορέσεις αλλά όχι σε κάποιο trendy look. Aν θες συνδύασέ τες σε ένα preppy styling, λίγο να θυμίζει αγγλική εξοχή που είναι φθινοπωρινό και στιλάτο. Έτσι θα τις χαρείς εφόσον είναι και σε άριστη κατάσταση μέχρι να επανέλθουν δυναμικά!Δες την παρακάτω φωτογραφία και πάρε έμπνευση.

Eρώτηση
Γεια! Είμαι είναι η Δάφνη και το Σάββατο έχει πάρτι η κολλητή μου. Μου αρέσει το boho, τα πολλά αξεσουάρ και γενικά το περίεργο style.Τι μου προτείνετε;

Aπάντηση
Φίλη μας, μπορείς να φορέσεις πολλά look σε ένα party αλλά επειδή δεν σε γνωρίζουμε προσωπικά και δεν ξέρουμε καθόλου το style σου, θα σου απαντήσουμε λίγο γενικά και εσύ μπορείς να διαλέξεις τι σε ενδιαφέρει. Μπορείς να επιλέξεις ένα μαύρο ή ένα blue jean σε skinny γραμμή ή στο σχέδιο που σε κολακεύει και να προσθέσεις ένα boho top και πολλά ωραία λεπτά κολιέ. Έτσι θα είσαι και στο ύφος που σου αρέσει αλλά και άνετη για να διασκεδάσεις.

Ερώτηση
Γεια σας. Αγόρασα ένα leopard midi φόρεμα, μακρύ μανίκι, για να πάω σε αρραβώνα. Σκέφτομαι να το βάλω με μπότες μαύρες πάνω από το γόνατο και μαύρο σακάκι. Τι αξεσουάρ πάνε; Θα είμαι σωστή με τις μπότες και το σακάκι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

Aπάντηση
Φίλη μας με ένα τέτοιο φόρεμα σε αρραβώνα απόφυγε να βάλεις over the knee boots γιατί είναι too much. Φόρεσε το με μαύρο σακάκι όπως έχεις ήδη επιλέξει και ένα ζευγάρι classic γόβες. Σε κόσμημα μην προσθέσεις τίποτα, παρά αν θες ένα ωραίο χρυσό δαχτυλίδι. Καλή επιτυχία!

And More