“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Τον Ιανουάριο θα βαφτίσουμε το παιδάκι μας και θα ήθελα να μου δώσετε ιδέες για το τι μπορώ να φορέσω. Είμαι 1,70 με σωματότυπο αχλάδι και λίγα παραπανίσια κιλά. Σας ευχαριστώ πολυ!

Απάντηση
Φίλη μας μέχρι τον Ιανουάριο μπορεί το σώμα σου να έχει αλλάξει κι άλλο και να έχεις χάσει τα παραπανίσια κιλά που σε ταλαιπωρούν τώρα οπότε μπορούμε να τα ξαναπούμε μετά τις γιορτές. Σε γενικές γραμμές για την βάφτιση είναι πολύ ωραία επιλογή ένα φόρεμα σε midi γραμμή και έντονο χρώμα- κόκκινο ή μπλε θα ήταν μια σωστή και safe επιλογή. Μπορείς να το συνδυάσεις με γόβες και χρυσά κοσμήματα ενώ σε πανοφώρι ένα μεσάτο παλτό μαύρο ή μπεζ θα είναι μια χαρά.

/

Ερώτηση
Καλησπέρα, τον Νοέμβριο θα γίνω νονά και θα φορέσω μπλε ρουά φόρεμα σε στενή γραμμή.
Θέλω να σας ρωτήσω με τι χρώμα αξεσουάρ (γόβες, τσαντάκι) θα μπορούσα να το συνδυάσω καθώς και με τι χρώμα μανικιούρ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε να φορέσεις nude γόβες και να δώσεις χρώμα με ένα ωραίο κολιέ στο λαιμό σου ενώ για το μανικιούρ μπορείς να κινηθείς σε ruby αποχρώσεις που είναι πολύ τάση και μας αρέσουν για πρωινά events.

Ερώτηση
Συγχαρητήρια για την στήλη σας! Θα ήθελα να μου πείτε κάποια ρούχα που θα πρέπει να έχω οπωσδήποτε στη ντουλάπα μου για όλες τις ηλικίες. Επίσης ποια σκουλαρίκια LiLalo επειδή μου αρέσει η εταιρεία μου προτείετε να αγοράσω?

Απάντηση
Φίλη μας κομμάτια κλεδιά για όλες τις ηλικίες είναι ένα ωραίο flare jean, μία μαρινιέρα, ένα blazer, ένα λευκό πουκάμισο, ένα γκρι κασμιρένιο πουλόβερ. ένα black dress, μία midi φούστα και ένα ωραίο μαύρο παλτό. Σε σκουλαρίκια επένδυσε σε ένα ζευγάρι κρίκους χρυσούς που είναι διαχρονικά κομψοί.

Eρώτηση
Γεια σας. Είμαι 20 χρονών και πήρα μία τσάντα λουστρίνι με χρυσή αλυσίδα. Θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να την συνδυάσω. Να προσθέσω ότι δεν φοράω παπούτσια με τακούνι.

Απάντηση
Φίλη μας η επιλογή της τσάντας σου μας αρέσει πολύ. Παρόλα αυτά για την ηλικία σου καλό θα ηταν να μείνεις σε πιο minimal επιλογές π.χ. σακάκι, μαρινιέρα ή λευκό πουκάμισο και flare jenas, total black σύνολα όπως baggy παντελόνι και πουλόβερ με flat shoes ενώ το βράδυ με shorts, αέρινα τοπ και overknee boots.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια. Είμαι 25 χρόνων και θα ήθελα να μου πίιτε πως μπορώ να φοράω τις κοντές φούστες και ιδιαίτερα τις δερμάινες τώρα τον χειμώνα. Με καλσόν ή χωρίς; Και σε τι χρώμα; Λογω κρύου και οτι τα πόδια ειναι άσπρα αποφεύγω να τις φοράω γενικότερα, αλλα μου αρέσουν πολύ. Ευχαριστώ!!!!

Απάντηση

Εφόσον κρυώνεις σίγουρα θα τις φοράς με καλσόν. Διάλεξε ένα οπάκ για το πρωί και βάλτες με πουλόβερ και flat men’s style booties ενώ το βράδυ μπορείς να τη συνδυάσεις με λεπτό καλσόν, lingerie top και higheel ankle boots.

Ερώτηση
Γεια σας, έχω αυτό το κολάν και θα ήθελα να το συνδυάσω με ένα μπουφάν, μια μπλούζα, ένα ζευγάρι αθλητικά κ.τ.λ. Με τι μπορώ;

/

Απάντηση
Φίλη μας το συγκεκριμένο κολάν είναι καθαρά αθλητικό, είναι σε έντονο χρώμα και λίκρα οπότε δεν μπορεις να φορέσεις εκτός γυμναστηρίου όμως επειδή και εκει οφείλεις να είσαι στιλάτη συνδύασέ το με tank shirts και απο πάνω oversized t-shirts κοντά με ριγμένο ώμο. Σαν πανωφόρι διάλεξε ενα φουσκωτό μπουφάν όχι όμως μαύρο ή μπλε αλλά ένα γκρι για safe chic αποτέλεσμα.

And More