ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας παντρεύομαι τέλη Σεπτέμβρη σε νησί κι έχω διαλέξει ένα boho νυφικό παρόμοιο με της φωτογραφίας τι παπούτσια θα μου προτείνατε?

Απάντηση
Φίλη μας έκανες πολύ όμορφη επιλογή! Με το νυφικό σου θα θα μας άρεσαν ιδανικά ένα ζευγάρι λευκά lace up sandals σαν αυτά στην φωτό παρακάτω. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Γεια σας. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση. Σε 2 περίπου μήνες αρραβωνιάζομαι και δεν ξέρω τι ακριβώς να φορέσω. Έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τη συμβουλή σας. Ευχαριστώ πολύ, Μαρία.

Απάντηση
Μαρία μην αγχώνεσαι, σίγουρα θα βρεις κάτι να σου αρέσει και να δείχνεις πανέμορφη εκείνη την ημέρα. Σαν πρώτη επιλογή θα σου λέγαμε να δεις ένα ωραιο cocktail dress- δηλαδή όχι πολύ βραδινά σε midi μήκος και στιλ που σου ταιριάζει, σε ένα ωραίο χρώμα που θα σε φωτίσει, όπως κόκκινο, κρεμ, σμαραγδί. Ολοκλήρωσε το look σου με εντυπωσιακά κοσμήματα, ίσως σκουλαρίκια ή ενα ωραίο κολιέ και chic γόβες. Ρίξε μια ματιά στην αγορά και αν θέλεις μας στέλνεις και κάποιες φωτο να σου πούμε και πιο συγκεκριμένα.

Ερώτηση
Έχω αγοράσει το φόρεμα της φωτογραφίας από τα Topshop και θα ήθελα κάποιες προτάσεις για το τι χρώμα και στιλ αξεσουάρ (παπούτσι, τσάντα, καλτσόν, κολιέ κ.τ.λ.) μπορώ να το συνδυάσω για το γραφείο και για έξοδο. Ευχαριστώ, Μαρία!

Απάντηση
Mπορείς να το φορέσεις όλη την μέρα, είναι πολύ καλή αγορά. Το πρωί με οπακ καλσόν και μποτάκια ή γόβες- μαύρα όλα και απο πάνω ασπρόμαυρο πανοφώρι ή γκρι και να το σπάσεις με χρωματιστό επίσης φουλάρι ή ένα ωραίο μπερέ. Το βράδυ με γόβες και λεπτό μαύρο διάφανο καλσόν, κόσμημα και blazer ή ankle boots και leather jacket.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια του tlife! Ευχαριστούμε πολύ για τις καταπληκτικές συμβουλές που μας δίνετε! Διαβάζω καιρό την στήλη και να που ήρθε η ώρα να ρωτήσω και εγώ κάτι. Είμαι καλεσμένη σε έναν πολιτικό γάμο 18/3 και δεν ξέρω τι να φορέσω…τι έχετε να μου προτείνετε;;;;

Απάντηση
Φίλη μας σε ένα πολιτικό γάμο μπορείς να φορέσεις πολλά πράγματα. Από φορέμα και φούστα μέχρι παντελόνι ή ολόσωμη φόρμα ανάλογα την διάθεσή σου. Ιδανικά και πιο εύκολο είναι ένα ωραίο φόρεμα με ένα ωραίο σακάκι και γόβες.

Ερώτηση
Kαλημέρα σας! Αρχές Μαρτίου θα πάω σε μία βάφτιση και μάλλον θα φορέσω αυτό που σας επισυνάπτω παρακάτω. Η απόχρωση του είναι σάπιο μήλο, όχι τόσο ροζ όσο φαίνεται. Πως θα μπορούσα να το συνδυάσω σωστά? Για πανωφόρι είμαι ανάμεσα σε μία λεπτή σκούρη καφέ γούνα που έχω και σε μία καπαρντίνα μπεζ-κρεμ,αλλά ταιριάζουν? Για παπούτσια μάλλον γόβες με χαμηλό τακούνι σε μπεζ απόχρωση πάλι ή μπαλαρίνες επίσημες με ροζ δαντέλα? (δυστυχώς δεν μπορώ να περπατήσω ψηλά τακούνια…) Είμαι 29 χρονών, 1,74 ύψος, αρκετά παραπανίσια κιλά αλλά ομοιόμορφα κατανεμημένα, μακριά ξανθά σγουρά μαλλιά. Για αξεσουάρ μάλλον πολύ λίγες πέρλες ή κάτι σε χρυσό. Μήπως θα ταίριαζε και με μαύρα (παλτό και παπούτσια) αυτό το φόρεμα? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, παρακαλώ για την βοήθεια σας! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας με αυτό το φόρεμα θα βάλεις nude γόβες, ένα ζευγάρι ωραία σκουλαρίκια πέρλες αν έχεις και σε πανοφώρι θα θα πάρεις (έχει σε ολες τις αλυσίδες) ένα μαντό ανοιξιάτικο σε λευκό χρώμα ή μπεζ. Δεν ταιριαζει ούτε η γουνα ούτε η καπαρντίνα που μας περιγράφεις.Τα μαλλιά σου θα τα ισιώσεις ή θα χτενίσεις σε κυματισμούς χωρίστρα στο πλάι αλλά και πιασμένα θα ειναι ωραία αν σου πάνε σε χαμηλό κότσο. Σίγουρα όχι με μαύρα γιατι εχει μια ωραία αποχρωση και θα ήταν καλύτερα να το συνδυάσεις με παστελ. Καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Γεια σας!! Έχω έναν γάμο τέλος Μαίου και είμαι αδύνατη με μέτριο ύψος, τι να βάλω?

Απάντηση
Φίλη μας τέλος Μαίου είναι καλοκαίρι, άρα θα βάλεις σίγουρα καποιο καλοκαιρινό look. Τώρα εξαρτάται που είναι ο γάμος. Μπορείς να φορέσεις maxi boho φόρεμα αν είναι σε κάποιο νησί, ένα mini ή midi φόρεμα αν είναι στην πόλη, μια παντελόνα με ωραίο τοπ αλλά και μία στιλάτη ολόσωμη φόρμα.

And More