“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας. Αγόρασα ένα φόρεμα καρό σε γκρίζες αποχρώσεις, μακρυμάνικο, μέχρι το γόνατο και κλειστό στο λαιμό. Θα ήθελα τη βοήθειά σας με τα παπούτσια, το σακάκι και τα αξεσουάρ για να μην είναι πολύ κλασσικό. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας πέρα από το κλασικό μαύρο χρώμα που ταιριάζει σε αυτό το φόρεμα, τόσο σε παπούτσια όσο και σε πανωφόρι θα δείξει πολύ πιο stylish με μπορντό! Δοκίμασε ένα ζευγάρι oxford shoes σε αυτή την απόχρωση αλλά και ένα coat σε αυτό το χρώμα που αναδεικνύει το γκρι tartan dress σου. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις overknee boots αντί για flat shoes με block heels.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια! Μέσα Δεκεμβρίου ορκίζεται το αγόρι μου. Τι μου προτείνετε να βάλω;

Απάντηση
Φίλη μας ιδανικά θα σου προτείναμε να βάλεις ένα σύνολο με παντελόνι και παλτό!Διάλεξε beige ή γκρι αποχρώσεις που κάνουν αμέσως το look πιο chic, απόφυγε το μαύρο που είναι σκληρό για πρωί, αλλά και τα φορέματα που δεν θα νιώθεις άνετα και θα κρυώνεις.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Σας χρειάζομαι άλλη μια φορά. Λοιπόν θα πάω σε γάμο αρχές Δεκεμβρίου και σκέφτομαι να ράψω ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα σε κλος γραμμή μέχρι το γόνατο. Το πάνω μέρος θα είναι σε χαμόγελο με τιράντες. Να τονίσω τη μέση με μαύρη σατέν κορδέλα; Να βάλω μαύρες γόβες λουστρίνι η suede; Και καλσόν να βάλω ή όχι; Είναι σωστό το βελούδο ή καλύτερα να αλλάξω τα σχέδια μου; Σας ευχαριστώ πολύ. Είστε φοβερή ομάδα.
Λένα

Απάντηση
Φίλη μας το βελούδινο φόρεμα είναι άψογη επιλογή και μας αρέσει πάρα πολύ! Εννοείται να προσθέσεις μία satin ζώνη και σε παπούτσια επέλεξε τα λουστρίνι σου. Τώρα για το καλσόν, αν μπορείς απόφυγε να βάλεις για πιο chic αποτέλεσμα, αλλά αν κρυώνεις ένα μαύρο διάφανο είναι σωστό!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Είμαι η Γιώτα, 27 ετών, και τον Ιανουάριο θα είναι το πάρτι των αρραβώνων μου. Θέλω την άποψή σας για τα παπούτσια που ταιριάζουν με αυτό το φόρεμα. Υ.Γ. Μπορώ να φορέσω καλσόν ή όχι;

Απάντηση
Φίλη μας, καταρχήν συγχαρητήρια! Με το φόρεμα σου τώρα μπορείς να βάλεις ένα ζευγάρι πέδιλα σε brozne απόχρωση για να διατηρήσεις αυτό το αέρινο style που έχει, και να μην το σετάρεις με γόβες ή peep toes, και βέβαια χωρίς καλσόν.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι. Η μαμά μου γίνεται κουμπάρα το χειμώνα και έχει επιλέξει ροζ κουφετί φόρεμα δαντέλα. Τι πανωφόρι να βάλει και τι χρώμα γόβες; Nα προσθέσω πως ο γάμος θα είναι Ιανουάριο και στην περιοχή θα κάνει κρύο. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τη βοήθεια σας.

Απάντηση
Φίλη μας εφόσον θα είναι τον Ιανουάριο και θα κάνει κρύο, μπορεί η μαμά σου να φορέσει ένα fur coat σε απόχρωση κοντά σε αυτήν του ρούχου. Οι γόβες τις μπορούν να είναι nude ή μπορντό που επίσης πάνε πολύ με το χρώματα αυτά!

Eρώτηση
Είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο. Ο γάμος βέβαια θα είναι πρωί οπότε δεν έχω ιδέα τι πρέπει να φορέσω. Ποια είναι η γνώμη σας; Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς άνετα να φορέσεις ένα σύνολο με παντελόνι και παλτό ή ένα midi φόρεμα με παλτό επίσης. Δες τι σου αρέσει πιο πολύ αλλά αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι τα χρώματα, εφόσον το πρωί δεν είναι τόσο κομψό το μαύρο, αλλά οι pastel, οι beige και grey αποχρώσεις. Δες λοιπόν, τι σύνολα έχεις με αυτά τα χρώματα και βάλε κάτι τέτοιο.

And More