“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια στα κορίτσια για τις απαντήσεις τους. Η δική μου ερώτηση αφορά στο πως θα φορέσω το κοτλέ κουστούμι με λεπτές ρίγες σε nude χρώμα, σε ένα σεμινάριο που έχω το Νοέμβριο. Τι μπλούζα να βάλω από μέσα; Τι παπούτσια; Μπορώ να κρατήσω μία τσάντα animal print που έχω; Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Συνδύασε το με λευκό ζιβάγκο ή ένα λευκό ελαφρύ πλεκτό και γκρι booties. Μην κρατήσεις την animal print τσάντα αλλά τσάντα σε γκρι απόχρωση αν έχεις, ώστε να συνδυάζεται όμορφα με το υπόλοιπο σύνολο.

Eρώτηση
Γεια σας! Είμαι 13 χρονών και πάω δεύτερα γυμνασίου. Είμαι σε απόγνωση διότι σε δυο εβδομάδες είναι ο χορός του σχολείου μου και δεν ξέρω τι να βάλω.

Απάντηση
Φίλη μας μην αγχώνεσαι για τον χορό του σχολείου. Εκεί θα πας να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και το ντύσιμο σου πρέπει να είναι άνετο και κυρίως να είσαι εσύ! Ένα ωραίο jean με tshirt είναι μία λύση, ή αν σου αρέσουν τα φορέματα ένα color simple φόρεμα με sneakers επίσης.

Eρώτηση
Καλησπέρα! Τον άλλο μήνα παντρεύομαι και έχω αγοράσει ένα απαλό ροζ-μωβ τούλινο φόρεμα. Δεν ξέρω με τι πανωφόρι να το συνδυάσω. Επίσης σκέφτηκα να φορέσω ένα μποτάκι χαμηλό σε μπεζ απόχρωση με suede υφή. Tαιριάζει;
Όλγα

Απάντηση
Φίλη μας σε πανωφόρι μπορείς να έχεις ένα ωραίο γκρι παλτό και να το ρίξεις στους ώμους, και σε παπούτσια απέφυγε το μποτάκι αλλά δοκίμασε ένα ζευγάρι velvet pumps ή mary janes που θα δώσουν πιο dreamy look στην εμφάνιση σου εκείνη την ημέρα.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια του tlife! Τα φλοράλ είναι μεγάλη τάση για τον χειμώνα και πρόσφατα αγόρασα την ολόσωμη φόρμα που σας επισυνάπτω. Νομίζω, όμως, πως το χρώμα της (γρι σιέλ ανοιχτό με λουλούδια) είναι λίγο καλοκαιρινό. Πώς μπορώ να τη φορέσω τον χειμώνα για να μην την αφήσω στη ντουλάπα μέχρι το καλοκαίρι;

Απάντηση
Φίλη μας τώρα μπορείς να την βάλεις με sock booties ή με Μary janes σε μαύρο χρώμα και από πάνω να φορέσεις ένα ωραίο παλτό σε minimal γραμμή!

Ερώτηση
Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Αγόρασα δύο παντελόνια καθημερινά και πολύ άνετα, το ένα είναι καρό μαύρο άσπρο με ρίγα μαύρη στο πλάι και το άλλο πράσινο σκούρο με μπλε ρίγα στο πλάι. Τα έχω συνδυάσει με μπλουζάκια μαύρο και μπλε αντίστοιχα. Θα μπορούσα να τους βάλω και άλλα χρώματα ή θα είναι πολυχρωμία λόγω των ριγών; Σας ευχαριστώ

Aπάντηση
Φίλη μας το πρώτο που έχει black & white απόχρωση φόρεσε το με πράσινο, κόκκινο και yellow egg μπλουζάκια αλλά και λευκό πουκάμισο! Το δεύτερο θα δείξει επίσης τέλεια με γκρι και με λευκό. Καλή επιτυχία!

Κράτα το

And More