“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σου, είμαι 25. Έχει γενΈθλια το αγόρι μου και θα τα γιορτάσει σπίτι του μαζί με τους στενούς του φίλους και τους γονείς του. Είμαι 1.70, 58 κιλά και έχω ένα μικρό κόμπλεξ με την κοιλιά μου. Τι να φορέσω?

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να τονίσεις κάποιο δυνατό σου σημείο π.χ. τα πόδια και να καλύψεις επιμελώς την επίμαχη περιοχή της κοιλιάς. Με ένα ωραίο μίνι φόρεμα το οποίο έχει γραμμή άλφα καλύπτεις την κοιλίτσα και με ψηλοτάκουνα μποτάκια δίνεις στην σιλουέτα σου ύψος και φαίνεσαι και πιο λεπτή. Αυτή είναι μία λύση που μπορείς να δοκιμάσεις και τα ξαναλέμε.


Ερώτηση

Γεια σας. Έχω αγοράσει ένα μακρύ σμόκιν σακάκι από το εξωτερικό, αλλά δεν ξέρω με τι να το συνδυάσω. Είναι μαύρο με σατέν γιακά και μήκος λίγο πάνω από το γόνατο. Είμαι 45 ετών, ψηλή, κανονικά κιλά και με σωματότυπο αχλάδι. Έχω δει τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να φοράει ένα παρόμοιο με μακριά φαρδιά τουαλέτα σε red carpet εμφάνιση, αλλά θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι πιο συνηθισμένο. Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας η εμφάνιση που μας περιγράφεις είναι πολύ εντυπωσιακή αλλά για ιδιαίτερες εμφανίσεις. Για να χαρείς το σακάκι αυτό θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με ένα ωραίο cropped παντελόνι και στιλάτες γόβες με ένα ωραίο τοπ και χρυσά αξεσουάρ.

Ερώτηση
Έχω ένα μαύρο πλεκτό μπλουζοφόρεμα, μπορώ να το συνδυάσω με οπάκ καλσόν και με μπλε σκούρο ή γκρι ποντικί μποτάκι?

Απάντηση

Bεβαίως και μπορείς, ένα total μαύρο σύνολο δείχνει πολύ πιο fresh με χρωματιστά αξεσουάρ. Τόλμησε το λοιπόν.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Έχω δει το σύνολο που σας επισυνάπτω για τη βάπτιση της κόρης μου. (Σας παρακαλώ μη δείξετε τη φωτογραφία εαν ειναι εφικτό) Πως σας φαινεται; Έχω σωματότυπο αχλάδι και καστανόξαθα μαλλια. Επίσης με τι παπούτσια και αξεσουαρ θα μπορουσα να το συνδυάσω; Σας ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να φορέσεις το σύνολο αυτό- που μας αρέσει πάρα πολύ- με μπλε suede γόβες και να κρατήσεις ένα ωραίο nude clutch ή το αντίθετο nude γόβες και ένα ωραίο μπλε φάκελο. Μην προσθέσεις κόσμημα εφόσον η φούστα είναι με χρώμα και prints και κάνε ένα ωραίο χτένισμα με κυματισμούς και ένα πρωινό λαμπερό μακιγιάζ!

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να φορέσω κόκκινο φόρεμα με οπάκ καλσόν, αρβυλάκια και δερμάτινο τζάκετ. Να σας πω πως το φόρεμα ειναι κολλητό και φτιαγμένο απο ελαστικό υλικό! Σας ευχαριστω!

Απάντηση
Φίλη μας το στιλ που θέλεις να κάνεις με το leather jacket και τα αρβυλάκια θέλουν ένα πιο loose φόρεμα και σίγουρα όχι κάποιο ελαστικό. Το φόρεμα αυτό μπορείς να το σετάρεις με ankle boots και το jacket σου για πιο βραδινές εμφανίσεις και να πάρεις κάτι πιο girly για τα αρβυλάκια σου.

Eρώτηση
Μου έκαναν δώρο ένα βελούδινο καφέ φόρεμα μακρυμάνικο όπου οι ώμοι πέφτουν και είναι κολλητό μέχρι την μέση και ανοίγει σε γραμμή Α από εκεί και κάτω μέχρι το γόνατο περίπου. Με τι παπούτσια μπορώ να το φορέσω;; Και μπορεί να φορεθεί και για μια απλή έξοδο;; Τι κοσμήματα πάνε με αυτό;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ.Ξέχασα να αναφέρω ότι είμαι 19 στα 20 οπότε θέλω μια πιο νεανική εμφάνιση.

Απάντηση
Το φόρεμα σου κάνει λίγο retro θα σου προτείναμε να το συνδυάσεις με κλασικές γόβες που έχουν μπαρέτα και ένα ωραίο κόσμημα στο λαιμό. Mπορείς να το επιλέξεις για κάποια βραδινή έξοδο για ποτό ή φαγητό.

And More