“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Ποιες είναι οι τάσεις της νέας σεζόν; Πως μπορείς να φορέσεις τα ρούχα που επέλεξες με τον καλύτερο τρόπο; Είναι σωστή η στιλιστική επιλογή που έχεις κάνει; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Αν θέλεις κι εσύ να ρωτήσεις ο,τιδήποτε σε σχέση με τη μόδα, επικοινώνησε στέλνοντας την ερώτηση στο styling@tlife.gr!

Ερώτηση
Γεια σας! Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, θα παρευρεθώ σε μια βάπτιση, μεσημέρι, στην Κρήτη. Έχω επιλέξει να φορέσω ένα αέρινο μαύρο μάξι φόρεμα. Κατ’αρχήν θα μπορούσα να προσθέσω τιρκουάζ αξεσουάρ (πέδιλα, σκουλαρίκια, τσαντάκι); Και κατά δεύτερον εσείς εάν θεωρείτε ότι αποτρέπει το μαύρο, τι θα μου προτείνατε; Το φόρεμα είναι Στέλιος Κουδουνάρης, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Μας αρέσει η επιλογή του φορέματος απλά τα τιρκουάζ αξεσουάρ είναι πολύ καλοκαιρινά. Θα μπορούσες να κρατήσεις τα σκουλαρίκια και να ολοκληρώσεις το συνολό σου με πιο φθινοπωρινά χρώματα, όπως μαύρα ή ταμπά-ίσως και suede platform sandals και clutch.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Αγόρασα ενα μάξι πλεκτό φόρεμα για το χειμώνα. Με τι παπούτσια θα μπορούσα να το συνδυάσω εκτός από άσπρα σνίκερς; (έχω αυτά αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν πάνε!). Τα φώτα σας pleasee!

Απάντηση
Φίλη μας φυσικά και μπορείς να συδνυάσεις το φόρεμά σου στις πρωινές σου εμφανίσεις με τα slip-on sneakers σου και επίσης για flat παπούτσια μπορείς να το φορέσεις με μπαλαρίνες, loafers και sporty sandals όσο ο καιρός το επιτρέπει.

Eρώτηση
Γεια σας. Έχω ένα μαύρο μπούστο κοντό, σαν αυτό της φωτογραφίας αλλά με δαντέλα. Έχω κάνει άπειρες προσπάθειες να το συνδυάσω αλλά δε μπορώ. Μπορείτε να μου βρείτε κάποια λύση; Λάβετε υπόψην ότι τα έχω τα κιλάκια μου οπότε μην πείτε κάτι κοντό..
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας το δαντελένιο κοντό μπουστάκι μπορείς να το βάλεις με μια ωραία μακριά και ψηλόμεση αέρινη παντελόνα για να καλύψει και τα κιλάκια που μας αναφέρεις ή με maxi φούστα.

Ερώτηση
Καλησπέρα και πάλι!!! Άλλη μια γνώμη!! Για βάπτιση μεσημεριανή ώρα. Για ηλικία περίπου 50 ετών (η γιαγιά της μικρής που βαπτίζεται) έχει επιλέξει φόρεμα τρίχωμο. Το πάνω μέρος κοραλί στη μέση πολύ ανοιχτό γκρι έως λευκό και το κάτω μέρος του φορέματος σβήνει με γκρι! Είναι στράπλες και δένει στο λαιμό σαν κολιέ με γκρι χάντρες! Το συνδυάσαμε με λευκό μπολερό και το μαλλί θα είναι πιασμένο πάνω δεν έχουμε σκεφτεί πως…τι χρώμα πέδιλο προτείνετε?? Και τι χρώμα τσάντα?? Σας ευχαριστούμε πολύ!

Απάντηση
Θα μπορούσε να φορέσει λευκά πέδιλα και να κρατήσει γκρι φάκελο ή και το αντίθετο. Γενικά να προτιμήσει να μην προσθέσει και άλλο χρώμα αλλά να διαλέξει απο την παλέτα του φορέματος.

Ερώτηση
Κορίτσια θα ήθελα την βοήθεια σας..έχω να πάω σε έναν γάμο και έχω αγοράσει ένα ανοιχτόχρωμο πράσινο φόρεμα. Θα μπορούσα να το συνδυάσω με royal blue πέδιλα;

Απάντηση
Φίλη μας ο συνδυασμός δύο bold χρωμάτων είναι πολύ ωραίος και κάνει fashion αποτέλεσμα απλά πρέπει να είσαι προσεχτική με το υπόλοιπο look για να μην δείχνεις στο τέλος ”υπερβολική”. Φρόντισε να μην φορτώσεις το ντύσιμο σου με χρωματιστά κοσμήματα, και ό,τι επιλέξεις αν είναι διακριτικό-πχ.. χρυσά λεπτά βραχιόλια ή σκουλαρίκια και ένα ωραίο nude clutch.

Ερώτηση
Kαλημέρα, έχω έναν γάμο στις 3/10 στην Βέροια και σκέφτηκα να βάλω ένα κοκτέιλ μαύρο φόρεμα στράπλες και από πάνω ένα διακριτικό μαύρο σακάκι από το Ζάρα. Οι γόβες που έχω είναι οι εξής: Φούξια peep-toe, μαύρη γόβα, nude γόβα. Από τσάντες έχω φάκελο μαύρο και nude μόνο. Ζώνες έχω (είναι αυτές με μεγάλη φάσα που γυρνάνε μπροστά και κανεις φιόγκο), χρυσαφί, καφέ, μαύρη μπλε και πράσινη.
Έχω και ένα χρυσαφί μπρονζέ φόρεμα που δεν έχω φορέσει ποτέ, μέχρι το γόνατο και αυτό, αλλά δεν θα ταιριάζει το σακάκι. Σας παρακαλώ δώσετε μου καμία συμβουλή! Ευχαριστωωω!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να βάλεις το μαύρο φόρεμα σου με το σακάκι και τις nude γόβες, με το μαύρο φάκελο και από ζώνες αν θέλεις η χρυσή θα ταιριάζει ωραία. Σε κόσμημα απόφυγε κάτι στο λαιμό και προτίμησε χρυσά βραχιόλια.


Ερώτηση
Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει ο συνδυασμός μαύρου τοπ με μπλε σκούρα φούστα και ταμπά γόβα…Αν όχι τότε το μαύρο τοπ με χακί φούστα και ταμπά γόβα;

Απάντηση
Φίλη μας και οι δύο συνδυασμοί είναι μια χαρά μπορείς να τους δοκιμάσεις άνετα.

And More